Page 5 of 8

Re: [Script] Snapshot Mode

PostPosted: Fri Apr 22, 2016 4:41 pm
by Olestas
Hmm.. does not work in beta for me.

Re: [Script] Snapshot Mode

PostPosted: Mon May 23, 2016 7:12 pm
by Olestas
Does not work in release now... button is pressed, but nothing changes :(

Re: [Script] Snapshot Mode

PostPosted: Sun Jun 05, 2016 9:11 am
by Olestas
I have made a bug report in WME Beta forums.. No answer for now.

Re: [Script] Snapshot Mode

PostPosted: Tue Jun 07, 2016 1:46 pm
by orbitc
CoolCanuck wrote:
Olestas wrote:I have made a bug report in WME Beta forums.. No answer for now.


Not really a bug, we were never supposed to have snapshot mode. It was unreleased and still isn't for our use. Waze has further restricted it to only those with permission. As previously discussed, contact your Community Manager. A bug report is not useful when it's not a bug -- but a request for us to have permission.


Can you be more specific on what kind of permission request? Understanding the type of permission would help us to ask the right questions.
Thanks

Re: [Script] Snapshot Mode

PostPosted: Tue Dec 15, 2015 4:59 am
by ottonomy
Thank you, CoolCanuck! This is going to be an amazing recovery and diagnosis tool, among other things. I keep thinking of different uses. One which just occurred to me: When mentoring a new editor, I often want to refer back to how something was before an edit, to explain why it's better one way or the other. This will allow me to do repetitive A/B comparisons even if I've forgotten to get a screenshot of something, or the person I'm teaching saves something before it was completely ready. Or if another editor comes along to join the discussion after changes have been made, and wants to see how it was... I could keep going, but suffice it to say, this is awesome!

Re: [Script] Snapshot Mode

PostPosted: Tue Dec 15, 2015 2:13 am
by PesachZ
[ img ]
Regular WME view

Below the same spot in snapshot mode
[ img ]

You can see how this can be immensely helpful

Re: [Script] Snapshot Mode

PostPosted: Tue Dec 15, 2015 8:44 am
by PesachZ
vince1612 wrote:very interesting and useful indeed! Thank you ;)

How does the script know how an area looked before though? I can imagine it would be easy to visually remove recently created segments by comparing the tiles updates date and their latest edits, but for segments that have been deleted, how would it know there was something before?

Do you store a snapshot of the entire WME map somewhere with each new update?

Feeling like I didn't understand the script correctly maybe.. unless this is looking in the past simply by converting how the livemap looks onto WME before an update?

I guess I'm a bit confused :oops: sorry

This is a built in feature in WME. WME is storing the copy, not the script. The script is very simple, all the script does is unhide the title switch for the feature. The feature itself is built by Waze, but normally is hidden from regular editors.

Sent from Android using Tapatalk

Re: [Script] Snapshot Mode

PostPosted: Tue Dec 15, 2015 3:45 pm
by PesachZ
This is a new feature waze recently developed, who knows maybe it will get better still, this is a huge improvement though over past options. They hadn't planned the release yet so you never know if there was more planned for the feature that we have yet to see.

Sent from Android using Tapatalk

Re: [Script] Snapshot Mode

PostPosted: Wed Feb 03, 2016 3:43 pm
by PesachZ
The script author has no control in the behaviour of snapshot mode, the script only enables you to see the toggle. This is better discussed in the beta forum

Sent from Android using Tapatalk

Re: [Script] Snapshot Mode

PostPosted: Tue Feb 16, 2016 10:09 am
by PesachZ
CoolCanuck wrote:For the time being, you can use the bookmarklet. Tested & works in beta.

I will think of something.. but in my opinion, a tab would be an overkill for a simple feature (we already have so many tabs..)

I am probably going to make a camera icon and put it in the bottom right corner near the permalink :)

If you're worried about adding a new tab you might want to append to an existing tab like settings. A camera icon works too though. You can even put the camera icon up top to the left of the tools icons.

Sent from Android using Tapatalk