[Script] WME LiveMap closures

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME LiveMap closures

Postby jm6087 » Fri Mar 17, 2017 11:44 pm

Can you change the Beta //include to the current URL in your next update?
// @include https://beta.waze.com/*

Thanks
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 3606
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Texas
Has thanked: 610 times
Been thanked: 1470 times

Re: [Script] WME LiveMap closures

Postby pvo11 » Sat Mar 18, 2017 9:04 am

jm6087 wrote:Can you change the Beta //include to the current URL in your next update?
// @include https://beta.waze.com/*

I could change it. The only problem is that the script doesn't work in beta WME.
It is because of cross-scripting. The beta is different server than normal WME and LiveMap.
I know how to change it (use GM_xmlhttpRequest instead of $.ajax) but unfortunately this doesn't work together with OpenLayers in Greasemonkey in Firefox.
I think it is better to use the version which works with normal WME in all browsers and monkeys than a version which works in beta but only in Tampermonkey.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1664
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 253 times
Been thanked: 962 times

Re: [Script] WME LiveMap closures

Postby jm6087 » Sat Mar 18, 2017 9:49 am

pvo11 wrote:I could change it. The only problem is that the script doesn't work in beta WME.
It is because of cross-scripting. The beta is different server than normal WME and LiveMap.
I know how to change it (use GM_xmlhttpRequest instead of $.ajax) but unfortunately this doesn't work together with OpenLayers in Greasemonkey in Firefox.
I think it is better to use the version which works with normal WME in all browsers and monkeys than a version which works in beta but only in Tampermonkey.


Thanks for the explanation. I agree, don't screw it up for all browsers. I am not a script author, so did not know about those details. I just happened to notice that bad URL and thought that it was just overlooked.

Also, if I haven't said it yet. Love the script. I didn't know about it until recently when @karlcr9911 told me about it. Makes seeing closures so easy :)
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 3606
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Texas
Has thanked: 610 times
Been thanked: 1470 times

Re: [Script] WME LiveMap closures

Postby pvo11 » Tue Aug 15, 2017 4:05 pm

New version 1.9 with following changes:
  • Triggering URLs changed because of WME URL change.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1664
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 253 times
Been thanked: 962 times

Re: [Script] WME LiveMap closures

Postby pvo11 » Tue Oct 24, 2017 7:40 pm

New version 1.10 with following changes:
  • Script works in beta WME too.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1664
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 253 times
Been thanked: 962 times

Re: [Script] WME LiveMap closures

Postby pvo11 » Thu Oct 26, 2017 5:48 pm

New version 1.11 with following changes:
  • Script layer can be disabled/enabled with the ROAD group.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1664
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 253 times
Been thanked: 962 times

Re: [Script] WME LiveMap closures

Postby karlcr9911 » Tue Jan 23, 2018 4:30 pm

Not seeing candy cane striping today...assuming it has something to do with the latest WME release this morning.
Regional Coordinator - U.S. South Central
iOS Beta Leader / Tester | WME Beta Tester
[ img ][ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ]
SCR Wazeopedia
karlcr9911
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2381
Joined: Fri Aug 23, 2013 2:05 am
Location: North East Texas, USA
Has thanked: 559 times
Been thanked: 1512 times

Re: [Script] WME LiveMap closures

Postby pvo11 » Tue Jan 23, 2018 7:21 pm

New version 1.12 with following changes:
  • Script is working again after the WME update
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1664
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 253 times
Been thanked: 962 times

Re: [Script] WME LiveMap closures

Postby JustinS83 » Mon Jan 29, 2018 3:06 pm

Thanks for the fix.

Please also add an exclusion so the script doesn't try to load on editor profile pages.

Code: Select all
// @exclude      https://www.waze.com/*user/editor*
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1324
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 337 times
Been thanked: 2345 times

Re: [Script] WME LiveMap closures

Postby pvo11 » Tue Jan 30, 2018 6:18 pm

New version 1.13 with following changes:
  • Editor profile pages URL excluded
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1664
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 253 times
Been thanked: 962 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users