[Script] WME Color Speeds v1.2.6

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Color Speeds v1.2.6

Postby dfortney » Mon Jan 07, 2019 3:30 pm

I'm having the same issue (can't edit house numbers with the script enabled). It would be great to get this script working again.
[ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ]
Rank 5 | US Country Manager | North Carolina State Manager | SAT Multi-state Manager | Northern California AM
dfortney
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 218
Joined: Fri Jan 08, 2016 4:26 pm
Location: Winston-Salem, NC
Has thanked: 121 times
Been thanked: 95 times

Re: [Script] WME Color Speeds v1.2.6

Postby dfortney » Mon Jan 21, 2019 11:58 am

Thanks for the update of the script - it is now working for me again - just tested entering House Number mode with the updated script enabled, and it works!
[ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ]
Rank 5 | US Country Manager | North Carolina State Manager | SAT Multi-state Manager | Northern California AM
dfortney
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 218
Joined: Fri Jan 08, 2016 4:26 pm
Location: Winston-Salem, NC
Has thanked: 121 times
Been thanked: 95 times

Re: [Script] WME Color Speeds

Postby ditchi56 » Mon Feb 08, 2016 9:49 am

Hello, UK user here.

I find this script works great for verified speed limits of 20, 30, 40 & 50 miles per hour.
But verified speeds of 60 & 70 miles per hour come up as unknown (red instead of blue colours).

Ian
ditchi56
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 5652
Joined: Tue May 29, 2012 12:35 pm
Has thanked: 1437 times
Been thanked: 2472 times

Re: [Script] WME Color Speeds

Postby ditchi56 » Tue Feb 09, 2016 8:20 am

ditchi56 wrote:I find this script works great for verified speed limits of 20, 30, 40 & 50 miles per hour.
But verified speeds of 60 & 70 miles per hour come up as unknown (red instead of blue colours).

Now fixed.
Thanks
ditchi56
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 5652
Joined: Tue May 29, 2012 12:35 pm
Has thanked: 1437 times
Been thanked: 2472 times

Re: [Script] WME Color Speeds

Postby ditchi56 » Tue Apr 12, 2016 10:15 pm

seb-d59 wrote:I'm on it, but I can not seem to reproduce the bug....

Must depend on the system. Using Firefox on OS X, it's fine. :)
ditchi56
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 5652
Joined: Tue May 29, 2012 12:35 pm
Has thanked: 1437 times
Been thanked: 2472 times

Re: [Script] WME Color Speeds v1.1.4

Postby ditchi56 » Thu Nov 10, 2016 11:23 am

Conor Speeds is no longer working for me. I think (since I can't see a speedometer icon in the left-hand panel) that it isn't even loading. Running v1.1.4 on Firefox v49.0.2 under OS X El Capitan v10.11.6.
Any ideas/fixes gratefully received.
ditchi56
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 5652
Joined: Tue May 29, 2012 12:35 pm
Has thanked: 1437 times
Been thanked: 2472 times

Re: [Script] WME Color Speeds v1.2.3

Postby dspille » Sat May 26, 2018 1:00 pm

WME Toolbox is still broken after the update. Have you tried Color Speeds with Toolbox disabled?

https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=819&t=145570&p=1822852#p1822094
Thanks,
dspille
Country Manager, Multi-State Manager - South Central Region

SCR Wiki
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
dspille
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 415
Joined: Sat Mar 12, 2016 11:05 pm
Location: Texas, USA
Has thanked: 534 times
Been thanked: 151 times

Re: [Script] WME Color Speeds

Postby jaywazin » Mon May 30, 2016 3:22 pm

Love this script! One bug it seems for me, using chrome. When I change the opacity, it seems that only one side of two-sided streets change in opacity, the other direction stays the same default opacity. Thanks for all the updates!
jaywazin
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 429
Joined: Wed Jan 15, 2014 10:01 pm
Location: Massachusetts
Has thanked: 120 times
Been thanked: 201 times

Re: [Script] WME Color Speeds v1.1.6

Postby jm6087 » Fri Feb 17, 2017 12:41 am

The layers menu has been reorganized in the new WME Beta release. The color speeds option is no longer showing. Is this something that can be fixed?
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 4416
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Lone Star State, Hook 'em Horns
Has thanked: 745 times
Been thanked: 1855 times

Re: [Script] WME Color Speeds v1.1.7

Postby jm6087 » Sun Feb 19, 2017 12:14 am

seb-d59 wrote:
v1.1.7: fix the layer switcher in WME beta



Awesome, Looks great

Thanks
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 4416
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Lone Star State, Hook 'em Horns
Has thanked: 745 times
Been thanked: 1855 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Google Feedfetcher, jm6087, jonv-uk, Mapman44, Mythdraug