[Script] WME RA Util

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME RA Util

Postby DMZamora » Thu Mar 28, 2019 10:23 pm

Script is not showing up on Firefox w/ Tampermonkey, any hint?
[ img ][ img ]
Dúvidas? Que tal iniciar pelos links úteis?
Permalinks
DMZamora
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 603
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:42 am
Location: Brasília, DF - Brazil
Has thanked: 98 times
Been thanked: 310 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby dfortney » Mon Apr 01, 2019 1:05 am

Moving the node In/out and around the roundabout is simply AMAZING. Countless roundabouts in the segment graveyard could have been spared with this feature, and countless more will be spared.
[ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ][ img ]
Rank 5 | US Country Manager | North Carolina State Manager | SAT Multi-state Manager | Northern California AM
dfortney
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 197
Joined: Fri Jan 08, 2016 4:26 pm
Location: Winston-Salem, NC
Has thanked: 106 times
Been thanked: 84 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby Walter-Bravo » Mon Apr 01, 2019 1:12 am

Wonderful update! Thank you

Enviado desde mi SM-G610M mediante Tapatalk
[ img ][ img ]
[ img ]
Local Champ Mentor Colombia
RM Thailand
SM India
WhatsApp
Walter-Bravo
Local Champ Mentor
Local Champ Mentor
 
Posts: 650
Joined: Fri Nov 07, 2014 8:04 pm
Location: Popayán, Cauca, Colombia
Has thanked: 133 times
Been thanked: 533 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby AlObaili » Sat Apr 06, 2019 4:49 pm

Hi, I have encountered this strange behavior when using the Junction In/Out feature: https://youtu.be/DIBNgIi02_4

I don't know if it's specific to this roundabout or not. Here's the PL: https://www.waze.com/ar/editor/?env=row ... 158&zoom=7

I don't know why it's happening, but it reoccured on several roundabouts today. It appears to apply to some but not all segments of a roundabout.

I made sure only this script is running and all my other scripts are disabled.
[ img ]
[ img ][ img ][ img ][ img ]
مـنـســـق مــجـتـمـع ويـز الـسـعــوديـة والــبحـريـن ومـنـســق الـتعــريـب لـمـنـتجـات ويــز
CM for Saudi Arabia & Bahrain & Transifex Coordinator for Arabic
AlObaili
PartnerCoordinator
PartnerCoordinator
 
Posts: 350
Joined: Sun Apr 20, 2014 4:04 pm
Location: Saudi Arabia
Has thanked: 235 times
Been thanked: 149 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby moweez » Sat Apr 06, 2019 5:13 pm

AlObaili wrote:Hi, I have encountered this strange behavior when using the Junction In/Out feature: https://youtu.be/DIBNgIi02_4

I don't know if it's specific to this roundabout or not. Here's the PL: https://www.waze.com/ar/editor/?env=row ... 158&zoom=7

I don't know why it's happening, but it reoccured on several roundabouts today. It appears to apply to some but not all segments of a roundabout.

I made sure only this script is running and all my other scripts are disabled.


The 'bug' is already reported and Justin answered it is because the segments nodes are reversed compared to the others. In your link, the segment is from A to B, whereas the others connecting go from B to A.
moweez
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 1215
Joined: Wed Dec 14, 2011 11:22 pm
Has thanked: 810 times
Been thanked: 709 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby AlObaili » Sat Apr 06, 2019 5:44 pm

Totally missed that reply, Thanks
[ img ]
[ img ][ img ][ img ][ img ]
مـنـســـق مــجـتـمـع ويـز الـسـعــوديـة والــبحـريـن ومـنـســق الـتعــريـب لـمـنـتجـات ويــز
CM for Saudi Arabia & Bahrain & Transifex Coordinator for Arabic
AlObaili
PartnerCoordinator
PartnerCoordinator
 
Posts: 350
Joined: Sun Apr 20, 2014 4:04 pm
Location: Saudi Arabia
Has thanked: 235 times
Been thanked: 149 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby WazingArch » Sat Apr 06, 2019 6:21 pm

moweez wrote:
AlObaili wrote:Hi, I have encountered this strange behavior when using the Junction In/Out feature: https://youtu.be/DIBNgIi02_4

I don't know if it's specific to this roundabout or not. Here's the PL: https://www.waze.com/ar/editor/?env=row ... 158&zoom=7

I don't know why it's happening, but it reoccured on several roundabouts today. It appears to apply to some but not all segments of a roundabout.

I made sure only this script is running and all my other scripts are disabled.


The 'bug' is already reported and Justin answered it is because the segments nodes are reversed compared to the others. In your link, the segment is from A to B, whereas the others connecting go from B to A.

In this case I think you can use WME Reverse Nodes script to fix the nodes.
Coordinator: BG • Global Champ • Translator
[ img ]
Уики България | Best map editing practice
WazingArch
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 475
Joined: Thu May 24, 2012 6:02 am
Location: Bulgaria
Has thanked: 231 times
Been thanked: 107 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby JustinS83 » Sat Apr 06, 2019 7:47 pm

WazingArch wrote:
moweez wrote:
AlObaili wrote:Hi, I have encountered this strange behavior when using the Junction In/Out feature: https://youtu.be/DIBNgIi02_4

I don't know if it's specific to this roundabout or not. Here's the PL: https://www.waze.com/ar/editor/?env=row ... 158&zoom=7

I don't know why it's happening, but it reoccured on several roundabouts today. It appears to apply to some but not all segments of a roundabout.

I made sure only this script is running and all my other scripts are disabled.


The 'bug' is already reported and Justin answered it is because the segments nodes are reversed compared to the others. In your link, the segment is from A to B, whereas the others connecting go from B to A.

In this case I think you can use WME Reverse Nodes script to fix the nodes.


Please don't; this disconnects and reconnects the segments which causes data loss. I will be working on RA Util to handle the differing A to B/B to A segments this coming week. Just wait a bit :)
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1329
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 339 times
Been thanked: 2348 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby JustinS83 » Mon Apr 08, 2019 5:19 pm

Update released - 2019.04.08.01

Shifting of nodes in RAs with differing A to B & B to A segments should now work correctly.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1329
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 339 times
Been thanked: 2348 times

Re: [Script] WME RA Util

Postby juliansean » Wed Apr 10, 2019 4:39 pm

Just used this script for the first time. Worked like a charm. Got an RA that needed a little love, and took just a few minutes and no disconnecting. Thank you!

Respectfully,

Sean
Sean Julian
SM: TX, LA, MS, AR, OK
AM: SE FL, Boston, MA, Brooklyn, NY, Bronx, NY, Manhattan, NY, Queens, NY, E CA, SW KS

[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
juliansean
State Manager
State Manager
 
Posts: 946
Joined: Mon Jul 04, 2016 3:33 am
Has thanked: 446 times
Been thanked: 295 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: dBsooner