US Cartouche on Feb 2: Slow and many internal errors

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: krankyd, Unholy

Re: US Cartouche on Feb 2: Slow and many internal errors

Postby unwallflower » Wed Feb 16, 2011 4:47 pm

banished wrote:The problem seems to cycle once every 24 to 30 hours. I thought 36 hours originally. It worked great early yesterday, but around noon US central time, it started producing the internal server error messages again. If true to form, the problem should clear between 1200 and 1800 hours today...assuming it isn't just a matter of someone walking into the server farm and resetting or rebooting something. If that's the case, maybe that "someone" could to it now? :)


I'm not convinced that there's a pattern like that, really. It's working fine for me this morning.
unwallflower
 
Posts: 1564
Joined: Thu May 06, 2010 6:43 pm
Location: San Diego, CA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: US Cartouche on Feb 2: Slow and many internal errors

Postby unwallflower » Wed Feb 16, 2011 6:12 pm

What? No, I never said it was working for me exactly when you made that post. It WAS working fine for me at 7 AM pacific, though.

In fact, it was working for me fine yesterday at noon central time, when you said it was slow again. I removed a ton of extra nodes yesterday and I think I may have had one internal server error.

I'm just not convinced there's a pattern, that's all. :?
unwallflower
 
Posts: 1564
Joined: Thu May 06, 2010 6:43 pm
Location: San Diego, CA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: US Cartouche on Feb 2: Slow and many internal errors

Postby unwallflower » Thu Feb 24, 2011 5:09 pm

I'm getting the internal server error message again this morning whenever I try to delete a junction that's attached to a segment. Not until it tries forEVER to delete it, of course.

Anyone else?
unwallflower
 
Posts: 1564
Joined: Thu May 06, 2010 6:43 pm
Location: San Diego, CA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: US Cartouche on Feb 2: Slow and many internal errors

Postby unwallflower » Thu Feb 24, 2011 5:25 pm

OscarC wrote:Also yesterday I kept getting random disappearing aerial map tiles where everything turns pink and will only come back after 5 minutes or so when I do either a Permalink refresh or click on "try next aerial option"


I had this problem yesterday as well.
unwallflower
 
Posts: 1564
Joined: Thu May 06, 2010 6:43 pm
Location: San Diego, CA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: US Cartouche on Feb 2: Slow and many internal errors

Postby xbassman » Fri Feb 11, 2011 11:14 pm

This is the reason I haven't been doing as many updates lately!
Donated time is at a premium!
Area Mgr. - Tulsa, OK
xbassman
 
Posts: 206
Joined: Wed Sep 01, 2010 6:21 pm
Location: Tulsa, OK
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users