[Script] WME Restriction Manager

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby AILe85 » Mon Nov 05, 2018 12:50 am

Hi and many thanks for this script !
Could it be modified to enable when using waze.com/fr/editor/ WME address ?
AILe85
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1727
Joined: Sat Jun 28, 2014 8:23 pm
Location: La Roche-sur-Yon, Vendée
Has thanked: 657 times
Been thanked: 395 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby turbomkt » Mon Nov 05, 2018 2:42 pm

It looks like it should already work, but maybe replace the @include with
Code: Select all
// @include        /^https:\/\/(www|beta)\.waze\.com\/(?!user\/)(.{2,6}\/)?editor\/?.*$/
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1121
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 450 times
Been thanked: 311 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby dspille » Wed Nov 07, 2018 3:00 pm

Thanks for this great script. Any chance it will support turn restrictions at some point?
Thanks,
dspille
Country Manager, Multi-State Manager - South Central Region

SCR Wiki
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
dspille
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 400
Joined: Sat Mar 12, 2016 11:05 pm
Location: Texas, USA
Has thanked: 517 times
Been thanked: 143 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby Sebiseba » Wed Nov 07, 2018 8:35 pm

AILe85 wrote:Hi and many thanks for this script !
Could it be modified to enable when using waze.com/fr/editor/ WME address ?

Hi Aile and kjg53.

Aile85, this script don't works for you (and non-english WME) because the restriction dialog title is hard coded in english, line 285.

kjg53, please, can you replace :
Code: Select all
if ("Time based restrictions" == title) {
by
Code: Select all
if (I18n.translations[I18n.locale].restrictions.modal_headers.restriction_summary == title) {
GC, colporteur & Local Wiki Master France
CM France, French overseas regions & Guyana
AM Yvelines, Eure-et-Loir, Seychelles, French Polynesia, Comoros, Greenland & Xi'An (China)
Scripts Bookmarks / Map Tiles Update / Color Errors / Toolbox Dev
Sebiseba
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4210
Joined: Tue Jan 17, 2012 8:31 am
Location: Yvelines, Loiret, France
Has thanked: 547 times
Been thanked: 1881 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby dfortney » Sun Jun 02, 2019 6:22 pm

I knew this script would come in handy someday, and it sure did! I just added the newly-opened I-77 Express Lanes north of Charlotte, and this made the process of adding the restrictions much easier, plus ensured the restrictions were consistent on all restricted segments. Thanks!
[ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ][ img ]
Rank 5 | US Country Manager | North Carolina State Manager | SAT Multi-state Manager | Northern California AM
dfortney
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 209
Joined: Fri Jan 08, 2016 4:26 pm
Location: Winston-Salem, NC
Has thanked: 109 times
Been thanked: 91 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby kjg53 » Mon Jun 10, 2019 12:48 am

Thanks Sebiseba for the clue to make the script work when WME isn't using English. To be honest, I still need to figure out the correct way to add I18n for the script's own labels.
kjg53
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 360
Joined: Fri Oct 24, 2014 5:05 am
Location: Pearland, Texas, USA
Has thanked: 141 times
Been thanked: 51 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby m4rc072 » Fri Jul 12, 2019 1:46 pm

awesome!
But I found a problem:
I saved a restriction for (taxi, motorcycle, and private) but when I apply it to another segment it applies only to taxis
[ img ][ img ][ img ][ img ]
WAZE latest Beta, Android 9 on Honor 10
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1437
Joined: Thu Mar 01, 2012 12:21 pm
Has thanked: 361 times
Been thanked: 341 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby kjg53 » Fri Jul 12, 2019 2:10 pm

Can you provide a PL to the segment whose restrictions were saved? I'd like to check whether this issue is in the code that saves the restriction or in the code that applies the saved state to a new segment.
kjg53
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 360
Joined: Fri Oct 24, 2014 5:05 am
Location: Pearland, Texas, USA
Has thanked: 141 times
Been thanked: 51 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby m4rc072 » Fri Jul 12, 2019 2:30 pm

kjg53 wrote:Can you provide a PL to the segment whose restrictions were saved? I'd like to check whether this issue is in the code that saves the restriction or in the code that applies the saved state to a new segment.

This one https://www.waze.com/it/editor?env=row& ... s=81333341
[ img ][ img ][ img ][ img ]
WAZE latest Beta, Android 9 on Honor 10
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1437
Joined: Thu Mar 01, 2012 12:21 pm
Has thanked: 361 times
Been thanked: 341 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby kjg53 » Sat Jul 13, 2019 5:07 am

It should be fixed. Thanks for catching that one.
kjg53
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 360
Joined: Fri Oct 24, 2014 5:05 am
Location: Pearland, Texas, USA
Has thanked: 141 times
Been thanked: 51 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users