[Script] WMEMagic

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WMEMagic

Postby PablozzQ » Tue Jul 04, 2017 3:57 am

I'm gonna try it, thanks a lot!
ImageImageImageImageImage
PablozzQ
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 54
Joined: Fri Feb 10, 2017 3:03 pm
Has thanked: 50 times
Been thanked: 7 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby Onmywaysir » Mon Jul 03, 2017 7:41 pm

Try Xanderb I believe.
Onmywaysir
AM for WNC, Casper WY, Tucson AZ and Sonora MX
https://www.waze.com/user/editor/onmywaysir
:D
ImageImage Image Image Image
Onmywaysir
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 354
Joined: Tue May 01, 2012 6:52 pm
Location: Asheville
Has thanked: 228 times
Been thanked: 13 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby Onmywaysir » Sat Jul 01, 2017 7:22 pm

Nice work! Thanks! :D
Onmywaysir
AM for WNC, Casper WY, Tucson AZ and Sonora MX
https://www.waze.com/user/editor/onmywaysir
:D
ImageImage Image Image Image
Onmywaysir
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 354
Joined: Tue May 01, 2012 6:52 pm
Location: Asheville
Has thanked: 228 times
Been thanked: 13 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby Olestas » Sun Jan 07, 2018 9:42 am

Chrome keeps downloading the script file, instead of installing it. Can you just copy script contents here? So I could create new script and copy data inside?

I was only able to install script by copying contents of file, which were displayed in tampermonkey for like 1 second before starting file download.. then I created new script and pasted contents there.. now it works. But it did not install on its own.
ImageImageImageImage

GC: Latvia
Coordinator: Latvia
Country manager (Full coverage): Latvia/Lithuania/Belarus/Russia/Ukraine
Olestas
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6021
Joined: Wed Mar 09, 2011 7:08 pm
Location: Latvia
Has thanked: 3052 times
Been thanked: 2207 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby OlavoAG » Thu Nov 23, 2017 1:44 pm

Is it actually working for someone?...
OLAVO GASPARIN

Image Image
Country Manager - Brazil
Area Manager - Cape Town - South Africa
OlavoAG
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 601
Joined: Sat Mar 15, 2014 11:47 pm
Location: Cape Town, South Africa
Has thanked: 86 times
Been thanked: 394 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby ojlaw » Sun Feb 18, 2018 11:30 pm

GeekDriverPeaceful wrote:Recently when editing in Russia MapRaid area, I am extensively relying on the "Show alternative names" box to see the alternate names highlights. The problem is that they are not highlighted if the roads are not editable to me. This is a huge issue because I want to be able to see all attributes, highlights, and "TODO" from Magic on all segments, even outside my editable area. It is especially important for finding issues on roads locked higher than my rank. In fact, it is leading to say that "Show alternative names" will be highlighted when it actually does not highlight. I thought something was broken, yet this is controlled by the configuration. Please give thanks to this post if you support this idea. Thanks!


i fully support this. it would also be nice if magic features would work where editors don't have EA to help troubleshoot with other editors.
WI State Manager
IL Large Area Manager
MN, ND Area Manager
ImageImageImageImageImage
ojlaw
State Manager
State Manager
 
Posts: 45
Joined: Wed Jul 22, 2015 12:07 am
Has thanked: 20 times
Been thanked: 11 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby n4dog » Fri Oct 27, 2017 1:52 pm

JustinS83 wrote:
n4dog wrote:In the new production release. If you have more that about 15 segments selected. The Magic TODO list is to long and you can not access any of the info in the section for the segment options.


As stated several times now - we will look into it.

Thanks Justin I didnt see that was mention, Sorry
n4dog
State Manager
State Manager
 
Posts: 471
Joined: Fri Apr 03, 2015 3:24 pm
Location: Tallahassee, Fl.
Has thanked: 358 times
Been thanked: 113 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby n4dog » Fri Oct 27, 2017 1:03 pm

In the new production release. If you have more that about 15 segments selected. The Magic TODO list is to long and you can not access any of the info in the section for the segment options.
n4dog
State Manager
State Manager
 
Posts: 471
Joined: Fri Apr 03, 2015 3:24 pm
Location: Tallahassee, Fl.
Has thanked: 358 times
Been thanked: 113 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby Mjimeno » Fri Nov 03, 2017 5:25 pm

Para lo que tiene problema con la instalación o actualización, aquí te dejo la solucion.

1- Tampermonkey configuración, en general eliges configuración avanzado.
2- Despues de avilitar las opciones avanzadas, en filtro de pag. Blacklist: DISABLED O DESACTIVAR.

Listo.
Image Image Image Image
Mjimeno
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 21, 2014 12:04 am
Has thanked: 7 times
Been thanked: 0 time

Re: [Script] WMEMagic

Postby mincho77 » Thu Jul 20, 2017 6:18 pm

Who can give me permissions over my country? I can see the sheet for Colombia is empty and there is too much work to do. So I can help.
Mauricio Otálvaro
Image
Waze Global Champ/Country Manager/Mentor/Localizator/Beta Tester
Email: mincho77@gmail.com
Image ImageImage
Image
mincho77
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 1043
Joined: Fri May 21, 2010 8:48 pm
Location: Medellín, Antioquia, Colombia
Has thanked: 735 times
Been thanked: 925 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: AugieAStL, dfortney