City naming and punctuation?

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

City naming and punctuation?

Postby Machete808 » Sun Jan 13, 2013 12:16 am

Anyone know if there could be a problem with putting a city name that contains a comma in the city field in WME?

Hawaii has certain place names that are duplicated from island to island. Unfortunately, that places them close enough together to trigger the error message about it being too far from the city listed.

I'm working on clearing up the basemapped island of Kauai, where the village of Waimea is shown on the map as Waimea (2), to distinguish it from another, more prominent area. It looks goofy, so I am changing the segments to "Waimea, Kauai". It's letting me save, but before I go too much farther on this I just wanted to check to see if there could be a problem with punctuation (there are hyphens in some name, so I guessed all characters may be OK). Thanks.
Aloha,
Vicki
Hawaii State Manager
Area manager, Los Angeles

iPhone5c, iOS 8.0.2
Image Image

Helpful links:
How to handle parking lots
Waze help/support
Machete808
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 984
Joined: Mon May 28, 2012 12:36 am
Location: Kaneohe, HI
Has thanked: 102 times
Been thanked: 96 times

Re: City naming and punctuation?

Postby Machete808 » Sun Jan 13, 2013 3:44 am

Thanks! Just wanted to be sure.

Strange that they wouldn't provide a province field for Canada. I assume that's on the long to-do list.
Aloha,
Vicki
Hawaii State Manager
Area manager, Los Angeles

iPhone5c, iOS 8.0.2
Image Image

Helpful links:
How to handle parking lots
Waze help/support
Machete808
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 984
Joined: Mon May 28, 2012 12:36 am
Location: Kaneohe, HI
Has thanked: 102 times
Been thanked: 96 times

Re: City naming and punctuation?

Postby Spil » Sun Jan 13, 2013 12:50 am

As far as I know, there's no problem with this. It happens regularly in Canada, where (for some unknown reason :? ) Waze hasn't bothered to enable the provinces in the "State Name" field -- some editors include the province in the "City Name" field (i.e., "Toronto, ON").
I'm Spil, and I approve this message! :D
~ ~ AM: Upstate NY; CM: USA/Canada ~ ~
Wazing the I-86 Corridor with my Casio C771 G'zOne Commando
New York Editors: To-Do List!
Image
Spil
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1320
Joined: Sat Jul 16, 2011 12:11 pm
Location: Upstate NY, USA
Has thanked: 107 times
Been thanked: 29 times


Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher