[Script] UROverview Plus v3.127 (20180128)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] UROverview Plus v3.62 (20151202)

Postby whatnt » Tue Dec 15, 2015 5:11 pm

Twister-UK wrote:
whatnt wrote:FYI: It is working for me.


In the beta?

Oh, my mistake. I didn't see reference to the beta, and I mistakenly thought this thread was about the current release.
ImageImage
whatnt
Master Raider
Master Raider
 
Posts: 824
Joined: Tue Oct 14, 2014 3:56 pm
Location: California
Has thanked: 267 times
Been thanked: 126 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.62 (20151202)

Postby whatnt » Tue Dec 15, 2015 2:21 pm

Twister-UK wrote:
cafri wrote:but for some reason


It's because, for some reason, Waze have changed the name of the image they use to store all of the UR markers without appearing to have changed anything else about the image...


FYI: It is working for me.
ImageImage
whatnt
Master Raider
Master Raider
 
Posts: 824
Joined: Tue Oct 14, 2014 3:56 pm
Location: California
Has thanked: 267 times
Been thanked: 126 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.62 (20151202)

Postby whatnt » Wed Dec 09, 2015 12:41 pm

I must have. The double-negative must have thrown me for a loop. If no one else sees these as a problem, I can work the options as they are to get my desired results. Thanks for the attention Twister-UK and bz2012.
ImageImage
whatnt
Master Raider
Master Raider
 
Posts: 824
Joined: Tue Oct 14, 2014 3:56 pm
Location: California
Has thanked: 267 times
Been thanked: 126 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.62 (20151202)

Postby whatnt » Tue Dec 08, 2015 7:54 pm

Twister-UK wrote:In the first screengrab you've got URO set to hide URs with no description, and the UR details dialog that's open shows this UR has a description - "wrong destination". Second screengrab shows the reverse scenario. So this behaviour is exactly as described above.


I'm not sure that I understand what you said. Do you mean that "Hide" but actually shows is the intended behavior?

BTW, it did not used to work this way.
ImageImage
whatnt
Master Raider
Master Raider
 
Posts: 824
Joined: Tue Oct 14, 2014 3:56 pm
Location: California
Has thanked: 267 times
Been thanked: 126 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.62 (20151202)

Postby whatnt » Tue Dec 08, 2015 5:31 pm

Twister-UK wrote:
whatnt wrote:The Hide / Show URs with no description toggle boxes seem to function in reverse of their intended use. Checking the Hide box shows URs with comments, checking the Show box hides them.

v3.62

Thanks!


Can you please re-test this, taking into account that the "description" referred to by these filters is the optional text added when the user submits a report in the app (and which, if present, then appears at the top of the UI editing dialog in the "Problem" section), not any comments text added after the UR has been submitted...



Maybe screenshots are better.

Image

Image
ImageImage
whatnt
Master Raider
Master Raider
 
Posts: 824
Joined: Tue Oct 14, 2014 3:56 pm
Location: California
Has thanked: 267 times
Been thanked: 126 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.62 (20151202)

Postby whatnt » Mon Dec 07, 2015 3:43 pm

The Hide / Show URs with no description toggle boxes seem to function in reverse of their intended use. Checking the Hide box shows URs with comments, checking the Show box hides them.

v3.62

Thanks!
ImageImage
whatnt
Master Raider
Master Raider
 
Posts: 824
Joined: Tue Oct 14, 2014 3:56 pm
Location: California
Has thanked: 267 times
Been thanked: 126 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.76 (20160407)

Postby voludu2 » Thu Apr 14, 2016 8:13 pm

in PA, before WSLM, we just used the fill-in-the-blank custom marker with "mph" and were pretty happy with the "?" marker

Does that one work if it doesn't appear until a later comment?

ImageUSA Northeast Region Discord Chat
State Manager - Pennsylvania
Country Manager - USA and Thailand
Wiki Master, Global Mentor
utilitas, simplicitas, retentionis
voludu2
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 2653
Joined: Thu Jul 24, 2014 12:33 pm
Location: Chester County, Pennsylvania
Has thanked: 601 times
Been thanked: 966 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.74 (20160216)

Postby voludu2 » Sun Mar 06, 2016 9:08 pm

I'm very happy to learn this is some kind of disagreement between two scripts I enjoy using.if I can narrow it down, I'll let you know. :)

ImageUSA Northeast Region Discord Chat
State Manager - Pennsylvania
Country Manager - USA and Thailand
Wiki Master, Global Mentor
utilitas, simplicitas, retentionis
voludu2
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 2653
Joined: Thu Jul 24, 2014 12:33 pm
Location: Chester County, Pennsylvania
Has thanked: 601 times
Been thanked: 966 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.74 (20160216)

Postby voludu2 » Thu Mar 03, 2016 6:02 pm

Twister-UK wrote:Thanks, I've got a good idea why that's happening, and as soon as I get back from being stuck behind the Great Firewall of China I'll confirm it and roll out a fix...

...OK, so maybe I'll give the wife and kids a quick hug

That sounds like the better plan :)

ImageUSA Northeast Region Discord Chat
State Manager - Pennsylvania
Country Manager - USA and Thailand
Wiki Master, Global Mentor
utilitas, simplicitas, retentionis
voludu2
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 2653
Joined: Thu Jul 24, 2014 12:33 pm
Location: Chester County, Pennsylvania
Has thanked: 601 times
Been thanked: 966 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.74 (20160216)

Postby voludu2 » Thu Mar 03, 2016 12:10 pm

In UROverview Plus (URO+) version 3.74

If I highlight a segment and then move the mouse around, I get a lot of

Uncaught TypeError: Failed to execute 'getComputedStyle' on 'Window': parameter 1 is not of type 'Element'.
uroNewLookHighlightedItemsCheck @ VM102:4997u
roTSTPopupHandler @ VM102:6473
uroTenthSecondTick @ VM102:6854
VM112:163

ImageUSA Northeast Region Discord Chat
State Manager - Pennsylvania
Country Manager - USA and Thailand
Wiki Master, Global Mentor
utilitas, simplicitas, retentionis
voludu2
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 2653
Joined: Thu Jul 24, 2014 12:33 pm
Location: Chester County, Pennsylvania
Has thanked: 601 times
Been thanked: 966 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: b0b2, dfortney