Is &env being ignored?

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: krankyd, Unholy

Is &env being ignored?

Postby AlanOfTheBerg » Thu Oct 31, 2013 6:54 pm

Those who open permalinks which are for North America or the world, are you finding that the &env variable isn't actually making WME switch? I find that I continually have to manually switch back and forth depending on where I'm looking.
Wiki Resources: Map Editing Manual | Oregon Project/To-Do List
Oregon-based US Country Manager | iPhone5 - VZ - iOS 7.0.6 | Waze v3.7.9.992
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 19467
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 647 times
Been thanked: 2245 times

Re: Is &env being ignored?

Postby AlanOfTheBerg » Thu Oct 31, 2013 8:42 pm

Maybe I missed something about it being in the URL but is ignored at this time.
Wiki Resources: Map Editing Manual | Oregon Project/To-Do List
Oregon-based US Country Manager | iPhone5 - VZ - iOS 7.0.6 | Waze v3.7.9.992
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 19467
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 647 times
Been thanked: 2245 times

Re: Is &env being ignored?

Postby CBenson » Thu Oct 31, 2013 7:16 pm

I'd forgotten it was even there. I always have to switch back and forth manually. Haven't noticed an automatic switch. For the couple of permalinks I just tested, the &env variable had no effect. I'm currently on a Win 7 machine using Chrome 30.0.1599.101 m for what thats worth.
Regional Coordinator: Mid-Altantic, US
Verizon, Droid Razr Maxx HD, Android 4.1.2, Waze 3.7.9.909
CBenson
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 6879
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 435 times
Been thanked: 986 times

Re: Is &env being ignored?

Postby iainhouse » Thu Oct 31, 2013 8:26 pm

Right now, changing env is having no effect, but that's only in production.

I have an occasional problem in the beta editor where I end up on the usa environment - changing the value of env works there (just tested to be sure).
UK Country Administrator • AM: London (DELETED), S Wales
Waze 3.7.2 • iPhone 4S (iOS 6.1.3) • Chrome/XP
Community Champ
ImageImage
UK WikiWaze FAQ
My name is Iain and I'm a Wazaholic. I last edited 1 hour ago.
iainhouse
 
Posts: 2216
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: London, UK
Has thanked: 364 times
Been thanked: 890 times

Re: Is &env being ignored?

Postby kdevries » Thu Oct 31, 2013 8:41 pm

I have to switch manually in the production editor. It never switches automatically.
Local Champ Image
Country manager: Nederland
Area Manager: Zuid en West Denemarken.
https://www.waze.com/wiki/Nederland
kdevries
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 820
Joined: Thu Jan 05, 2012 10:28 pm
Location: Friesland, The Netherlands
Has thanked: 211 times
Been thanked: 65 times


Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users