[Script] WME Image Overlays (1.4.0)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, JustinS83, Glodenox

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Image Overlays (1.2.0)

Postby turbomkt » Sun Jan 06, 2019 4:21 pm

Would still love to get the export functionality... :)
turbomkt
State Manager
State Manager
 
Posts: 1024
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 444 times
Been thanked: 280 times

Re: [Script] WME Image Overlays (1.3.0)

Postby Glodenox » Sun Jan 06, 2019 7:08 pm

I was intending on working on another script today, but I found the challenge to get that feature finished too alluring and started working on that instead. The import was slightly more convoluted than I had hoped (the script has to copy over the data byte by byte), but it seems to work fine.

Version 1.3.0 finally has the much requested import/export functionality working! It is perfectly possible to share these exports with other editors, nothing in the export is user-specific.

I didn't work on compacting the image alignment controls yet, that'll be for another update.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ]
Glodenox
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1005
Joined: Tue Aug 11, 2015 9:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 476 times
Been thanked: 1161 times

Re: [Script] WME Image Overlays (1.3.0)

Postby jm6087 » Sun Jan 06, 2019 7:25 pm

Super Sweet, Cool, Awesome, Amazing

Thanks
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 3314
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Texas
Has thanked: 560 times
Been thanked: 1348 times

Re: [Script] WME Image Overlays (1.3.0)

Postby SunDevil2213 » Sun Feb 17, 2019 3:30 pm

Script appears to be broken...Once I import an image and attach it to the map, after a refresh of WME, the Image is no longer there.
SunDevil2213
 
Posts: 26
Joined: Thu May 24, 2018 2:30 pm
Location: Mesa, AZ, USA
Has thanked: 10 times
Been thanked: 4 times

Re: [Script] WME Image Overlays (1.3.0)

Postby RichardPyne » Sun Feb 17, 2019 3:50 pm

SunDevil2213 wrote:Script appears to be broken...Once I import an image and attach it to the map, after a refresh of WME, the Image is no longer there.

That is the way it has always worked. You simply need to select the Image Overly tab and then select the image and it will reappear.
RichardPyne
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 246
Joined: Sat Mar 12, 2016 6:05 pm
Location: Provo, Utah, USA
Has thanked: 272 times
Been thanked: 102 times

Re: [Script] WME Image Overlays (1.3.0)

Postby Glodenox » Mon Feb 18, 2019 8:50 pm

SunDevil2213 wrote:Script appears to be broken...Once I import an image and attach it to the map, after a refresh of WME, the Image is no longer there.

Has the explanation by RichardPyne helped you? It is indeed the case that you will need to go into the tab to open up the image again. Otherwise it would become difficult to have multiple images stored, especially if some of them cover the same area.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ]
Glodenox
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1005
Joined: Tue Aug 11, 2015 9:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 476 times
Been thanked: 1161 times

Re: [Script] WME Image Overlays (1.3.1)

Postby Glodenox » Fri Mar 15, 2019 9:28 pm

I've just released a small update (version 1.3.1) which improves the code used to export an image. By using another API, Chrome should be able to export big images just as well as Firefox did in the past.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ]
Glodenox
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1005
Joined: Tue Aug 11, 2015 9:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 476 times
Been thanked: 1161 times

Re: [Script] WME Image Overlays (1.3.1)

Postby WazingArch » Tue Apr 02, 2019 2:40 pm

Is it possible to edit an image already attached to the map? When I hit the pencil button a popup window prompts me to enter a new name for the image overlay and nothing else happens.
Coordinator: BG • Local Champ • Translator
[ img ]
Уики България | Best map editing practice
WazingArch
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 463
Joined: Thu May 24, 2012 6:02 am
Location: Bulgaria
Has thanked: 225 times
Been thanked: 96 times

Re: [Script] WME Image Overlays (1.3.1)

Postby Glodenox » Tue Apr 02, 2019 2:51 pm

I didn't foresee that functionality as I assumed an image is always supposed to be positioned correctly when it gets saved and that its position doesn't change afterwards. The way the code is set up this wouldn't really easy to add, but it most certainly isn't impossible to look into it if more people want this.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ]
Glodenox
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1005
Joined: Tue Aug 11, 2015 9:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 476 times
Been thanked: 1161 times

Re: [Script] WME Image Overlays (1.3.1)

Postby BtBalways » Tue Apr 02, 2019 2:54 pm

If you want to start voting then I'd go for more space for the image rather than post addition adjusting.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Roy
BtBalways
 
Posts: 191
Joined: Fri Aug 30, 2013 6:07 pm
Location: Chertsey
Has thanked: 147 times
Been thanked: 47 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users