[Script] WME BeenThere

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME BeenThere

Postby SunnyRaynbows » Sun Jul 09, 2017 5:18 pm

I'm not sure when this happened, but I'm missing

[ img ]Click for large view - Uploaded with Skitch

Layer is active. WME has been refreshed. I'm using 0.5.1.
SunnyRaynbows
Partner Coordinator
US Local Champ
Kansas State Manager
Plains Region
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ] [ img ]
SunnyRaynbows
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 83
Joined: Sun Aug 14, 2016 4:19 pm
Location: Kansas City, MO
Has thanked: 91 times
Been thanked: 104 times

Re: [Script] WME BeenThere

Postby JustinS83 » Sun Jul 09, 2017 6:34 pm

SunnyRaynbows wrote:I'm not sure when this happened, but I'm missing

[ img ]Click for large view - Uploaded with Skitch

Layer is active. WME has been refreshed. I'm using 0.5.1.


Force an update. I added a check to see if the div will be displayed off the left or top of the screen (happens sometimes due to other scripts adjusting screen realestate).
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1330
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 339 times
Been thanked: 2350 times

Re: [Script] WME BeenThere

Postby SunnyRaynbows » Sun Jul 09, 2017 6:52 pm

JustinS83 wrote:
SunnyRaynbows wrote:I'm not sure when this happened, but I'm missing

Layer is active. WME has been refreshed. I'm using 0.5.1.


Force an update. I added a check to see if the div will be displayed off the left or top of the screen (happens sometimes due to other scripts adjusting screen realestate).

Thanks, Justin. I forced the update and refreshed WME. Toolbar still isn't showing. BeenThere is working as I can see my marked places on the map.
SunnyRaynbows
Partner Coordinator
US Local Champ
Kansas State Manager
Plains Region
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ] [ img ]
SunnyRaynbows
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 83
Joined: Sun Aug 14, 2016 4:19 pm
Location: Kansas City, MO
Has thanked: 91 times
Been thanked: 104 times

Re: [Script] WME BeenThere

Postby JustinS83 » Sun Jul 09, 2017 7:06 pm

SunnyRaynbows wrote:
JustinS83 wrote:
SunnyRaynbows wrote:I'm not sure when this happened, but I'm missing

Layer is active. WME has been refreshed. I'm using 0.5.1.


Force an update. I added a check to see if the div will be displayed off the left or top of the screen (happens sometimes due to other scripts adjusting screen realestate).

Thanks, Justin. I forced the update and refreshed WME. Toolbar still isn't showing. BeenThere is working as I can see my marked places on the map.


No problem. Baby just woke from her nap so I'll have to look into it more tonight
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1330
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 339 times
Been thanked: 2350 times

Re: [Script] WME BeenThere

Postby JustinS83 » Wed Apr 10, 2019 4:55 pm

Update released - 2019.04.10.01

Introducing groups! It is now possible to create groups for projects and keep your on-screen markings separated per project!

Any existing history will automatically be merged into the 'default' group.

[ img ]
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1330
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 339 times
Been thanked: 2350 times

Re: [Script] WME BeenThere

Postby dude495 » Wed Apr 10, 2019 5:35 pm

SunnyRaynbows wrote:
JustinS83 wrote:
SunnyRaynbows wrote:I'm not sure when this happened, but I'm missing

Layer is active. WME has been refreshed. I'm using 0.5.1.


Force an update. I added a check to see if the div will be displayed off the left or top of the screen (happens sometimes due to other scripts adjusting screen realestate).

Thanks, Justin. I forced the update and refreshed WME. Toolbar still isn't showing. BeenThere is working as I can see my marked places on the map.


Was this caused by me? :lol: Sorry :D
Dan B - New York SM - Pakistan CM
Waze New York & NYC Social Media
New York Partnerships Coordinator
iOS & WME ßeta Tester
Waze USA & Pakistan Mentor


[ img ]
dude495
PartnerCoordinator
PartnerCoordinator
 
Posts: 404
Joined: Sun Feb 23, 2014 2:05 am
Location: Texas
Has thanked: 121 times
Been thanked: 271 times

Re: [Script] WME BeenThere

Postby JustinS83 » Wed Apr 10, 2019 5:43 pm

dude495 wrote:
Was this caused by me? :lol: Sorry :D


It's not all about you :roll:
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1330
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 339 times
Been thanked: 2350 times

Re: [Script] WME BeenThere

Postby dude495 » Wed Apr 10, 2019 6:01 pm

JustinS83 wrote:
dude495 wrote:
Was this caused by me? :lol: Sorry :D


It's not all about you :roll:


My fiancé tells me this often....
Dan B - New York SM - Pakistan CM
Waze New York & NYC Social Media
New York Partnerships Coordinator
iOS & WME ßeta Tester
Waze USA & Pakistan Mentor


[ img ]
dude495
PartnerCoordinator
PartnerCoordinator
 
Posts: 404
Joined: Sun Feb 23, 2014 2:05 am
Location: Texas
Has thanked: 121 times
Been thanked: 271 times

Re: [Script] WME BeenThere

Postby age4670 » Thu Apr 11, 2019 1:03 am

Is it possible to delete individual shapes? Or only en masse?
[ img ][ img ][ img ][ img ]
AM Southern Queensland

Join us on the Waze Australia Discord Server.
age4670
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 157
Joined: Tue Jan 15, 2019 10:58 am
Location: Queensland, Australia
Has thanked: 83 times
Been thanked: 14 times

Re: [Script] WME BeenThere

Postby JustinS83 » Thu Apr 11, 2019 1:07 pm

age4670 wrote:Is it possible to delete individual shapes? Or only en masse?

No, only remove all or using the "undo" feature to remove them one at a time from the latest one drawn.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1330
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 339 times
Been thanked: 2350 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: BenEnmen, JustinS83, ldriveskier, mhh60, RichardPyne