WME v1.10 Release - Official Feedback Thread

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: Unholy, bextein

Re: WME v1.10 Release - Official Feedback Thread

Postby Twister-UK » Tue Jul 21, 2015 11:50 pm

BoredFish wrote:I am having a similar but different problem that is possibly related. With the "editable areas" checked the entire map is dark. I unchecked all other layers except editable areas, disabled all scripts and plug-ins and it does show a thing grey line outlining my driving areas. When zoomed in and layers turned back on I can still edit in these areas but the entire map is darkened making the edges of my editing area nearly indistinguishable from the rest of the map.

****Update

The above problem was in Firefox, after switching to Chrome the problem disappeared. Also noted that Firefox is forcing the url waze.com/en-GB/editor/
Whereas Chrome is using waze.com/editor/
Even taking out the "en-GB/" it redirects back to it.


Yes, I'm seeing something similar here with Firefox. If I use a bookmark or PL with a different editor locale to that set in the editor itself, the locale-switch that WME then performs during the session startup prevents my editable areas from being highlighted, although it doesn't prevent me from actually editing within those areas. If on the other hand, the URL locale does match that set in WME, then the area highlight appears as normal.
Chris (not to be confused with Chris or Chris...)
AM SE England & Shetland Islands, UK Local Champ, WME Beta Tester & ScriptMangler
WME/Livemap enhancement scripts @ GreasyFork


[ img ][ img ][ img ]
Twister-UK
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 3775
Joined: Sat Jan 07, 2012 12:00 am
Location: NW London
Has thanked: 624 times
Been thanked: 3606 times

Re: WME v1.10 Release - Official Feedback Thread

Postby whoaitspete » Tue Apr 14, 2015 3:28 pm

I've encountered a bug pertaining to an ad-lock.

[ img ]
Permalink

There is also a stacked duplicate whose deletion can be approved.
[ img ]
CM: USA | SM: NY | LAM: PA
whoaitspete
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 541
Joined: Mon Sep 01, 2014 5:05 am
Location: NY & PA
Has thanked: 244 times
Been thanked: 176 times

Re: WME v1.10 Release - Official Feedback Thread

Postby yaacobyy » Mon Apr 13, 2015 7:05 am

Sometimes closures are not displayed on WME (IL). For example:
https://www.waze.com/editor/?env=il&lon ... ts=1054157
This problem appears in many other closures.
It was also in the old version.
The closures appear sometimes when playing with the zoom, or refreshing the page. Sometimes they disappear again when refreshing the page.
yaacobyy
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 8332
Joined: Fri Mar 30, 2012 12:00 pm
Location: קריית מוצקין, ישראל
Has thanked: 808 times
Been thanked: 2354 times

Previous

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron