[Script] WME Place Interface Enhancements

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby BryceCampbell » Sat Mar 24, 2018 10:57 pm

Loving the Google Link Enhancement add-on!

Anyhow using Firefox Quantum with TamperMonkey -- which WME PIE will not display in the production editor, though works great in Beta. Have tried clearing the cache, reinstalling script, isolating script... nothing seems to work.
Home Base: Kamloops, BC
Area Manager: British Columbia and Saskatchewan (Canada)
RTC Manager: Western Canada
Beta Tester - WME and Android (Google Pixel 2, Android 10)

[ img ][ img ][ img ]
BryceCampbell
State Manager
State Manager
 
Posts: 1404
Joined: Wed Jun 17, 2015 7:05 pm
Location: Kamloops, BC
Has thanked: 694 times
Been thanked: 181 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby MapOMatic » Mon Mar 26, 2018 8:17 pm

I've been chatting with B-ryYKA in Discord. I added a workaround in PIE v 2018.03.25.01 that I thought should solve his problem. However, it didn't appear to work initially but after a refresh or two, PIE started working again. So... still not 100% sure exactly why the fix didn't take right away, but hopefully it's solved now. I'm also not sure why some FF users are experiencing corrupted link caches. The workaround simply catches the error and empties the cache. Worst case, it just means more API calls for those specific users if it continues to happen.
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 340
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 227 times
Been thanked: 640 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby spookyx » Mon Apr 09, 2018 4:59 pm

Hello

First of all, this is one of the most useful extensions. Good job.

I do have a request, not sure if anyone has asked so far: is it possible to add, as an option, icons on the map? in other words replace the dot circles to include an icon to be able to tell, at least, the main category of a place without need to hover it or click on it?
spookyx
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2000
Joined: Mon Nov 15, 2010 12:46 pm
Has thanked: 94 times
Been thanked: 689 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby jm6087 » Mon Apr 09, 2018 9:16 pm

spookyx wrote:Hello

First of all, this is one of the most useful extensions. Good job.

I do have a request, not sure if anyone has asked so far: is it possible to add, as an option, icons on the map? in other words replace the dot circles to include an icon to be able to tell, at least, the main category of a place without need to hover it or click on it?


Interesting request. I am not sure how useful it may be, but I could see it as an option if it is able to be done.
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 3587
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Texas
Has thanked: 608 times
Been thanked: 1466 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Mon Apr 16, 2018 6:08 pm

Update released - 2018.04.16.01

Adding option to automatically open the PUR for a selected Place (should work even with the PUR layer disabled)
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1323
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 337 times
Been thanked: 2344 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby WazingArch » Tue Apr 17, 2018 7:35 pm

Hello, may I request a little improvement to the script? Is it possible the script to hide relevant place names when Places Filtering feature is used to hide places? This will make the script even more convenient to use.
Best regards.
Last edited by WazingArch on Tue Apr 17, 2018 7:41 pm, edited 1 time in total.
Coordinator: BG • Global Champ • Translator
[ img ]
Уики България | Best map editing practice
WazingArch
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 470
Joined: Thu May 24, 2012 6:02 am
Location: Bulgaria
Has thanked: 229 times
Been thanked: 106 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Tue Apr 17, 2018 7:38 pm

WazingArch wrote:Hello, may I request a little improvement to the script? Is it possible the script to hide relevant place names when Places Filtering feature is used to hide places? This will make the script much more convenient to use.
Best regards.

Yes - this was on my list a while ago and started looking at it and then squirreled. Can't promise a timeline, though, because from what I remember it wasn't straight forward to implement.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1323
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 337 times
Been thanked: 2344 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby lg1992 » Sat Apr 21, 2018 1:46 pm

I've met an RPP that is marked with a red circle by PIE. It proves that RPP may also be linked to an external provider. Is it possible to show the External Provider controls for RPP and enable changing them?
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3837
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 216 times
Been thanked: 726 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Sat Apr 21, 2018 2:05 pm

lg1992 wrote:I've met an RPP that is marked with a red circle by PIE. It proves that RPP may also be linked to an external provider. Is it possible to show the External Provider controls for RPP and enable changing them?

Please provide a PL
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1323
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 337 times
Been thanked: 2344 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby lg1992 » Sat Apr 21, 2018 2:28 pm

JustinS83 wrote:
lg1992 wrote:I've met an RPP that is marked with a red circle by PIE. It proves that RPP may also be linked to an external provider. Is it possible to show the External Provider controls for RPP and enable changing them?

Please provide a PL

It's already there, in the text. Here it's again: https://www.waze.com/editor/?env=il&lon ... 251.108252
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3837
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 216 times
Been thanked: 726 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: dfortney