[Script] WME Road Selector

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Road Selector

Postby pvo11 » Sat Sep 01, 2018 10:58 am

New version 1.44 with following changes:
  • New condition In Junction Box added
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1575
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 241 times
Been thanked: 870 times

Re: [Script] WME Road Selector

Postby pvo11 » Fri Sep 07, 2018 8:46 am

thahakmms wrote:How to seelect using this scriptt ?

Install Tampermonkey if you have not already installed it.

Then open the script URL: https://greasyfork.org/en/scripts/3462- ... d-selector and click Install this script.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1575
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 241 times
Been thanked: 870 times

Re: [Script] WME Road Selector

Postby thahakmms » Fri Sep 07, 2018 8:02 am

How to seelect using this scriptt ?


thahakmms
L2 - Map Editor | Kanyakumri | Trivandrum | Kollam | Alappuzha | Ernakulam
Kerala & Tamil Nadu
India

thahakmms
 
Posts: 36
Joined: Sun Oct 01, 2017 12:04 pm
Location: Alappuzha, Kerala, India
Has thanked: 18 times
Been thanked: 4 times


Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: whathappened15