[Script] WME UR-MP Tracking

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, JustinS83, Glodenox

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby kndcajun » Sun Aug 04, 2019 9:21 am

Hi.
Just wondering is it possible to disable the red text (level 4+) in UR-MP Tracking ?

It takes up real estate and, because it's red, is a visual distractor.

thanks
Attachments
Capture.JPG
(18.21 KiB) Downloaded 143 times
AM, Louisiana
Level 4
kndcajun
 
Posts: 26
Joined: Wed Mar 25, 2015 1:46 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby juliansean » Sun Aug 04, 2019 11:15 am

seb-d59 wrote:I promise nothing but, I will see to manage them and make URMPT standalone.


Sounds great! Either way, thank you for your time!
Sean Julian
MSM: TX, LA, MS, AR, OK
AM: Southeast FL, Boston, MA, Bronx, NY, Manhattan, NY, Queens, NY, Eastern California

[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
juliansean
State Manager
State Manager
 
Posts: 902
Joined: Mon Jul 04, 2016 3:33 am
Has thanked: 446 times
Been thanked: 275 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby seb-d59 » Mon Aug 05, 2019 6:41 am

kndcajun wrote:Hi.
Just wondering is it possible to disable the red text (level 4+) in UR-MP Tracking ?

It takes up real estate and, because it's red, is a visual distractor.

thanks

If you are a state manager, you can add your state and the red message will disappear...


juliansean wrote:
seb-d59 wrote:I promise nothing but, I will see to manage them and make URMPT standalone.


Sounds great! Either way, thank you for your time!

This is ok!
... only for the URs :roll:
If I don't have bad returns, I would do the same for the MPs.

A little thing ...
I "destroy" the open panel to reopen the good one.
So, WME sends an error in the console because it wants to display a panel that no longer exists.

But that's OK.

Erreur_console.jpg
Erreur_console
(6.83 KiB) Downloaded 129 times
seb-d59
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1829
Joined: Fri Jan 03, 2014 8:01 am
Location: Croix (59)
Has thanked: 506 times
Been thanked: 593 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby kndcajun » Tue Aug 06, 2019 1:32 am

@seb.D, Thank you!

I'm not a state manager, but was able to add a state and get rid of the message.
AM, Louisiana
Level 4
kndcajun
 
Posts: 26
Joined: Wed Mar 25, 2015 1:46 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby sh-oded » Thu Aug 08, 2019 8:17 pm

Thanks for this script. One of my favorites !

Could you add an option (especially for URs) to jump to the location without opening the UR/MP/MC/PUR?
I scan a large area, and need to see the UR location before decide if or not handle it.
Opening all URs is (too much) time consuming.
מנהל מתנדב, גבעת-שמואל, קרית-אונו ובקעת אונו
LC: Israel, CM: Israel, Jordan
הוספת קישור(פרמלינק) מדריך לעריכת המפה הוספת/עדכון מקום
Galaxy S10-SM-G973F, Android 9.0, Waze latest Beta
sh-oded
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 3210
Joined: Sat Jan 26, 2013 9:42 am
Location: Israel - Center
Has thanked: 284 times
Been thanked: 707 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby juliansean » Fri Aug 09, 2019 7:25 pm

I'm not sure whether you fixed the stacking issue, but it is working great! So, if you did, thank you. If you didn't well...no need to fix it.
Sean Julian
MSM: TX, LA, MS, AR, OK
AM: Southeast FL, Boston, MA, Bronx, NY, Manhattan, NY, Queens, NY, Eastern California

[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
juliansean
State Manager
State Manager
 
Posts: 902
Joined: Mon Jul 04, 2016 3:33 am
Has thanked: 446 times
Been thanked: 275 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby RichardPyne » Thu Aug 15, 2019 6:14 pm

Would it be possible to add a feature to allow scanning only one's editable area within a specific state?

Thanks for considering this request.
RichardPyne
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 247
Joined: Sat Mar 12, 2016 6:05 pm
Location: Provo, Utah, USA
Has thanked: 269 times
Been thanked: 102 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby RichardPyne » Thu Aug 15, 2019 6:14 pm

Would it be possible to add a feature to allow scanning only one's editable area within a specific state?

Thanks for considering this request.
RichardPyne
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 247
Joined: Sat Mar 12, 2016 6:05 pm
Location: Provo, Utah, USA
Has thanked: 269 times
Been thanked: 102 times

Previous

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: jonny3D