Switch to full style
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Forum rules

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.
Post a reply

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Thu Apr 09, 2015 2:42 pm

I just noticed the speed indication on segments with closures or future closures is hidden under de closure icon. Both are at the middle of a segment. Could you do something about that?
Thanks!

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Sat Apr 18, 2015 8:24 pm

Thanx. I did check that already, but since I take care of a lot of closures I would love to see an improvement ;)

send from my SGS4, using Tapatalk

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Sun Apr 19, 2015 7:19 pm

wlodek76 wrote:Please try this update.

Thanks for the quick fix!




send from my SGS4, using Tapatalk

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Tue Apr 21, 2015 5:28 pm

wlodek76 wrote:Done.

That was fast ;) Great!
Is it also possible to make it visual, when a segment is used in both directions, that it displays 2 different speeds on 1 segment (a-b versus b-a)?
For example the 61km/h segment in you screenshot.

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Fri Apr 24, 2015 12:50 pm

Great update. Excellent visualisation of the 2way routes, just as I had in mind ;)

Question: I ofter see that the script only gives 1 route, instead of 3 alternatives, while I have this enabled. Can you look into that or tell me what i'm doing wrong?
Thanks

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Fri Apr 24, 2015 7:58 pm

^^^ yeah I understand. It's just that a user from the UR got another route which I can't compare now ;)

send from my SGS4, using Tapatalk

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Wed Jan 18, 2017 2:15 pm

Olestas wrote:MapOMatic / JustinS83
the script is not doing anything on WME language interfaces other than English.. can you fix this?

In the script you need to replace the 6 occurrences of

Code:
I18n.translations.en

by

Code:
I18n.translations[I18n.locale]

Then it works in all WME languages.

EDIT: Oops, sorry for the double post. Seems I was a bit too slow. ;)

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Fri Aug 28, 2015 2:14 pm

(edited: this appears to have been resolved, may have been a temporary waze data problem.)


Original message:

Hello,


I'm finding inconsistent and puzzling behavior in the Route Speeds script. I paste screen shots for 4 different versions of the same route (the pins were not moved). The first 2 are for Sunday at 17:30, the second 2 are for Wed at 17:30. I get two different results for the Wed times, and two different results for the Sun times. Moreover, the results are the same. (I.e., I get the same set of speeds for Wed and Sun, and I also get another same set of speeds for Wed and Sun.)

Wed version 1:
http://prntscr.com/89vw30
Wed version 2:
http://prntscr.com/89vxdv
Sun version 1:
http://prntscr.com/89vv1q
Sun version 2:
http://prntscr.com/89vve9

As you can see, Wed V1 is the same as Sun V1, and Wed V2 is same as Sun V2. This happens whether I hit recalculate, or switch times/days, or flip start and end, etc. I end up with two different results. And the results are not different for different days, which seems very unlikely.

In case anyone wants to look, the PL:
https://www.waze.com/editor/?env=usa&lo ... 034&zoom=5

Thx

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Sun Jan 17, 2016 3:11 pm

Currently unable to get any routes in route speeds. (both normal or beta editors). All give error message
Route request failed with error!
Not Found


Livemap does give routes.

WME show routes doesn't seem to be working as it used to work either. It is only showing a link to
show routes in livemap

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Mon Jan 18, 2016 11:56 am

I couldn't get it to work in WME, nor in the beta editor, however it seems to be working in WME now.
Post a reply