[Script] Street Vector Layer

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script][Preview] Street Vector Layer

Postby kdevries » Thu Jul 09, 2015 8:27 pm

I have tried it. At first sight it looks good.
[ img ]
Country Manager: The Netherlands, Belgium, Luxembourg
Country Manager: Denmark
Bekijk de wiki
Waze woordenlijst
kdevries
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2638
Joined: Thu Jan 05, 2012 10:28 pm
Location: Friesland, The Netherlands
Has thanked: 1376 times
Been thanked: 676 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Sat Jul 11, 2015 11:25 pm

Thank you for your work. I appreciate it.

I'm not seeing any preference panel. Is it a tab? or a dropdown menu?
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 452
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 257 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Sun Jul 12, 2015 12:20 am

bedo2991 wrote:Please click on one of the 2 possible points on the attribution bar:
panel.jpg



:oops: :oops: :oops: :oops:

Thank you
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 452
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 257 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Sun Jul 19, 2015 8:12 pm

Can we get this to auto-update?
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 452
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 257 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Mon Aug 31, 2015 11:44 pm

Is it possible to have Private and Parking lot Roads not show up until zoom level 4? Currently they show at level 3 with Primary streets and it's confusing to see "floating" road segments.
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 452
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 257 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Wed Sep 09, 2015 8:03 pm

1.3.8 won't load on WME page. Previous version did.

OSx, FF 40.0.3
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 452
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 257 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Wed Sep 09, 2015 10:08 pm

bedo2991 wrote:The URL?

Not sure what you mean.

bedo2991 wrote:You can add the @include posted above by Timbones to make it work again in the meanwhile.

This didn't work either. The GM dropdown shows script is there, but the layers menu on WME doesn't show it and options menu doesn't pop up.
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 452
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 257 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Wed Sep 09, 2015 10:17 pm

bedo2991 wrote:Firefox or chrome?


FireFox
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 452
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 257 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Wed Sep 09, 2015 10:19 pm

bedo2991 wrote:Try to delete the @grant line too.


That did the trick
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 452
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 257 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Tue Nov 03, 2020 10:52 pm

bedo2991 wrote:
whatismoss wrote:Would be good to have an option to change speed limits colors. The difference between 50kmh and 30kmh is subtle, and i dont really like the current color scheme

Implemented in v. 4.9.4, available as beta (practically a Release Candidate now), here.
svl_speed_limits.png

I will probably bring it to production on Tuesday evening if no one finds big issues.

Known issues:
- some preference about decorations width have no effect (WAD), they should be removed.
- "Hide minor roads at level 3" doesn't work anymore.
- Toggling between imperial and metric does not make the preferences change in the SVL panel.

Using this version, I canʻt get the SL options to change.

*Update: I canʻt get any settings to change
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 452
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 257 times
Been thanked: 132 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: BenEnmen, fumitol, n4dog

cron