[Script] WMEMagic

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WMEMagic

Postby TinoTico » Fri May 03, 2019 12:04 am

AILe85 wrote:Hi !

Since the latest WME update (May, 1st), WME Magic doesn't show any highlight (for French editors), although many boxes are ticked. I can't believe everything is correct in my area :lol:

Does anyone have the same problem ?


The same with me in Egypt
TinoTico
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 29
Joined: Wed Apr 10, 2019 7:54 pm
Location: Egypt
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby TinoTico » Fri May 03, 2019 9:36 am

AILe85 wrote:Hi !

Since the latest WME update (May, 1st), WME Magic doesn't show any highlight (for French editors), although many boxes are ticked. I can't believe everything is correct in my area :lol:

Does anyone have the same problem ?


Does anyone have an idea of when to expect an update for this issue?
Last edited by TinoTico on Sat May 04, 2019 7:15 am, edited 1 time in total.
TinoTico
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 29
Joined: Wed Apr 10, 2019 7:54 pm
Location: Egypt
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby TinoTico » Thu May 09, 2019 6:50 am

G_W1Z wrote:I had to factory reset the script for it to work.

However, if I scroll in and out a few times, it stops working until I hard refresh the screen.


The same is happening with me.
TinoTico
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 29
Joined: Wed Apr 10, 2019 7:54 pm
Location: Egypt
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby TinoTico » Thu May 09, 2019 6:54 am

dbcm wrote:Hi gang, version 156 is back again


Thanks magician :)
TinoTico
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 29
Joined: Wed Apr 10, 2019 7:54 pm
Location: Egypt
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby TinoTico » Fri May 10, 2019 7:21 pm

messanger wrote:Hi Guys

I have exatly the same problem. It works after a refresh (F5) but the it disappears after zooming in/out.


The same here
TinoTico
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 29
Joined: Wed Apr 10, 2019 7:54 pm
Location: Egypt
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby Titan-ium » Wed Jan 13, 2021 8:51 pm

Hi

For several days now we have been encountering problems with Magic which indicates to us connection fault errors when everything is fine, so we have to refresh or change the zoom for this error to disappear

Find a screenshot showing the concern.

thank you in advance

Titan-ium
Attachments
DSC_0626.JPG.jpg
(189.23 KiB) Downloaded 28 times
Titan-ium
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 960
Joined: Mon Apr 17, 2017 12:04 pm
Location: Mutzig dans le Bas-Rhin Alsace
Has thanked: 312 times
Been thanked: 236 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby Titan-ium » Wed Jan 13, 2021 9:03 pm

iainhouse wrote:
Titan-ium wrote:Hi

For several days now we have been encountering problems with Magic which indicates to us connection fault errors when everything is fine, so we have to refresh or change the zoom for this error to disappear

Find a screenshot showing the concern.

thank you in advance

Titan-ium

This is a problem with WME, not with Magic. Magic is simply demonstrating, very visibly, the problem.

If you pan the map whilst something is selected, WME fails to load details of new objects that come into view.

This has already been reported as a bug. An alternate fix is to zoom out a few levels then back in again.


Thanks for the quick response, so we'll be patient and continue like this

Thank you
Titan-ium
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 960
Joined: Mon Apr 17, 2017 12:04 pm
Location: Mutzig dans le Bas-Rhin Alsace
Has thanked: 312 times
Been thanked: 236 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby titchy_ » Wed Feb 27, 2019 8:52 pm

Mine has just stopped working in the last day or so. Just a bunch of zeros. I've reinstalled it too. Any ideas?
[ img ][ img ][ img ][ img ]
AM for South Yorkshire, Cumbria & Co. Limerick
titchy_
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 635
Joined: Thu Nov 08, 2018 12:04 pm
Has thanked: 381 times
Been thanked: 87 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby titchy_ » Wed Mar 06, 2019 10:54 am

Seems to be working again.
[ img ][ img ][ img ][ img ]
AM for South Yorkshire, Cumbria & Co. Limerick
titchy_
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 635
Joined: Thu Nov 08, 2018 12:04 pm
Has thanked: 381 times
Been thanked: 87 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby TomS03 » Tue Sep 11, 2018 9:17 pm

Quite new to WME but very quickly realised how much I use Magic, so it was great to see it's all working again when I logged on this evening! Thank you! :D
TomS03
 
Posts: 39
Joined: Sat Aug 29, 2015 10:07 am
Location: Staffordshire
Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: jm6087, mudge42, umopapisdn