Page 66 of 69

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

PostPosted: Sun Aug 04, 2019 9:21 am
by kndcajun
Hi.
Just wondering is it possible to disable the red text (level 4+) in UR-MP Tracking ?

It takes up real estate and, because it's red, is a visual distractor.

thanks

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

PostPosted: Sun Aug 04, 2019 11:15 am
by juliansean
seb-d59 wrote:I promise nothing but, I will see to manage them and make URMPT standalone.


Sounds great! Either way, thank you for your time!

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

PostPosted: Mon Aug 05, 2019 6:41 am
by seb-d59
kndcajun wrote:Hi.
Just wondering is it possible to disable the red text (level 4+) in UR-MP Tracking ?

It takes up real estate and, because it's red, is a visual distractor.

thanks

If you are a state manager, you can add your state and the red message will disappear...


juliansean wrote:
seb-d59 wrote:I promise nothing but, I will see to manage them and make URMPT standalone.


Sounds great! Either way, thank you for your time!

This is ok!
... only for the URs :roll:
If I don't have bad returns, I would do the same for the MPs.

A little thing ...
I "destroy" the open panel to reopen the good one.
So, WME sends an error in the console because it wants to display a panel that no longer exists.

But that's OK.

Erreur_console.jpg
Erreur_console
(6.83 KiB) Downloaded 187 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

PostPosted: Tue Aug 06, 2019 1:32 am
by kndcajun
@seb.D, Thank you!

I'm not a state manager, but was able to add a state and get rid of the message.

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

PostPosted: Thu Aug 08, 2019 8:17 pm
by sh-oded
Thanks for this script. One of my favorites !

Could you add an option (especially for URs) to jump to the location without opening the UR/MP/MC/PUR?
I scan a large area, and need to see the UR location before decide if or not handle it.
Opening all URs is (too much) time consuming.

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

PostPosted: Fri Aug 09, 2019 7:25 pm
by juliansean
I'm not sure whether you fixed the stacking issue, but it is working great! So, if you did, thank you. If you didn't well...no need to fix it.

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

PostPosted: Thu Aug 15, 2019 6:14 pm
by RichardPyne
Would it be possible to add a feature to allow scanning only one's editable area within a specific state?

Thanks for considering this request.

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

PostPosted: Tue Aug 27, 2019 10:34 am
by Mvan231
RichardPyne wrote:Would it be possible to add a feature to allow scanning only one's editable area within a specific state?

Thanks for considering this request.


The way I achieve this is to scan my editable area, then filter based on my state with a custom search area (used a .wkt file to create)

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

PostPosted: Tue Aug 27, 2019 10:35 am
by Mvan231
I have a suggestion about the URs tab of the menu. It would be great to have the ability to see how many days has passed since the last comment was made

Edit: I see this is already possible in the settings to change the age to the last comment age

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

PostPosted: Tue Aug 27, 2019 12:18 pm
by aamazotr
Hi.

Anyone else having problems with the script? It doesn't work in production or beta, Firefox browser.

When scanning the area does not bring results.