[Script] WME Wide-Angle Lens

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Wide-Angle Lens

Postby WazingArch » Sun Aug 13, 2017 3:15 pm

JustinS83 wrote:Yes, I understand that. That category is used to define RPPs; you just don't see it because of the RPP interface.

The check you are looking for would need to check that category is set && attributes.residential == false

Where do I have to put this check?

As I've started to use the script more intensively I would like to ask if it is possible to scan street names of Places.
Coordinator: BG • Local Champ • Translator
[ img ]
Уики България | Best map editing practice
WazingArch
Localizers
Localizers
 
Posts: 396
Joined: Thu May 24, 2012 6:02 am
Location: Bulgaria
Has thanked: 197 times
Been thanked: 74 times

Re: [Script] WME Wide-Angle Lens

Postby johnsninja58 » Wed Aug 23, 2017 5:12 pm

Im having issues with a recent install on my desktop doing searches of places. I dont know fi the recent "/" issue with the WME updates is part to blame, however i do have the WME URL Fix script installed. I am running into issues with the script timing out or failing with large scans of a state WKT file. I either get a "Download Failed - Network Error" if I leave the computer or Reload page. Any thoughts?

Thank you again for this script.
-John
-------
[ img ][ img ]
VT - State Manager
New England - Multi State Manager
johnsninja58
 
Posts: 835
Joined: Thu Jul 23, 2015 4:05 am
Location: New England
Has thanked: 407 times
Been thanked: 425 times

Re: [Script] WME Wide-Angle Lens

Postby ojlaw » Thu Sep 14, 2017 2:54 pm

it seems the most recent update to WME has broken WAL. when scanning WAL will lock up on the first item that it is scanning for. of course it could be user error(it often is in my case) but it was working great before WME 1.39 then the day 1.39 was released it stopped working. let me know if you need any more info. thanks!
WI State Manager
IL Large Area Manager
MN, ND, WA Area Manager
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
ojlaw
State Manager
State Manager
 
Posts: 75
Joined: Wed Jul 22, 2015 12:07 am
Has thanked: 51 times
Been thanked: 25 times

Re: [Script] WME Wide-Angle Lens

Postby roarlions1 » Mon Sep 18, 2017 7:43 pm

Hi--How do you define the area to search? I can't seem to draw a box and I'm working at Zoom Level 2 which I thought was OK if you're just looking at places. Thanks!
roarlions1
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 96
Joined: Sun Mar 01, 2015 9:05 pm
Location: Philadelphia, PA area
Has thanked: 27 times
Been thanked: 18 times

Re: [Script] WME Wide-Angle Lens

Postby ojlaw » Mon Sep 18, 2017 7:48 pm

roarlions1 wrote:Hi--How do you define the area to search? I can't seem to draw a box and I'm working at Zoom Level 2 which I thought was OK if you're just looking at places. Thanks!


create a new area place in WME of the area you want to scan but don't save it. then go to the areas tab in WAL give the area you created a name under add custom area then click add. then you should see that area in the list.

i haven't been able to get the places plugin to work for the last week though.

hope that helps, o
WI State Manager
IL Large Area Manager
MN, ND, WA Area Manager
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
ojlaw
State Manager
State Manager
 
Posts: 75
Joined: Wed Jul 22, 2015 12:07 am
Has thanked: 51 times
Been thanked: 25 times

Re: [Script] WME Wide-Angle Lens

Postby juliansean » Mon Sep 18, 2017 10:04 pm

ojlaw wrote:
roarlions1 wrote:Hi--How do you define the area to search? I can't seem to draw a box and I'm working at Zoom Level 2 which I thought was OK if you're just looking at places. Thanks!


create a new area place in WME of the area you want to scan but don't save it. then go to the areas tab in WAL give the area you created a name under add custom area then click add. then you should see that area in the list.

i haven't been able to get the places plugin to work for the last week though.

hope that helps, o


Great explanation, thank you. The "don't save" was getting me.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Sean Julian
SM: Texas, Louisiana
AM: Bronx, NY, Jackson, MS, Manhattan, NY, Mexico City, MX, Queens, NY, Eastern California

[ img ][ img ][ img ][ img ]
juliansean
State Manager
State Manager
 
Posts: 721
Joined: Mon Jul 04, 2016 3:33 am
Has thanked: 429 times
Been thanked: 186 times

Re: [Script] WME Wide-Angle Lens

Postby ojlaw » Tue Sep 19, 2017 12:22 am

juliansean wrote:Great explanation, thank you. The "don't save" was getting me.


Sent from my iPhone using Tapatalk


were you able to get the places scan working?
thanks, o
WI State Manager
IL Large Area Manager
MN, ND, WA Area Manager
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
ojlaw
State Manager
State Manager
 
Posts: 75
Joined: Wed Jul 22, 2015 12:07 am
Has thanked: 51 times
Been thanked: 25 times

Re: [Script] WME Wide-Angle Lens

Postby juliansean » Tue Sep 19, 2017 12:35 am

ojlaw wrote:
juliansean wrote:Great explanation, thank you. The "don't save" was getting me.


Sent from my iPhone using Tapatalk


were you able to get the places scan working?
thanks, o


Sorry, wife gave me the evil eye. I'll check in the morning and let you know.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Sean Julian
SM: Texas, Louisiana
AM: Bronx, NY, Jackson, MS, Manhattan, NY, Mexico City, MX, Queens, NY, Eastern California

[ img ][ img ][ img ][ img ]
juliansean
State Manager
State Manager
 
Posts: 721
Joined: Mon Jul 04, 2016 3:33 am
Has thanked: 429 times
Been thanked: 186 times

Re: [Script] WME Wide-Angle Lens

Postby juliansean » Tue Sep 19, 2017 3:11 am

ojlaw wrote:
were you able to get the places scan working?
thanks, o


It stays frozen at 0% when trying to scan places. :(
Sean Julian
SM: Texas, Louisiana
AM: Bronx, NY, Jackson, MS, Manhattan, NY, Mexico City, MX, Queens, NY, Eastern California

[ img ][ img ][ img ][ img ]
juliansean
State Manager
State Manager
 
Posts: 721
Joined: Mon Jul 04, 2016 3:33 am
Has thanked: 429 times
Been thanked: 186 times

Re: [Script] WME Wide-Angle Lens

Postby KuniaKid » Tue Sep 19, 2017 10:24 pm

juliansean wrote:
ojlaw wrote:
were you able to get the places scan working?
thanks, o


It stays frozen at 0% when trying to scan places. :(


I’ve found that sometimes I need to be at a lower zoom level to start. Like 4 or 5. But only sometimes.


Sent from my iPhone using Tapatalk
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 418
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 180 times
Been thanked: 122 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: Skulllzzcode