[Script] WME GIS Layers

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME GIS Layers

Postby AlanOfTheBerg » Sat May 05, 2018 8:43 pm

If not all the counties in the WME GIS spreadsheet are not showing in GIS-L, how can we get the feedback about why this is, such as unsupported format/site? Or if these are all still in process, when it would be added?

Thanks! This tool is super!
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ
AlanOfTheBerg
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 23624
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1112 times
Been thanked: 4862 times

Re: [Script] WME GIS Layers

Postby Asraiil » Fri Mar 06, 2020 12:24 pm

Hi there, can we get Stafford County Va added in? Their data is a bit more up to date than just using the State layers https://gismapping.stafford.va.us/
Asraiil
 
Posts: 2
Joined: Thu Oct 09, 2014 4:05 pm
Location: Virginia, USA
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: [Script] WME GIS Layers

Postby Asraiil » Mon Mar 09, 2020 10:42 pm

jangliss wrote:
Asraiil wrote:Hi there, can we get Stafford County Va added in? Their data is a bit more up to date than just using the State layers https://gismapping.stafford.va.us/


Stafford County, VA has been added.


I just saw the parcels layer show up in my tab. Thanks for the assist!
Asraiil
 
Posts: 2
Joined: Thu Oct 09, 2014 4:05 pm
Location: Virginia, USA
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: [Script] WME GIS Layers

Postby Clete2 » Sun Sep 23, 2018 12:32 am

Forsyth County GA moved their GIS as of yesterday:
https://forsythcoga.maps.arcgis.com/app ... 0c0b397bb5


Found from here: https://geo-forsythcoga.opendata.arcgis.com

Right now all GIS layers for Forsyth County GA are broken.

Also is it possible to get city limits added as an overlay for Cumming? On that page try to add a layer "Cumming" and it will suggest the city limits layer.
Clete2
 
Posts: 3
Joined: Thu Jul 05, 2018 1:04 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [Script] WME GIS Layers

Postby Clete2 » Sun Sep 23, 2018 12:42 am

Thanks
Clete2
 
Posts: 3
Joined: Thu Jul 05, 2018 1:04 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [Script] WME GIS Layers

Postby commissar0617 » Wed Aug 28, 2019 7:00 pm

not loading on FF

Script error in [Greasemonkey script https://greasyfork.org/users/45389/WME GIS Layers; version 2019.07.23.001]:
ReferenceError: jQuery is not defined WME GIS Layers:3873:19
<anonymous> user-script:https://greasyfork.org/users/45389/WME GIS Layers:3873
commissar0617
 
Posts: 7
Joined: Wed Aug 23, 2017 4:05 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: [Script] WME GIS Layers

Postby ConductorBrian » Tue Nov 12, 2019 12:03 am

I’m seeing peculiarities with the parcel data from Winnebago Co, Wi. It appears to be pulling the secondary/mailing address data instead of the parcel physical address.

Not sure if this is a known issue or not, as it’s hard to search the thread from my phone.


Sent from my iPhone using Tapatalk
ConductorBrian
 
Posts: 4
Joined: Tue Nov 13, 2018 12:37 am
Location: Wausau, WI
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: [Script] WME GIS Layers

Postby dBsooner » Wed Mar 21, 2018 12:23 am

Figured since I’m contributing to the script now, I’d at least comment, follow and thank! Lol!

You mention a spreadsheet to follow, where is that? Do you need assistance working through the sheet since I have the process down quite well and can commit and send pull request? :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
• AM: Eastern Oklahoma, DFW, Southern Florida
• Wiki: WME | Editing Manual | Best Practices | FAQ | Places
• AT&T | iPhone XS Max | iOS 13.5.1 | Waze Latest Beta
dBsooner
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 621
Joined: Thu Oct 31, 2013 10:53 pm
Location: Tulsa / Broken Arrow, Oklahoma, US
Has thanked: 366 times
Been thanked: 352 times

Re: [Script] WME GIS Layers

Postby dBsooner » Wed Mar 21, 2018 1:19 am

MapOMatic wrote:Thank you for the help!

The only spreadsheet(s) I've used are the ones that are referenced on the GIS Buttons site, mainly as a starting point to find sites that use ArcGIS.

https://greasyfork.org/en/scripts/21228-wme-gis-buttons

I'll make a copy of a state's spreadsheet, then go through the sites one by one and cross them off as I go.


Hmmmmmmmmm.........

How would you like to collaborate with me quickly on throwing together a spreadsheet we can use to track all the sites in the script currently and have a form (extra tab / sheet) to input / keep track of ones being worked? ;)

If you think that would be too much to keep up with, point me to a state and I’ll get started. ;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
• AM: Eastern Oklahoma, DFW, Southern Florida
• Wiki: WME | Editing Manual | Best Practices | FAQ | Places
• AT&T | iPhone XS Max | iOS 13.5.1 | Waze Latest Beta
dBsooner
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 621
Joined: Thu Oct 31, 2013 10:53 pm
Location: Tulsa / Broken Arrow, Oklahoma, US
Has thanked: 366 times
Been thanked: 352 times

Re: [Script] WME GIS Layers

Postby dBsooner » Wed Mar 21, 2018 3:46 am

MapOMatic wrote:At this point, it might be helpful but I think it'd probably just end up being an extra step that slows us down. You can pretty much pick any state that isn't listed in the "Settings" tab and start going at it. Also, some states only have a few (or less) layers listed, and those are likely just random ones that people stumbled on while doing other states.

I'll start a Discord group chat with everyone I'm aware of that's been helping out so we can let each other know if we start hunting a state (and not step on toes). Sound OK?


Yep, I like that idea A LOT more. I completely agree a sheet is another step and isn't as needed as just a way to collaborate. :)
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
• AM: Eastern Oklahoma, DFW, Southern Florida
• Wiki: WME | Editing Manual | Best Practices | FAQ | Places
• AT&T | iPhone XS Max | iOS 13.5.1 | Waze Latest Beta
dBsooner
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 621
Joined: Thu Oct 31, 2013 10:53 pm
Location: Tulsa / Broken Arrow, Oklahoma, US
Has thanked: 366 times
Been thanked: 352 times

Next

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: jm6087