[Script] WME Restriction Manager

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby m4rc072 » Sat Jul 13, 2019 5:37 pm

kjg53 wrote:It should be fixed. Thanks for catching that one.

I confirm, thank you
[ img ][ img ][ img ][ img ]
WAZE latest Beta, Android 9 on Honor 10
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1437
Joined: Thu Mar 01, 2012 12:21 pm
Has thanked: 361 times
Been thanked: 341 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby dfortney » Mon Nov 11, 2019 4:37 am

This script is not working for me. It worked for me at one time, but then I have not used it in a couple months, and it's not working now.

I try to Save an existing restriction, and nothing seems to happen. When I select another segment and try to "Load" -- nothing appears in the drop-down.

Any assistance would be appreciated; perhaps I forgot something crucial, but I've tried it a couple times in a couple different browsers, so time to post for assistance.
[ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ][ img ]
Rank 5 | US Country Manager | North Carolina State Manager | SAT Multi-state Manager | Northern California AM
dfortney
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 209
Joined: Fri Jan 08, 2016 4:26 pm
Location: Winston-Salem, NC
Has thanked: 109 times
Been thanked: 91 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby kjg53 » Mon Nov 11, 2019 7:01 am

Give it another try. I've just posted version 1.4
kjg53
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 360
Joined: Fri Oct 24, 2014 5:05 am
Location: Pearland, Texas, USA
Has thanked: 141 times
Been thanked: 51 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby dfortney » Mon Nov 11, 2019 4:37 pm

Just tested - works like a champ. Thanks!
[ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ][ img ]
Rank 5 | US Country Manager | North Carolina State Manager | SAT Multi-state Manager | Northern California AM
dfortney
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 209
Joined: Fri Jan 08, 2016 4:26 pm
Location: Winston-Salem, NC
Has thanked: 109 times
Been thanked: 91 times

Re: [Script] WME Restriction Manager

Postby ramblinwreck_81 » Thu Dec 26, 2019 2:58 pm

Hello, Please consider the following for a future update:
If TBSRs have been added to a segment and I then use restriction manager because I want to add "saved" restrictions (that are in addition to the ones already added), it deletes the restrictions that I had already added.

I would prefer to be able to add what I call more-or-less unique segment restrictions (ie those that won't need to be saved) and then add the ones that I use more than once (the saved restrictions). as of now, I am unable as described above.


This situation where some unique restrictions are needed along with some re-usable restrictions occurs more often than you might think with our Georgia express lanes which alter their schedules quite frequently for holidays and even maintenance periods.

Thanks
USA Country Manager; Georgia State Manager

[ img ][ img ]
utile, simplicitate, retentione
Join the Southeast Region Discord Channel
ramblinwreck_81
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 542
Joined: Sun Oct 12, 2014 1:05 pm
Location: I dunno. Thankfully, I have Waze.
Has thanked: 134 times
Been thanked: 183 times

Previous

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: BellHouse, dspille, RichardPyne