[Script] WME RA Util

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME RA Util

Postby abc1357 » Fri Dec 27, 2019 4:23 pm

The term normal used with regards to roundabouts is not the standard English definition. I would assume that iainhouse was using the Wazeopedia definition whereby a normal roundabout requires all of the following:
  • 2-4 nodes.
  • All exit nodes aligned within "normal" range of the entry node
  • A diameter less than 50 meters
The roundabout you linked has more than 4 nodes, so by definition, it is not a normal roundabout.
-- abc1357 --
California State Manager

[ img ] [ img ] [ img ] [ img ][ img ]
abc1357
State Manager
State Manager
 
Posts: 453
Joined: Thu Dec 26, 2013 9:01 pm
Location: San Francisco Bay Area, California, USA
Has thanked: 230 times
Been thanked: 183 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby age4670 » Fri Mar 22, 2019 12:19 am

That sir, is a thing of beauty!! Thank you!
[ img ][ img ][ img ][ img ]
AM Southern Queensland

Join us on the Waze Australia Discord Server.
age4670
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 200
Joined: Tue Jan 15, 2019 10:58 am
Location: Queensland, Australia
Has thanked: 106 times
Been thanked: 20 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby age4670 » Sun Jul 05, 2020 11:09 am

I think I have finally got my head around the new icons. Instead of using "in" and "out" you now have to think in terms of "anti" and clockwise :?
[ img ][ img ][ img ][ img ]
AM Southern Queensland

Join us on the Waze Australia Discord Server.
age4670
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 200
Joined: Tue Jan 15, 2019 10:58 am
Location: Queensland, Australia
Has thanked: 106 times
Been thanked: 20 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby AILe85 » Wed Jun 17, 2020 2:00 am

Hi !
Since the latest version of WME, only Move nodes buttons work. We can't shift, rotate, or change diameter.
Tested on Firefox and Chrome, with RA Util 2020.05.22.01 only loaded.

Thanks looking at it !
AILe85
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1931
Joined: Sat Jun 28, 2014 8:23 pm
Location: La Roche-sur-Yon, Vendée
Has thanked: 743 times
Been thanked: 464 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby AlObaili » Wed Oct 17, 2018 12:47 pm

Hello,

After this hotfix https://www.waze.com/forum/viewtopic.ph ... 0#p1880638

RA Util no longer works. Clicking any of the shifting or rotating arrows doesn't do anything.
[ img ]
[ img ][ img ][ img ][ img ]
مـنـســـق مــجـتـمـع ويـز الـسـعــوديـة والــبحـريـن ومـنـســق الـتعــريـب لـمـنـتجـات ويــز
CM for Saudi Arabia & Bahrain & Transifex Coordinator for Arabic
AlObaili
PartnerCoordinator
PartnerCoordinator
 
Posts: 350
Joined: Sun Apr 20, 2014 4:04 pm
Location: Saudi Arabia
Has thanked: 235 times
Been thanked: 152 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby AlObaili » Wed Oct 17, 2018 3:39 pm

JustinS83 wrote:Seems to be working fine for me :shock:


I'm sorry. I'm not sure what happened but it's working fine now :oops:
[ img ]
[ img ][ img ][ img ][ img ]
مـنـســـق مــجـتـمـع ويـز الـسـعــوديـة والــبحـريـن ومـنـســق الـتعــريـب لـمـنـتجـات ويــز
CM for Saudi Arabia & Bahrain & Transifex Coordinator for Arabic
AlObaili
PartnerCoordinator
PartnerCoordinator
 
Posts: 350
Joined: Sun Apr 20, 2014 4:04 pm
Location: Saudi Arabia
Has thanked: 235 times
Been thanked: 152 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby AlObaili » Thu Mar 28, 2019 8:10 pm

Wonderful update! Thank you :D
[ img ]
[ img ][ img ][ img ][ img ]
مـنـســـق مــجـتـمـع ويـز الـسـعــوديـة والــبحـريـن ومـنـســق الـتعــريـب لـمـنـتجـات ويــز
CM for Saudi Arabia & Bahrain & Transifex Coordinator for Arabic
AlObaili
PartnerCoordinator
PartnerCoordinator
 
Posts: 350
Joined: Sun Apr 20, 2014 4:04 pm
Location: Saudi Arabia
Has thanked: 235 times
Been thanked: 152 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby AlObaili » Sat Apr 06, 2019 4:49 pm

Hi, I have encountered this strange behavior when using the Junction In/Out feature: https://youtu.be/DIBNgIi02_4

I don't know if it's specific to this roundabout or not. Here's the PL: https://www.waze.com/ar/editor/?env=row ... 158&zoom=7

I don't know why it's happening, but it reoccured on several roundabouts today. It appears to apply to some but not all segments of a roundabout.

I made sure only this script is running and all my other scripts are disabled.
[ img ]
[ img ][ img ][ img ][ img ]
مـنـســـق مــجـتـمـع ويـز الـسـعــوديـة والــبحـريـن ومـنـســق الـتعــريـب لـمـنـتجـات ويــز
CM for Saudi Arabia & Bahrain & Transifex Coordinator for Arabic
AlObaili
PartnerCoordinator
PartnerCoordinator
 
Posts: 350
Joined: Sun Apr 20, 2014 4:04 pm
Location: Saudi Arabia
Has thanked: 235 times
Been thanked: 152 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby AlObaili » Sat Apr 06, 2019 5:44 pm

Totally missed that reply, Thanks
[ img ]
[ img ][ img ][ img ][ img ]
مـنـســـق مــجـتـمـع ويـز الـسـعــوديـة والــبحـريـن ومـنـســق الـتعــريـب لـمـنـتجـات ويــز
CM for Saudi Arabia & Bahrain & Transifex Coordinator for Arabic
AlObaili
PartnerCoordinator
PartnerCoordinator
 
Posts: 350
Joined: Sun Apr 20, 2014 4:04 pm
Location: Saudi Arabia
Has thanked: 235 times
Been thanked: 152 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby AndyLaode » Sat Apr 18, 2020 1:53 pm

There’s one function from this tool that I really like about. The ability to shift the roundabout from one location to the other location.

I was wondering whether the developer would like to create a script to move entire segments (shift entire segment from one location to the other location). This script will be useful for basemap for example or to move entire segments because the segments previous location was drawn based on incorrect satellite image.

Just try my luck whether the developer willing to consider to make this script also.
andylaode (andylaode@outlook.com)
okay, mate, see you on the road and on the map too, cheers
AndyLaode
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 808
Joined: Mon May 19, 2014 9:04 am
Location: on my way from my house to insanity
Has thanked: 13 times
Been thanked: 260 times

Next

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: ldriveskier, n4dog