[NA] WME segment changes not appearing 2014-02-27

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderator: Unholy

[NA] WME segment changes not appearing 2014-02-27

Postby AlanOfTheBerg » Thu Feb 27, 2014 8:41 pm

The North America editor appears to be saving ok, but road layer and image layer does not show these changes. Landmark changes appear to be refreshing just fine. Only segments are affected.

Waze has been notified using standard process.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.2 | Waze v3.9.4
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23307
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1052 times
Been thanked: 4321 times

Re: [NA] WME segment changes not appearing 2014-02-27

Postby AlanOfTheBerg » Thu Feb 27, 2014 9:57 pm

This issue appears to be resolved for this week.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.2 | Waze v3.9.4
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23307
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1052 times
Been thanked: 4321 times


Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: DaveT-1