Ostrów Wielkopolski

Problem z edycją mapy? Opisz go tutaj.

Moderators: redviper26, mousepl

Re: Ostrów Wielkopolski

Postby Marcin_S » Fri Jan 17, 2014 12:38 pm

Jeżeli to było tylko ta blokada to ją własnie poprawiłem.

Pozdrawiam,
Warszawa i okolice, CM
Image
Marcin_S
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 926
Joined: Sat May 14, 2011 10:59 am
Location: Poland
Has thanked: 360 times
Been thanked: 189 times

Ostrów Wielkopolski

Postby Tobjas » Thu Jan 16, 2014 11:52 pm

Wpisałem sobie w mapie live przypadkowa trasę Łask-Rawicz i w Ostrowie wielkopolskim prowadz naokoło miasta. Czy ktoś moze zerknać co tam jest nie tak?? Wpiszcie sobie na taka trase jak ja Łask-Rawicz i zobaczcie jak prowadzi przez Ostrów Wielkopolski


Błąd jest gdzieś tutaj a wyglada ok
https://www.waze.com/pl/editor/?lon=17. ... 39&env=row

Przejrzałem całą Krotoszyńska i znalazłem winowajce ;p Zablokowany wiazd na rondo. Niech ktos to ogarnie

https://www.waze.com/pl/editor/?lon=17. ... =237550975
Tobjas
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 529
Joined: Sat Feb 09, 2013 5:13 pm
Location: Łask
Has thanked: 153 times
Been thanked: 42 times

Re: Ostrów Wielkopolski

Postby Tobjas » Fri Jan 17, 2014 2:34 pm

Tak mi sie wydaje bo nie prowadzilo mnie na tamta droge tylko obiazdami i za rondem pokierowalo spowrotem na glowna droge. Mysle ze bedzie teraz ok ;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Tobjas
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 529
Joined: Sat Feb 09, 2013 5:13 pm
Location: Łask
Has thanked: 153 times
Been thanked: 42 times


Return to Błędy mapy do poprawy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users