NA Map display error happening

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: Unholy, bextein

NA Map display error happening

Postby wl02703 » Sat Nov 19, 2011 12:11 am

I wonder if they shut down any processes or scripts that should be left running when they leave for their weekend. Seems to be every Friday there are sync problems.


Sent from my iPod touch using Tapatalk
wl02703
 
Posts: 336
Joined: Sun Jul 24, 2011 9:17 am
Location: Chester, UK
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Re: NA Map display error happening

Postby tjreo » Fri Nov 18, 2011 9:20 pm

Thank you for the explanation, Alan.

I am seeing issues now. Changes from Papyrus and Cartouche both save but those changes do not show up in either editor, even when the editor is refreshed. Subsequent changes error with the "while you were editing, someone else changed it" message.
Area Manager for Denver, Colorado • Colorado To Do
iPhone 3G • iOS 4.2.1 • AT&T
tjreo
 
Posts: 112
Joined: Thu Oct 27, 2011 5:03 am
Location: Denver, Colorado
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: NA Map display error happening

Postby tjreo » Fri Nov 18, 2011 8:40 pm

AlanOfTheBerg wrote:Once again, it's Friday and Papyrus and Cartouche are both displaying old road images for the NA server.

I've been editing but have not yet noticed issues in Papyrus. If I may ask, what is the NA server?
Area Manager for Denver, Colorado • Colorado To Do
iPhone 3G • iOS 4.2.1 • AT&T
tjreo
 
Posts: 112
Joined: Thu Oct 27, 2011 5:03 am
Location: Denver, Colorado
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: NA Map display error happening

Postby Spil » Sat Nov 19, 2011 12:54 am

Yep ... Papyrus isn't loading at all (comes up all "greyed-out", then prompts for login, then login attempt fails); Cartouche is loading and running, but not displaying the changes made. Bummer ... really wanted to get some more work done tonight on the 130-UR backlog in my new management area. :x
I'm Spil, and I approve this message! :D
~ ~ AM: Upstate NY; CM: USA/Canada ~ ~
Wazing the I-86 Corridor with my Casio C771 G'zOne Commando
New York Editors: To-Do List!
Image
Spil
 
Posts: 2640
Joined: Sat Jul 16, 2011 12:11 pm
Location: Upstate NY, USA
Has thanked: 107 times
Been thanked: 34 times

Re: NA Map display error happening

Postby NCiPad » Sat Nov 19, 2011 8:31 am

I think all the "cool kids" are in Paris too.
Verizon iPad 2, iOS 5.0.1, Waze 3.1.0.0 (Shield)
NCiPad
 
Posts: 14
Joined: Sun Nov 06, 2011 7:01 am
Location: North Carolina, USA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: NA Map display error happening

Postby jondrush » Sat Nov 19, 2011 6:51 am

So, have you filled out the form?
Keeping the Waze maps tidy since 2009
jondrush User Page
Image
jondrush
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4147
Joined: Tue Sep 22, 2009 10:20 pm
Location: South Eastern Pennsylvania, USA
Has thanked: 194 times
Been thanked: 527 times

Re: NA Map display error happening

Postby HavanaDay » Fri Nov 18, 2011 8:22 pm

I was just doing the same thing. Started about 20 minutes ago.
USA CM
Primary Focus Charlotte Metro
HavanaDay
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1807
Joined: Fri Sep 03, 2010 6:08 pm
Has thanked: 216 times
Been thanked: 212 times

Re: NA Map display error happening

Postby GizmoGuy411 » Sat Nov 19, 2011 7:54 am

Figures.... little time to edit all week, and here again on Friday night, i'm here to edit and Papyrus is not! Sigh.... :cry:
Image

U.S. based Emeritus Global Champ
U.S. Local Champ
U.S. Country Manager
U.S. Great Lakes RC: IL, IN, MI, OH, WI
AM: NW OH, NE IN, SE MI
Wiki Profile
Verizon: Google Pixel XL & iPad "3"
GizmoGuy411
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 2107
Joined: Wed Oct 13, 2010 3:14 am
Location: NW Ohio, SE Michigan, NW Indiana tri-state area
Has thanked: 711 times
Been thanked: 458 times

Re: NA Map display error happening

Postby gettingthere » Sat Nov 19, 2011 12:17 am

wl02703 wrote:I wonder if they shut down any processes or scripts that should be left running when they leave for their weekend. Seems to be every Friday there are sync problems.


Pure speculation

Seems likely that Waze staff is manually doing something during the week to keep the map editor working. So when they are gone for the weekend, it breaks...
San Diego, California USA and Tijuana, Mexico
gettingthere
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 6594
Joined: Fri Nov 05, 2010 5:30 am
Location: Southern California, USA
Has thanked: 42 times
Been thanked: 208 times

Re: NA Map display error happening

Postby gettingthere » Fri Nov 18, 2011 10:24 pm

So an update I made 2 hours ago is not showing yet...
San Diego, California USA and Tijuana, Mexico
gettingthere
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 6594
Joined: Fri Nov 05, 2010 5:30 am
Location: Southern California, USA
Has thanked: 42 times
Been thanked: 208 times

Next

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot]