Page 3 of 12

Re: [Script] WME Map Tiles Update

PostPosted: Wed Apr 25, 2018 7:31 pm
by iainhouse
Sebiseba wrote:Ian, it's ok with v1.32 and fix UI ?


I don't know. I have just come to the forum to get ready to post an update for WME FixUI. I guess I should check first. :lol: :lol:

Re: [Script] WME Map Tiles Update

PostPosted: Wed Apr 25, 2018 7:53 pm
by iainhouse
Ok. I do have minor problems with it, but I can work around them.

It looks like you're inserting the Info_div element as the first child element of overlay-buttons-container. This creates two minor problems before I do anything to it.

Problem 1: overlay-buttons-container is a map-blocker - its a rectangular region where you can't select any segments underneath it, even though they are visible. By adding Info_div there, you make the map-blocking region bigger.

Problem 2: When you open Google Street View, the original GSV button gets hidden. That means Info_div shifts down - and when you close GSV it jumps up again.

Because of these I would suggest you add Info_div as a child of overlay-buttons, one level "up". That will reduce the map-blocking, and if you add it as the last child, it will also have a static position.

The version of FixUI I'm about to release should work fine with MTU whether or not you make this change - if I find Info_div and I'm moving the map controls, I will move it to the being the last child of overlay-buttons anyway.

Re: [Script] WME Map Tiles Update

PostPosted: Tue Jul 23, 2019 10:33 pm
by iainhouse
santyg2001 wrote:I'm not able to close the window as it overlay in the "i" icon and the layers buttons

That's because you haven't updated to the latest version, announced in the post above yours. ;)

Re: [Script] WME Map Tiles Update

PostPosted: Sun Jun 14, 2020 3:06 pm
by jm6087
Can I suggest a minor change to your script?

Lines 423 to 427
Code: Select all
                if (typeof (W.model.users.getObjectById(so.model.attributes.updatedBy)) !== 'unverified') {
                    var updatedByRank = (W.model.users.getObjectById(so.model.attributes.updatedBy).rank+1),
                        updatedBy = W.model.users.getObjectById(so.model.attributes.updatedBy).userName;
                }
                else { var updatedByRank='', updatedBy = so.model.attributes.updatedBy; }
            }


to
Code: Select all
    if (typeof W.model.users.getObjectById(so.model.attributes.updatedBy) == undefined || W.model.users.getObjectById(so.model.attributes.updatedBy) == null) {
                    return;
                    var updatedByRank = (W.model.users.getObjectById(so.model.attributes.updatedBy).rank+1),
                        updatedBy = W.model.users.getObjectById(so.model.attributes.updatedBy).userName;
                }
                else { var updatedByRank='', updatedBy = so.model.attributes.updatedBy; }
            }


This will account for RRCs that have not been verified.

This will also help me with a script that I am currently writing.

Thanks for your consideration

Re: [Script] WME Map Tiles Update

PostPosted: Wed Jun 19, 2019 2:01 pm
by JustinS83
Vestigal wrote:WME Map Tiles Update breaks the Delete Feature button when viewing Point Places.

Error message generated when selecting a Place:

Code: Select all
Uncaught TypeError: Cannot read property 'userName' of undefined
    at e.Check_MTU (<anonymous>:293:87)
    at initialize.triggerEvent (vendor-cf67c69610406094bb7d.js:1)
    at e.value (app-f5c6391a2800d32b00b7.js:1)
    at e.value (app-f5c6391a2800d32b00b7.js:1)
    at e.value (app-f5c6391a2800d32b00b7.js:1)
    at f (vendor-cf67c69610406094bb7d.js:1)
    at p (vendor-cf67c69610406094bb7d.js:1)
    at h (vendor-cf67c69610406094bb7d.js:1)
    at t.u.trigger (vendor-cf67c69610406094bb7d.js:1)
    at t.y [as triggerMethod] (vendor-cf67c69610406094bb7d.js:1)

Re: [Script] WME Map Tiles Update

PostPosted: Sun Sep 23, 2018 3:18 pm
by MajkiiTelini
It seems that in last version of this script is back the deprecated get function.

Re: [Script] WME Map Tiles Update

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 6:53 am
by nhanway
Nifty! Works well.

Only thing I have noticed is that the icon does not move down when you open a UR / MP, rather it covers up the Zoom in (+) button.

Re: [Script] WME Map Tiles Update

PostPosted: Sun Sep 07, 2014 12:05 am
by nhanway
doctorkb wrote:I've noticed the same thing as nhanway -- it doesn't move with UR/MP's, but the zoom controls do.

Right! That's what I was trying to explain. The zoom controls move to the point where the I is bellow the - to just barely coving the + between the zoom controls and the UR/MP info bar.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: [Script] WME Map Tiles Update

PostPosted: Tue Jul 30, 2019 8:51 pm
by nzahn1
Seeing problems with the script now in the US.

[ img ]

Re: [Script] WME Map Tiles Update

PostPosted: Thu Nov 06, 2014 10:01 pm
by Olestas
What does map time mean?