Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.
Post by YourEvilTwinFTW
I am seeing the following issue with PIE's Place Menu Customization:
  • When I select a category or the Point option to the right, everything works great.
  • When I select the Area option to the right, the category of the resulting area displays as: 'UNDEFINED
  • If I select Parking Lot, that creates an area and works fine.
I'm using:
  • WME Place Interface Enhancements 2017.12.13.01
  • Chrome Version 63.0.3239.108 (Official Build) (64-bit)
  • Windows 10 Home
YourEvilTwinFTW
Posts: 28
Has thanked: 13 times
Been thanked: 14 times

Post by YourEvilTwinFTW
YourEvilTwinFTW wrote:
  • When I select the Area option to the right, the category of the resulting area displays as: 'UNDEFINED
It's working fine now in PIE 2017.12.30.01
Thanks!
YourEvilTwinFTW
Posts: 28
Has thanked: 13 times
Been thanked: 14 times

Post by YourEvilTwinFTW
When there are multiple places linked to the same external provider, the places are highlighted. Sometimes in crowded areas (malls) if a place is incorrectly linked, you'll get the highlight that there are multiple places linked to the same Google place, but then you have to go on a scavenger hunt to try and find which place is incorrectly linked. Can this have some sort of a line pointing to the duplicate link?
YourEvilTwinFTW
Posts: 28
Has thanked: 13 times
Been thanked: 14 times

Post by WazingArch
"Switch primary name" doesn't appear too.
WazingArch
Coordinators
Coordinators
Posts: 526
Has thanked: 230 times
Been thanked: 130 times
Coordinator BG • Global Champ • CM Manager BG • Translator
https://www.waze.com/wiki/images/f/ff/W ... 00k_6c.png
Уики България | Best map editing practice

Post by WazingArch
JustinS83 wrote:
sulstore wrote:Hello, Firstly I want to thank you for the excellent Script for places that is currently indispensable for me. In this last update I realized that by passing the mouse over the Google linked site, on the map I do not see the point of it and the distance from the Google site to the Local Waze. Am I doing any wrong configuration or is it Bug?

Thank you in advance for your response.
This was explained in the release note displayed with the last version - the functionality is currently broken due to a WME change.
Is there any chance this feature to be fixed anytime soon because it is extremely helpful?
WazingArch
Coordinators
Coordinators
Posts: 526
Has thanked: 230 times
Been thanked: 130 times
Coordinator BG • Global Champ • CM Manager BG • Translator
https://www.waze.com/wiki/images/f/ff/W ... 00k_6c.png
Уики България | Best map editing practice

Post by wiwigesica
The new update window looks good! mod apkGame Guardian apk
wiwigesica
Posts: 3
Been thanked: 1 time
Last edited by wiwigesica on Sun Mar 01, 2020 1:24 am, edited 1 time in total.

Post by WazingArch
It is still not possible to select and drag icons of Speed cameras. It is possible to select and drag only the first speed camera icon, but not the next ones.
WazingArch
Coordinators
Coordinators
Posts: 526
Has thanked: 230 times
Been thanked: 130 times
Coordinator BG • Global Champ • CM Manager BG • Translator
https://www.waze.com/wiki/images/f/ff/W ... 00k_6c.png
Уики България | Best map editing practice

Post by WazingArch
Hello, may I request the following improvement of an existing feature if possible. With the introduction of multiple entry points, it became needed to see the closest segment to each entry point, not just to one.Here is a place with multiple entry points.
WazingArch
Coordinators
Coordinators
Posts: 526
Has thanked: 230 times
Been thanked: 130 times
Coordinator BG • Global Champ • CM Manager BG • Translator
https://www.waze.com/wiki/images/f/ff/W ... 00k_6c.png
Уики България | Best map editing practice