[Script] WME UR-MP Tracking

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, JustinS83, Glodenox

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby Mvan231 » Thu Jul 25, 2019 1:47 pm

juliansean wrote:Since the new WME update, when I click on a ur from your script, it doesn't actually open the ur, just brings me to the area. Justin came up with a fix on his script (Expanded Search) so maybe you can use what he changed to make it work on your script too. Thank you!

I have been having this same issue, but sometimes it does open the UR, however, most times it doesn't
- mvan231 (3)
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)
Mvan231
 
Posts: 515
Joined: Tue Feb 11, 2014 3:05 pm
Location: Great Lakes Region / Michigan
Has thanked: 529 times
Been thanked: 73 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby seb-d59 » Thu Jul 25, 2019 3:06 pm

Thank for information, i will check it tomorrow morning.
seb-d59
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1841
Joined: Fri Jan 03, 2014 8:01 am
Location: Croix (59)
Has thanked: 506 times
Been thanked: 603 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby Gasparfox » Thu Aug 01, 2019 8:33 pm

When you click on "send" the message, the "Age of the UR" column is not updated, it usually goes from "-" to "0", but now it only remains at "-" and the row goes from light blue to Gray
Gaspar

Para iniciar tus ediciones lee este topic.
Algo más rápido, Guía de Referencia WME

[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]

Visita nuestras redes sociales en Chile
Website, Twiter, Facebook e Instagram
Gasparfox
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1694
Joined: Thu Feb 21, 2013 6:37 pm
Location: Paillaco, Región de Los Ríos, Chile
Has thanked: 368 times
Been thanked: 402 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby YanisKyr » Fri Aug 02, 2019 3:16 pm

Not sure if the list of MPs is different between Countries/Regions/servers, but the MPs in Ireland don't appear in the dropdown.

Most popular (and the only one at the moment) is "Segment without details detected". I can't remember the exact wording of the other ones that come up, but I recall one for sharp turn, and another for all arrows red.

[ img ]
YanisKyr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 362
Joined: Sat Dec 24, 2011 8:41 am
Location: Ashbourne, Ireland
Has thanked: 180 times
Been thanked: 58 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby jm6087 » Fri Aug 02, 2019 3:24 pm

They are not all programmed. I have had to figure out the coding and adjust the script in the past when I wanted a specific one.
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 3325
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Texas
Has thanked: 561 times
Been thanked: 1351 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby seb-d59 » Sat Aug 03, 2019 7:50 am

Hi,

Actually URMPT use this MPs list:

Code: Select all
101 : Driving direction mismatch
102 : Missing junction
103 : Missing road
104 : Cross roads junction missing
105 : Road type mismatch
106 : Restricted turn might be allowed
200 : Suggested route frequently ignored


So, we can see the new list of all MPs in "I18n.translations[I18n.locale].problems.types" (in the console)

Code: Select all
1 : Crooked segment detected
2 : Floating segment detected
3 : Missing junction detected
5 : Overlapping segments detected
6 : Routing problem detected (unexitable segment)
7 : Inconsistent road type detected
8 : Short segment detected
10 : Too many segments connecting at junction detected
11 : Inconsistent segment direction detected
12 : Unnecessary junction nodes detected
13 : Improper ramp connection detected
14 : Wrong road level detected
15 : Sharp turn detected
16 : Irregular toll road detected
17 : Segment without details detected
19 : Irregular roundabout segment detected
20 : Irregular roundabout segment detected
21 : Wrong street name detected
22 : Invalid dead end detected
23 : Routing problem
50 : Parking Lot input as point
51 : Place not reachable
52 : Place missing from Waze map
53 : Unmatched Places
70 : Missing Parking Lot Place
71 : Missing Parking Lot Place
101 : Driving direction mismatch
102 : Missing junction
103 : Missing road
104 : Cross roads junction missing
105 : Road type mismatch
106 : Restricted turn might be allowed
200 : Suggested route frequently ignored
300 : Road Closure Request


The next update includes all of them.

And i check this:
Gasparfox wrote:When you click on "send" the message, the "Age of the UR" column is not updated, it usually goes from "-" to "0", but now it only remains at "-" and the row goes from light blue to Gray
seb-d59
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1841
Joined: Fri Jan 03, 2014 8:01 am
Location: Croix (59)
Has thanked: 506 times
Been thanked: 603 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby seb-d59 » Sat Aug 03, 2019 3:42 pm

V3.8.2 just posted
seb-d59
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1841
Joined: Fri Jan 03, 2014 8:01 am
Location: Croix (59)
Has thanked: 506 times
Been thanked: 603 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby YanisKyr » Sat Aug 03, 2019 4:24 pm

seb-d59 wrote:V3.8.2 just posted

Awesome, thanks a lot. I love this script :)
YanisKyr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 362
Joined: Sat Dec 24, 2011 8:41 am
Location: Ashbourne, Ireland
Has thanked: 180 times
Been thanked: 58 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby juliansean » Sat Aug 03, 2019 6:55 pm

I use this script every morning. I love it! Makes my searching for UR's and PUR's a breeze. Thank you.

When UR's are stacked, and I click on one from UR-MP, it doesn't necessarily bring up the one clicked on from UR-MP. When I copy that PL over to my spreedsheet, I'm not necessarily copying the same PL as the UR I clicked on from the script. Is there a way within the script to make sure when I click a UR from your script it actually goes to the UR in the stack of UR's? If not, I'll keep separating them using URC-E and copying my PL's from what comes up when I click on the actual UR. But if you could figure out how to split them in your script so a click through goes to the correct UR that would be awesome!

Thanks for your time.
Sean Julian
MSM: TX, LA, MS, AR, OK
AM: Southeast FL, Boston, MA, Bronx, NY, Manhattan, NY, Queens, NY, Eastern California, Southwest KS

[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
juliansean
State Manager
State Manager
 
Posts: 914
Joined: Mon Jul 04, 2016 3:33 am
Has thanked: 446 times
Been thanked: 283 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby seb-d59 » Sun Aug 04, 2019 7:24 am

Hello,

I know the problem of the stacked UR.

Since I'm editing, I'm using URO + in combination for pop-up and unstacking URs.

I do not know how URC-E works, but if it replaces URO +, maybe it handles stacked URs.

I promise nothing but, I will see to manage them and make URMPT standalone.
seb-d59
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1841
Joined: Fri Jan 03, 2014 8:01 am
Location: Croix (59)
Has thanked: 506 times
Been thanked: 603 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: age4670, Mvan231, turnertr