[Script] WME GIS Buttons

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, JustinS83, Glodenox

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME GIS

Postby turbomkt » Tue Feb 06, 2018 2:00 pm

Updating the @include should help.
// @include https://beta.waze.com*
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1178
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 456 times
Been thanked: 317 times

Re: [Script] WME GIS Buttons

Postby turbomkt » Fri Oct 26, 2018 3:28 am

I have a folder on my computer where I store copies of script settings. I put my key in a txt file there.
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1178
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 456 times
Been thanked: 317 times

Re: [Script] WME GIS Buttons

Postby turbomkt » Sat Sep 21, 2019 1:08 am

I think GIS Buttons may be reaching the end. My Google Cloud Platform Free Tier trial has ended. It appears to be the 12 months based on Philistine11 posted on 9/20 about updating.

Philistine11 wrote:I just published an update that requires an individual API key, and I included instructions on the Greasyfork page on how to get that key.


Has anyone set up billing to get an idea of the actual cost?
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1178
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 456 times
Been thanked: 317 times

Re: [Script] WME GIS Buttons

Postby turbomkt » Mon Sep 23, 2019 3:15 pm

I should have come back here and posted. I only commented on the Script server in Discord. Upgrade was what's needed. Thanks, dspille, for posting that here.
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1178
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 456 times
Been thanked: 317 times

Re: [Script] WME GIS

Postby voludu2 » Thu Sep 28, 2017 12:44 pm

Thanks so much for maintaining all these links to mapping resources.

The link for Philadelphia has changed
from: www.phila.gov/map
to: http://gsg.phila.gov/map
[ img ][ img ][ img ][ img ]
[ img ]
USA Northeast Region Discord Chat
Country Manager - USA and Thailand
Wiki Master, Global Mentor
utilitas, simplicitas, retentionis
voludu2
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3098
Joined: Thu Jul 24, 2014 12:33 pm
Location: Chester County, Pennsylvania
Has thanked: 819 times
Been thanked: 1254 times

Re: [Script] WME GIS Buttons

Postby voludu2 » Tue Oct 09, 2018 12:58 pm

I read the instructions for staying below free quota, but I cannot apply them as written because the daily quota has been disabled - quotas for 100 seconds are now available.
https://developers.google.com/maps/docu ... g?hl=en_US

Since there are 2 678 400 seconds in a 31-day month, or 26 784 hundred-seconds, I need to set the quota to 1 request per 100 seconds in order to stay under quota. If I set it to 2, I could go over 53,000 in a 31-day month.

Does this sound correct?
Attachments
req_per_day.JPG
(39.26 KiB) Downloaded 217 times
[ img ][ img ][ img ][ img ]
[ img ]
USA Northeast Region Discord Chat
Country Manager - USA and Thailand
Wiki Master, Global Mentor
utilitas, simplicitas, retentionis
voludu2
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3098
Joined: Thu Jul 24, 2014 12:33 pm
Location: Chester County, Pennsylvania
Has thanked: 819 times
Been thanked: 1254 times

Previous

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: bz2012, dfortney