New Editor Version v2.58-8

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: Unholy, bextein

Re: New Editor Version v2.58-8

Postby AeRoBianCo » Sun Jul 05, 2020 5:26 pm

When I am using SV, I drag the size of the SV Window and then close WME and reopen or also when I close the SV (without WME reloading) and settle the same or different SV location, it cannot restores the same size setting of the SV window, so I have to resize each time that the WME loads or set the same or different SV location, previous versions it saved the current SV size window.
It happens both in Prod and Beta.
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
Supervisor Regional Sureste (Chiapas, Guerrero, Oaxaca).
State Manager (Puebla).
Ex-México Country Manager y Ex-Local Champ. :(
AeRoBianCo
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1772
Joined: Wed Oct 29, 2014 2:04 am
Location: Puebla, (México)
Has thanked: 1724 times
Been thanked: 731 times

Re: New Editor Version v2.58-8

Postby atrophicshiner » Wed Jul 01, 2020 2:32 pm

New closure UI is awful please revert it :cry:

The previous / next month arrows fail to change the month, instead the calendar view pop-up closes.
Attachments
Screenshot 2020-07-01 at 15.31.10.png
(27.62 KiB) Downloaded 371 times
- Chris - (Catching up with the Ia[i]ns one Chris at a time)

[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
UK Local Champ would you believe
AM the Middle bit of England
Usability | Simplicity | Retention
atrophicshiner
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 3436
Joined: Sat Dec 19, 2015 11:10 am
Location: Coventry, UK
Has thanked: 1285 times
Been thanked: 1256 times

Re: New Editor Version v2.58-8

Postby ChristophGP14 » Sat Jul 18, 2020 5:05 pm

Same problem as PFMLB and InstantT.

No more UR's in my feed, not even my own.
Only PUR's in my area.
It's been like this for a few weeks, if not months.
Deleting cookies and cache did nothing

Fixing soon would be desirable :)
ChristophGP14 (Christoph)
L3-Editor [Germany]
AM Bayerischer Wald + Oberpfälzer Wald (BY) und AM Freiburg (BW)
[ img ][ img ] [ img ]
Chat via PM, Mail:christophmeschner@gmail.com or Discord:ChristophGP14#4970
ChristophGP14
 
Posts: 87
Joined: Mon Oct 16, 2017 4:04 pm
Location: Göppingen / Germany
Has thanked: 80 times
Been thanked: 40 times

Re: New Editor Version v2.58-8

Postby ChristophGP14 » Mon Aug 03, 2020 12:22 pm

Vespucci41 wrote:
ChristophGP14 wrote:Same problem as PFMLB and InstantT.

No more UR's in my feed, not even my own.
Only PUR's in my area.
It's been like this for a few weeks, if not months.
Deleting cookies and cache did nothing

Fixing soon would be desirable :)


We added a test UR and we see it was added to your feed. Can you please confirm it is in your feed?


Hello and sorry that I don´t have answered back anymore.
Yes, the test UR was shown in my feed. But that was also the only UR in my feed.
PURs in my area are also shown in the feed.
Other URs that are in my driven area are still not shown to me.
ChristophGP14 (Christoph)
L3-Editor [Germany]
AM Bayerischer Wald + Oberpfälzer Wald (BY) und AM Freiburg (BW)
[ img ][ img ] [ img ]
Chat via PM, Mail:christophmeschner@gmail.com or Discord:ChristophGP14#4970
ChristophGP14
 
Posts: 87
Joined: Mon Oct 16, 2017 4:04 pm
Location: Göppingen / Germany
Has thanked: 80 times
Been thanked: 40 times

Re: New Editor Version v2.58-8

Postby ChristophGP14 » Mon Aug 03, 2020 12:47 pm

Vespucci41 wrote:Can you send us the permalink of a UR that should have appeared in your feed, but didn't?
(Best would be a UR that is seen on the map and is relatively recent)

What other specific map problems you expects to see, but doesn't?

Thanks,
R

_______________________________


For example, here is a UR that is in my driven area, but which I’m not see in the feed.
An newer one UR here

In general, no URs and PURs as well as my own URs are displayed in my driven area.
URs and PURs are only displayed in my AM-area.

EDIT: Also this Fake UR is not shown in my feed
ChristophGP14 (Christoph)
L3-Editor [Germany]
AM Bayerischer Wald + Oberpfälzer Wald (BY) und AM Freiburg (BW)
[ img ][ img ] [ img ]
Chat via PM, Mail:christophmeschner@gmail.com or Discord:ChristophGP14#4970
ChristophGP14
 
Posts: 87
Joined: Mon Oct 16, 2017 4:04 pm
Location: Göppingen / Germany
Has thanked: 80 times
Been thanked: 40 times

Re: New Editor Version v2.58-8

Postby clement_mno » Sat Jul 25, 2020 11:36 am

Hello,

Just to add that I have the same problem on Chrome, no more UR's even if i see many of them on the map in my editing area.
clement_mno
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
 
Posts: 6
Joined: Fri Oct 11, 2019 7:04 pm
Location: Plan de Cuques, France
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: New Editor Version v2.58-8

Postby InstantT » Sat Jul 18, 2020 9:10 am

Hello,

just to indicate that I have the same problem in France since few weeks, I only have the UR / PUR which are displayed on my AM and SM areas.
My own URs outside of my areas do not appear.
And the URs on the outside to which I added a comment are not in the left column.
This happens on WME and Beta WME.

Good luck.
[ img ][ img ][ img ][ img ]
State Manager : 05 (Hautes-Alpes - PACA)
Area Manager : 02 (Aisne Ouest - Saint-Quentin) + 80 (Sommes Est) - Hauts-de-France.
Pour que l'informatique la route soit un plaisir !
InstantT
State Manager
State Manager
 
Posts: 1396
Joined: Fri Oct 11, 2013 9:01 pm
Location: PACA - 05 - Upaix
Has thanked: 912 times
Been thanked: 40 times

Re: New Editor Version v2.58-8

Postby InstantT » Sat Jul 25, 2020 12:32 pm

i do a bug report on beta feed ;)
[ img ][ img ][ img ][ img ]
State Manager : 05 (Hautes-Alpes - PACA)
Area Manager : 02 (Aisne Ouest - Saint-Quentin) + 80 (Sommes Est) - Hauts-de-France.
Pour que l'informatique la route soit un plaisir !
InstantT
State Manager
State Manager
 
Posts: 1396
Joined: Fri Oct 11, 2013 9:01 pm
Location: PACA - 05 - Upaix
Has thanked: 912 times
Been thanked: 40 times

Re: New Editor Version v2.58-8

Postby Julien_67 » Sat Jul 25, 2020 11:13 am

Hello,

I have the same problem on Chrome and Mozilla since a few months. No more UR's in the feed section. All adblocks are desactivated for the WAZE URL's.
Here since 2014 - Waze Beta Tester on iPhone 11 Pro Max & Apple CarPlay @ iOS 14

[ img ]
Julien_67
Map Editor - level 3
Map Editor - level 3
 
Posts: 44
Joined: Thu Oct 23, 2014 3:04 pm
Location: Bas-Rhin - Alsace - FR
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: New Editor Version v2.58-8

Postby kumiankka » Tue Jul 07, 2020 8:06 am

WME doesn't render roads at the moment. NVM, seems to be back in order.
kumiankka a.k.a. the rubber duck. Quack quack!

[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
kumiankka
 
Posts: 807
Joined: Fri Jun 16, 2017 1:03 pm
Location: Finland
Has thanked: 150 times
Been thanked: 346 times

Next

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: G_W1Z, JimboBaggins1966, YoungFoster95