[Script] WMEMagic

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WMEMagic

Postby AeRoBianCo » Sun Jul 02, 2017 7:26 pm

I have a doubt
¿What does mean?
· Normalize venues
· Normalize roads
· Non Drivable 2 Drivable

And ¿how it works?
· Fix UI glitches
AeRoBianCo
Local Champ Mentor
Local Champ Mentor
 
Posts: 1180
Joined: Wed Oct 29, 2014 2:04 am
Location: Puebla, (México)
Has thanked: 1308 times
Been thanked: 519 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby AeRoBianCo » Fri Oct 27, 2017 11:15 pm

I have a temporary solution to access the selected(s) segment(s) information is to hold Ctrl button + the mouse scroll wheel down to zoom out max at 33% meanwhile it is fixing to be solved with a new update...
Zoomed out... (2) (640x360).jpg
WME zoomed out at 33%
(208.13 KiB) Downloaded 408 times
AeRoBianCo
Local Champ Mentor
Local Champ Mentor
 
Posts: 1180
Joined: Wed Oct 29, 2014 2:04 am
Location: Puebla, (México)
Has thanked: 1308 times
Been thanked: 519 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby asterix06 » Mon Aug 28, 2017 3:52 pm

Done, thanks Justin
asterix06
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4386
Joined: Sat Nov 14, 2009 9:23 am
Location: Italy
Has thanked: 984 times
Been thanked: 1853 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby atrophicshiner » Fri Sep 01, 2017 12:12 pm

I'm getting WMEMagic highlighting a roundabout breaking routing when it is mapped correctly.

2 MH & 2mH, roundabout mapped as MH
atrophicshiner
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1574
Joined: Sat Dec 19, 2015 11:10 am
Location: Coventry, UK
Has thanked: 660 times
Been thanked: 369 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby aureozb » Mon Jul 03, 2017 12:09 pm

Thanks dbcm...
aureozb
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 82
Joined: Sat Dec 19, 2015 11:34 am
Location: Luanda, Angola
Has thanked: 97 times
Been thanked: 21 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby BehnamNHappy » Mon Nov 13, 2017 6:43 am

Can't update it anymore. It tell me there is an update, but it will not install.
I also deleted script and tried to fresh install but it gives me this error on tampermonkey: "Unable to parse this! :("
any solution?
BehnamNHappy
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 613
Joined: Sat Apr 18, 2015 2:04 pm
Location: Tehran
Has thanked: 174 times
Been thanked: 245 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby benandjerry » Sun Oct 08, 2017 8:21 pm

I got below notification for a railroad intersecting with a regular road. doesnt this go against the current mapping standard to create intersections with RR?

(also note the typo).

Magic TODO:
segment 301362723
Non-Drivable 2 Drivable :
Time 2 time Waze routing server breaks and sends Wazer to a non-drivable semgnts. You should never connect driving and non-drivable segments
benandjerry
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 137
Joined: Wed Oct 29, 2014 12:24 am
Location: Issaquah, WA
Has thanked: 48 times
Been thanked: 46 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby Boboga » Mon Nov 13, 2017 8:25 am

You can try to change the update url manually in tampermonkey.
Click on the script name in the Tampermonkey dashboard and change the update url:
from: http://profundos.org/waze/magic/magic.bundle.user.js
to: https://profundos.org/waze/magic/magic.bundle.user.js

All you need to do is change http into https.
Click the 'save' button and you should be done.
update.png
(31.12 KiB) Downloaded 97 times


This fixed it for me :)
Boboga
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 15, 2010 10:24 am
Location: NL
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby BruceQC » Tue Jul 25, 2017 3:57 pm

The blue highlight for Unneeded Junction appears to be broken with the new version of WME released today in USA. Thanks for your efforts with Magic. It is a great tool!
BruceQC
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 250
Joined: Thu Jul 10, 2014 12:11 am
Location: Birmingham, Al
Has thanked: 17 times
Been thanked: 120 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby BruceQC » Tue Jul 25, 2017 6:33 pm

Maybe I wasn't clear. The blue dot (highlight) that Magic puts on unneeded junction nodes is not working apparently. This is not part of WME or is it a recent addition? It is available by selecting the option in the Magic options under You Should Check This. http://prntscr.com/g06o3p
BruceQC
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 250
Joined: Thu Jul 10, 2014 12:11 am
Location: Birmingham, Al
Has thanked: 17 times
Been thanked: 120 times

Next

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: fjsawicki, turnertr