[Script] WME ClickSaver

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

[Script] WME ClickSaver

Postby MapOMatic » Sat Aug 06, 2016 6:57 am

WME ClickSaver
https://greasyfork.org/en/scripts/22059-wme-clicksaver

This started out as a replacement for the Lock dropdown box, but was expanded to include more. See the image to get an idea of what it does.

[ img ]

There is an options panel where you can turn each feature on/off.

This script replaces WME LockHelper, so you should remove that if you have it installed.

If you have the Street Vectors script installed, it attempts to change the Road Type button colors to match that, but it's not completely reliable (yet).

Let me know if you find any bugs or have suggestions.

Enjoy!
MapOMatic
 
Posts: 127
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 70 times
Been thanked: 265 times

Re: [Script] WME ClickSaver

Postby ryanerickson » Sat Aug 06, 2016 12:59 pm

this is great! thanks.
ryanerickson
 
Posts: 5
Joined: Wed May 05, 2010 6:53 pm
Location: Chesapeake, VA
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Re: [Script] WME ClickSaver

Postby Lonewolf147 » Sat Aug 06, 2016 1:48 pm

Sweet!
Lonewolf147
State Manager
State Manager
 
Posts: 353
Joined: Sat Feb 27, 2010 6:01 pm
Location: Milwaukee, WI, USA
Has thanked: 179 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script] WME ClickSaver

Postby boonie-oet-gelaen » Sat Aug 06, 2016 4:28 pm

I'll be using it. Thanks!

Oh, the best thing is stat WME speedhelper buttons are not offscreen anymore and it saves a lot of scrolling down.
boonie-oet-gelaen
State Manager
State Manager
 
Posts: 37
Joined: Mon Dec 28, 2015 9:04 pm
Has thanked: 30 times
Been thanked: 16 times

Re: [Script] WME ClickSaver

Postby juanchomart » Sat Aug 06, 2016 9:42 pm

it rocks!
thx again mapomatic
juanchomart
 
Posts: 98
Joined: Mon Oct 21, 2013 8:01 am
Has thanked: 33 times
Been thanked: 59 times

Re: [Script] WME ClickSaver

Postby jm6087 » Sun Aug 07, 2016 10:06 am

Love it. Thanks
jm6087
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1480
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Has thanked: 180 times
Been thanked: 601 times

Re: [Script] WME ClickSaver

Postby iainhouse » Sun Aug 07, 2016 6:46 pm

Excellent script! I was particularly impressed to see how you dealt with the average speed camera boxes. I must learn some of this jQuery stuff. :lol: And as someone who champions reducing wasted space in the LH panel, I'm pleased to say that every pixel you've added provides high value. :mrgreen:

A very minor request - is there any chance it could have a smaller tab? This addition makes 16 tabs in my standard WME setup - and even with my script compacting the tabs, it's very close to having 3 rows of tabs. Ideally, it could have an icon on the tab or just initials, instead of the full word "ClickSaver". The full name could be done as title text instead.

Also, a very minor bug report: when the side panel has a scroll bar (as it invariably does with WMEFU disabled) and Freeway/Ramp is enabled, the road type buttons spill onto a second line. Reducing the padding by 1px solves this on my display:
Code: Select all
.rth-btn-container .btn-rth {
    padding: 0px 4px;
}
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 8348
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity
Has thanked: 1685 times
Been thanked: 5788 times

Re: [Script] WME ClickSaver

Postby iainhouse » Sun Aug 07, 2016 7:49 pm

Sorry - another minor bug. :(

If you open a permalink that includes a selected segment(s), the new UI elements do not appear. You have to change the selection for the elements to appear.

If I recall, I encountered the same problem when I added "Hide average speed camera controls" to my script. The way I overcame this was by hooking into the "selectionchanged" event, which triggers during page load:
Code: Select all
Waze.selectionManager.events.register("selectionchanged", null, hideAveSpeedControls);
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 8348
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity
Has thanked: 1685 times
Been thanked: 5788 times

Re: [Script] WME ClickSaver

Postby Larryhayes7 » Wed Aug 10, 2016 7:01 pm

Looks great I know I will use it
Larryhayes7
 
Posts: 15
Joined: Mon Oct 31, 2011 3:54 pm
Location: Johnson City, TN
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [Script] WME ClickSaver

Postby jm6087 » Wed Aug 10, 2016 7:39 pm

Not major but can you add a check box to show RR as a click button option? Like you did for FWY and Ramp
jm6087
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1480
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Has thanked: 180 times
Been thanked: 601 times

Next

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: bz2012, mudge42, P2P1800