GSM/3G coverage too poor to register my presence

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderator: Unholy

Re: GSM/3G coverage too poor to register my presence

Postby AlanOfTheBerg » Thu Aug 02, 2012 7:12 pm

Have you looked at the area on the world map to make sure it really is "empty"? Are you usually on the world server infrastructure or US/Canada?
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.4 | Waze v4a
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23336
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 4380 times

Re: GSM/3G coverage too poor to register my presence

Postby AlanOfTheBerg » Thu Aug 02, 2012 7:21 pm

You should have edit permissions for a few weeks in the area then.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.4 | Waze v4a
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23336
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 4380 times

Re: GSM/3G coverage too poor to register my presence

Postby DangerDaneDK » Fri Aug 03, 2012 1:28 am

Vitmar,

Seek AM permission of the area and fix it?
Flemming J., Denmark
Area Manager: Triangle Area, SEJ, Denmark
Phone: Samsung Galaxy S5 SMF-900, Android 4.4.2, Waze: Newest

ImageImage
DangerDaneDK
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 266
Joined: Mon Feb 28, 2011 1:04 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 5 times

GSM/3G coverage too poor to register my presence

Postby Vitmar » Thu Aug 02, 2012 7:10 pm

I have been on vacation to a place in Sweden where the GSM/3G coverage was too poor to register my presence to the Waze servers. (I thought that the client should cache this data and send when possible). Is there some way to get edit permissions to the area I have been to without going there again? I drove around the place for a week and it is too far away to get back there just for Waze.
The area is a Waze black hole and I would like to add some roads and lakes.
Vitmar
 
Posts: 30
Joined: Fri Feb 17, 2012 4:25 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: GSM/3G coverage too poor to register my presence

Postby Vitmar » Thu Aug 02, 2012 7:17 pm

All my points and some presence (for this trip) have been recorded to the world editor.
Vitmar
 
Posts: 30
Joined: Fri Feb 17, 2012 4:25 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: GSM/3G coverage too poor to register my presence

Postby Vitmar » Thu Aug 02, 2012 7:27 pm

I have permissions to edit part of the area, but there is a black hole just across a lake with some roads, and the area south of "base camp" has not been recorded at all.
Since I'm going back there next year I would like to add all the roads, lakes & rivers.

Center of the area is E14.28840, N57.37872
Vitmar
 
Posts: 30
Joined: Fri Feb 17, 2012 4:25 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: GSM/3G coverage too poor to register my presence

Postby Vitmar » Sun Aug 05, 2012 2:24 pm

How can I get contact information for a certain area?
Vitmar
 
Posts: 30
Joined: Fri Feb 17, 2012 4:25 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time


Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot]