Switch to full style
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Forum rules

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.
Post a reply

Re: [Script] WME Image Overlays (0.8.4)

Fri Oct 27, 2017 9:49 pm

Glodenox wrote:I haven't forgotten about that, but this was just a quick fix. Apart from the upscaling and downscaling I haven't changed anything in the latest release. I manage various other userscripts, not all of them publicly, as well as several tools and websites, so I'm spread quite thin along all these projects. That task is somewhat part of the todo-list I have for this script.


I understand, and I do appreciate all you do for the rest of us.

Re: [Script] WME Image Overlays (0.8.4)

Sat Oct 28, 2017 3:29 am

I agree with RichardPyne's observation that the controls really do seem much coarser now in WME2.

Thanks, we really appreciate your work on this and will gladly wait until you get a chance to look at this, remaining grateful for what we have.

Re: [Script] WME Image Overlays (0.8.4)

Sat Oct 28, 2017 3:28 pm

Great! Thank you Very Much


Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Re: [Script] WME Image Overlays (1.0)

Tue Oct 31, 2017 9:38 pm

I've found some extra time this evening, which I used to improve the script greatly. I first wasted another hour trying to add handles to the image, but failed to progress there. Then I decided to just fix the issue with the resizes being too big (turned out I had my calculations wrong), added a slider that allows you to set the sensitivity of all controls (save for the 45° rotate buttons, those are absolute) and added buttons to stretch and contract the images.

I'm currently still thinking of an alternative way of adding images, but I'd need to work out the maths for it and it doesn't seem easy to me.

Re: [Script] WME Image Overlays (1.0)

Fri Nov 03, 2017 4:44 am

The new tools for image handling are excellent, thank you so much for this amazing and super useful script!

Re: [Script] WME Image Overlays (1.0)

Sun Dec 03, 2017 12:38 am

A quick suggestion: disable the "Add image overlay" button in the LH panel whilst you're already adding an image. Otherwise, you might spend a few minutes rotating & resizing your image until you have it perfectly lined up - then hit the wrong button by mistake and be back to the start! :oops:

Re: [Script] WME Image Overlays (1.0)

Sun Dec 03, 2017 1:18 am

iainhouse wrote:A quick suggestion: disable the "Add image overlay" button in the LH panel whilst you're already adding an image. Otherwise, you might spend a few minutes rotating & resizing your image until you have it perfectly lined up - then hit the wrong button by mistake and be back to the start! :oops:


I'd ask you why you posted this, but I already know! ARGH!! lol

Re: [Script] WME Image Overlays (1.0)

Mon Dec 04, 2017 9:54 am

I've created a GitHub issue for that request and already added that behaviour to the version in development yesterday. I'm first going to include some other fixes/changes as well though.

Re: [Script] WME Image Overlays (1.0)

Thu Dec 14, 2017 4:25 pm

For some reason, I find that there is no-longer a way to name and save an overlay.
I still have those I have made earlier, but can't add to the list.

I thought there might be a hidden limit on how many I could have named, but even when I delete several, I can't add a new one.

Re: [Script] WME Image Overlays (1.0)

Thu Dec 14, 2017 6:18 pm

bz2012 wrote:For some reason, I find that there is no-longer a way to name and save an overlay.
I still have those I have made earlier, but can't add to the list.

I thought there might be a hidden limit on how many I could have named, but even when I delete several, I can't add a new one.


Strange. Are you not seeing the little edit icon to the right of the name? It seems to be working for me.

[ img ]
Post a reply