Sections of Roads Disappearing on Map Editor

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: krankyd, Unholy

Sections of Roads Disappearing on Map Editor

Postby dhinote13 » Thu Sep 05, 2013 11:03 pm

Can anyone help? I am on the Map Editor, and after panning around the map, large sections of the roads disappear and do not reload, even after zooming in or out. Has anyone else had this problem? Thanks!
Attachments
DoverDel.jpg
DoverDel.jpg (127.23 KiB) Viewed 688 times
dhinote13
 
Posts: 5
Joined: Sun Sep 01, 2013 2:22 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Sections of Roads Disappearing on Map Editor

Postby Huskermedic » Fri Sep 06, 2013 6:30 pm

viewtopic.php?f=8&t=61319

Got a thread on this here as well.
Huskermedic
 
Posts: 25
Joined: Sat Mar 17, 2012 2:02 am
Location: Cincinnati
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Re: Sections of Roads Disappearing on Map Editor

Postby jondrush » Fri Sep 06, 2013 5:40 pm

Mod Note: Moved to the main editor forum, this is not a post for Issues and Requests.

This problem has been reported to Waze and they are working on a solution.
Keeping the Waze maps tidy since 2009
Northeast Region Assistant Coordinator
jondrush User Page
ImageImage
jondrush
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2299
Joined: Tue Sep 22, 2009 10:20 pm
Location: South Eastern Pennsylvania, USA
Has thanked: 111 times
Been thanked: 362 times

Re: Sections of Roads Disappearing on Map Editor

Postby LumberJackDavid » Fri Sep 06, 2013 6:47 pm

I have also quit editing until they resolve this issue. I feel there are going to be a LOT of "issues" to fix after it's all over with.
Image
LumberJackDavid
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 09, 2011 7:07 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Sections of Roads Disappearing on Map Editor

Postby nzahn1 » Fri Sep 06, 2013 6:41 pm

photoplex wrote:
texasaxet wrote:I agree that over the past 2 weeks, WME has been slow to load roads... if they ever load at all.

Today, however, I can't load any roads. A message appears in the top right that says "Loading Roads..." and after several seconds, it goes away, but the roads aren't loaded. Maybe a server finally dropped?


This is exactly what I'm experiencing. It's so bad I've stopped editing the map, as the Roads layer basically doesn't exist any more.


Agree. Having the same issues. I've also stopped editing. I'm worried that 2-3 layers of changes/additions are going to show up when this resolves.
Rank 3, Area Manager, 16K+ edits
Baltimore, MARYLAND Apple iPhone 5, iOS 7.1, Waze 3.7.8
Image Image Image Image Image Image
nzahn1
 
Posts: 301
Joined: Sun Apr 25, 2010 6:45 pm
Location: Baltimore, MD, USA
Has thanked: 111 times
Been thanked: 89 times

Re: Sections of Roads Disappearing on Map Editor

Postby paulkok_my » Fri Sep 06, 2013 12:29 am

dhinote13 wrote:Can anyone help? I am on the Map Editor, and after panning around the map, large sections of the roads disappear and do not reload, even after zooming in or out. Has anyone else had this problem? Thanks!
What about refreshing the screen?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Image
Area Manager: Shah Alam / Klang, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Waze in Malaysia on Facebook
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 681
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 91 times
Been thanked: 113 times

Re: Sections of Roads Disappearing on Map Editor

Postby photoplex » Fri Sep 06, 2013 1:44 pm

I get this all the time, and it's so bad lately it's stopped me from editing the map.

You can sometimes get it back by removing then readding the roads layer (shift-r). Sometimes it comes back, other times not. Clicking permalink will reload the whole page, but it's not an optimal experience.

This has definitely gotten worse in the last 2 weeks.
ImageImage
photoplex
 
Posts: 31
Joined: Tue Aug 06, 2013 7:52 pm
Location: Calgary, AB, Canada
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Re: Sections of Roads Disappearing on Map Editor

Postby photoplex » Fri Sep 06, 2013 4:19 pm

texasaxet wrote:I agree that over the past 2 weeks, WME has been slow to load roads... if they ever load at all.

Today, however, I can't load any roads. A message appears in the top right that says "Loading Roads..." and after several seconds, it goes away, but the roads aren't loaded. Maybe a server finally dropped?


This is exactly what I'm experiencing. It's so bad I've stopped editing the map, as the Roads layer basically doesn't exist any more.
ImageImage
photoplex
 
Posts: 31
Joined: Tue Aug 06, 2013 7:52 pm
Location: Calgary, AB, Canada
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Re: Sections of Roads Disappearing on Map Editor

Postby texasaxet » Fri Sep 06, 2013 3:55 pm

I agree that over the past 2 weeks, WME has been slow to load roads... if they ever load at all.

Today, however, I can't load any roads. A message appears in the top right that says "Loading Roads..." and after several seconds, it goes away, but the roads aren't loaded. Maybe a server finally dropped?
texasaxet
 
Posts: 7
Joined: Mon Jun 28, 2010 11:21 pm
Location: Marble Falls, Tx
Has thanked: 9 times
Been thanked: 3 times


Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]