[Script] WME UR-MP Tracking

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby velezss » Sun Sep 01, 2019 12:29 pm

Hi,

New version of script is not working for me.

In first case, it shows old PURs (598 & 229 days):

Captura de pantalla 2019-09-01 07.26.08.png
(23.11 KiB) Downloaded 84 times


In second case, it doesn't shows URs:

Captura de pantalla 2019-09-01 07.26.14.png
(12.74 KiB) Downloaded 90 times


In both cases there are new URs & PURs in the editor.

Thanks,
[ img ]
velezss
Coordinador Mexico
Supervisor Región Centrosur (CDMX, Estado de México y Morelos) y Querétaro
velezss
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2765
Joined: Tue Dec 03, 2013 9:01 pm
Location: Mexico City
Has thanked: 401 times
Been thanked: 1543 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby Yombie » Mon Sep 02, 2019 5:51 am

Same problem - old PURs and doesn't shows any URs.
Yombie
 
Posts: 286
Joined: Tue Dec 08, 2015 5:34 pm
Location: Prievidza / Trenčín / Brno
Has thanked: 34 times
Been thanked: 50 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby spookyx » Mon Sep 02, 2019 6:55 am

Same for me. No UR displayed in the list. Was working fine before the update.
spookyx
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1999
Joined: Mon Nov 15, 2010 12:46 pm
Has thanked: 94 times
Been thanked: 687 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby R66DE » Mon Sep 02, 2019 7:38 am

Same problem here, but I switched back to 3.8.3 (uninstalled the script and installed the older version) and got the problem again. :(


Gesendet von meinem SM-T530 mit Tapatalk
[ img ]
AM Bamberg & Umgebung / LC Deutschland (Germany) / WME-Beta-Tester
R66DE
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 465
Joined: Mon Aug 12, 2013 1:04 pm
Location: Bamberg, Germany
Has thanked: 293 times
Been thanked: 170 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby seb-d59 » Mon Sep 02, 2019 8:20 am

Arf... WME was updated in the same time i posted my update...
So WME has broken URMPT

v3.8.5 : normaly all is ok :mrgreen:
seb-d59
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1841
Joined: Fri Jan 03, 2014 8:01 am
Location: Croix (59)
Has thanked: 506 times
Been thanked: 603 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby spookyx » Mon Sep 02, 2019 9:27 am

seb-d59 wrote:Arf... WME was updated in the same time i posted my update...
So WME has broken URMPT

v3.8.5 : normaly all is ok :mrgreen:


working. thanks.
spookyx
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1999
Joined: Mon Nov 15, 2010 12:46 pm
Has thanked: 94 times
Been thanked: 687 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby Bew1One » Mon Sep 02, 2019 10:24 am

seb-d59 wrote:Arf... WME was updated in the same time i posted my update...
So WME has broken URMPT

v3.8.5 : normaly all is ok :mrgreen:

Hello, UR-MP is very, very slow for me now when updating data from WME. is it some mistake?
Bew1One
 
Posts: 562
Joined: Sun Aug 14, 2016 8:08 pm
Has thanked: 89 times
Been thanked: 123 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby Mvan231 » Mon Sep 02, 2019 10:29 am

Bew1One wrote:Hello, UR-MP is very, very slow for me now when updating data from WME. is it some mistake?


Do you have "auto scan" and "distances" options inside of UR-MP turned on?
- mvan231 (3)
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)
Mvan231
 
Posts: 528
Joined: Tue Feb 11, 2014 3:05 pm
Location: Great Lakes Region / Michigan
Has thanked: 535 times
Been thanked: 74 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby Bew1One » Mon Sep 02, 2019 10:58 am

No, both off.
No change in settings, only update to new version 3.8.5 Its work ... but slowly
Bew1One
 
Posts: 562
Joined: Sun Aug 14, 2016 8:08 pm
Has thanked: 89 times
Been thanked: 123 times

Re: [Script] WME UR-MP Tracking

Postby Mvan231 » Mon Sep 02, 2019 11:00 am

I've had this happen before too. My only fix was to close my browser and try it again from the beginning. Not sure why it was stuck and moving so slow, but it sped up a lot after
- mvan231 (3)
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)
Mvan231
 
Posts: 528
Joined: Tue Feb 11, 2014 3:05 pm
Location: Great Lakes Region / Michigan
Has thanked: 535 times
Been thanked: 74 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: jmbox