[Script] WME Route Speeds (Traffic)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Postby MapOMatic » Thu Dec 29, 2016 5:19 pm

Done. Thanks!
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 342
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 228 times
Been thanked: 646 times

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Postby MapOMatic » Wed Jan 04, 2017 6:56 pm

Release v1.1.46 (MapOMatic fork)

HUGE thanks to JustinS83 for finding a fix to get the draggable markers working again!
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 342
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 228 times
Been thanked: 646 times

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Postby MapOMatic » Wed Jan 18, 2017 3:16 pm

This fix has been applied in v1.4.7. Thanks for reporting it. Let me know if it works.
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 342
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 228 times
Been thanked: 646 times

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Postby MapOMatic » Thu Nov 16, 2017 2:18 am

Update released - 2017.11.15.001 (MapOMatic fork)

New features (thanks to tonestertm, who did all the work):
- Added "Avoid Difficult Turns" option
- Added a checkbox and functionality to place results in Livemap's natural sort order, to help with troubleshooting around penalties.
* Note that when Routing Order is checked, the Try More option is ignored, to better approximate Livemap results
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 342
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 228 times
Been thanked: 646 times

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Postby MapOMatic » Mon Nov 20, 2017 5:47 pm

dBsooner wrote:Awesome! This is the same version JustinS83 updated a few days ago, correct?


That's correct.
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 342
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 228 times
Been thanked: 646 times

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Postby MapOMatic » Wed May 23, 2018 6:14 pm

impulse200 wrote:Any luck fixing issue with moving A/B points?


Not yet :( We are waiting to see if Waze devs will implement a feature in WME that might allow us to easily fix the markers. If not, it'll take some significant work to figure out a different method.
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 342
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 228 times
Been thanked: 646 times

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Postby MapOMatic » Sun Jun 10, 2018 4:14 pm

Thanks to SkyviewGuru for finding this workaround to allow moving markers.

Once you've picked up a marker, right click where you want to drop it. A Chrome menu will pop up and the marker will "stick" there. Then click anywhere outside of the map, and Route Speeds will recalculate the route.
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 342
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 228 times
Been thanked: 646 times

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Postby MapOMatic » Thu Aug 30, 2018 12:31 pm

WazingArch wrote:Hello, can you fix this link so it points to the working script on Greasy Work site. Regards.
WMEscreenshot_22.png

Done. Thanks for point it out.
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 342
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 228 times
Been thanked: 646 times

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Postby MapOMatic » Thu Dec 13, 2018 2:48 pm

numbermaniac wrote:Looks like the new WME is causing an error when it tries to launch in Firefox...:

Thanks for the report! I pushed a release this morning that should hopefully fix that error.
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 342
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 228 times
Been thanked: 646 times

Re: [Script] WME Route Speeds (Traffic)

Postby MapOMatic » Mon Mar 04, 2019 6:39 pm

This is something that tonestertm and I have been looking into off and on for a little while (mostly "off" lately). I can't promise if/when we will have something working, but I can promise that we're aware of it ;)
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 342
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 228 times
Been thanked: 646 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: jm6087, Mapman44