Page 14 of 16

Re: [Script] URComments-Enhanced (URC-E)

PostPosted: Tue Aug 06, 2019 8:26 pm
by dBsooner
vince1612 wrote:
dBsooner wrote:If you can give me a PL to a UR and the list it should switch to, I'll test it. :)

Thanks, I tried and it doesn't seem to switch on its own from home either.
German speaking State UR: https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... t=13432243
French speaking State UR: https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... t=13502508


Found the issue. Auto switching works, but the state wasn't listed in the spreadsheet. I added it and it works now. So now we have:

French:
state.SZ.Vaud
state.SZ.Neuchâtel
state.SZ.Genève
state.SZ.Jura

German:
state.SZ.Basel-Landschaft
state.SZ.Nidwalden
state.SZ.St. Gallen
state.SZ.Thurgau
state.SZ.Aargau
state.SZ.Appenzell Innerrhoden
state.SZ.Basel-Stadt
state.SZ.Obwalden
state.SZ.Zürich
state.SZ.Zug
state.SZ.Solothurn
state.SZ.Graubünden
state.SZ.Uri
state.SZ.Schaffhausen
state.SZ.Luzern
state.SZ.Glarus
state.SZ.Appenzell Ausserrhoden
state.SZ.Schwyz
state.SZ.Bern

Italian:
state.SZ.Ticino

The state name must be exactly as it comes back from the command "W.model.getTopState().name". Country (used in both a country wide setup and state specific) needs to be the exact abbreviation that comes back from the command "W.model.getTopCountry().abbr".

I have verified both the PLs you gave here work for me. :) Make sure you have the setting for "Automatically switch comment lists" enabled in the top box of the Settings tab. The German one did not work because Bern was not in the list. But it does now as I added it.

Thanks for your enthusiasm, Vince!!

Re: [Script] URComments-Enhanced (URC-E)

PostPosted: Fri Aug 09, 2019 7:50 am
by reuvenirony
Sometimes the script doesn't load. It is waiting to be fully initialized..
Any idea why?

Re: [Script] URComments-Enhanced (URC-E)

PostPosted: Mon Aug 12, 2019 9:20 am
by reuvenirony
reuvenirony wrote:Sometimes the script doesn't load. It is waiting to be fully initialized..
Any idea why?

Anyone with this issue?
Thanks,

Re: [Script] URComments-Enhanced (URC-E)

PostPosted: Thu Aug 15, 2019 10:55 pm
by dBsooner
reuvenirony wrote:
reuvenirony wrote:Sometimes the script doesn't load. It is waiting to be fully initialized..
Any idea why?

Anyone with this issue?
Thanks,

Can you show me your console.log (F12 on the keyboard). Also, try disabling all other scripts and extensions before taking the screenshot of the console log so we don't lose information in it that might be helpful. Error (red) are the most important thing we are looking for.

Re: [Script] URComments-Enhanced (URC-E)

PostPosted: Fri Aug 16, 2019 10:52 am
by reuvenirony
Hi
Please see attached images. Is this what you need to debug?
If you need anything else please instruct me what to do.
Thanks,

[ img ]

[ img ]

[ img ]

Re: [Script] URComments-Enhanced (URC-E)

PostPosted: Fri Aug 16, 2019 11:07 am
by reuvenirony
Sorry
The above are with some extensions enabled.
This image is only with URC-E

[ img ]

Re: [Script] URComments-Enhanced (URC-E)

PostPosted: Fri Aug 16, 2019 5:24 pm
by dBsooner
reuvenirony wrote:Sorry
The above are with some extensions enabled.
This image is only with URC-E

[ img ]


There we go.. That is what I am looking for. Can you send me the PL to that location? I can see it, but I'd rather have it in text I can copy / paste to make sure we get to the same spot.

If you have to continue debugging for me, you can use the filter: "f3a1" (the last 4 characters of the URC-E script hash for you) and that will only show the logs pertaining to URC-E.

[ img ]

Looks like I may have an issue with the restrictions setup in that area. That's why I asked for a PL. You're not actually failing, a timeout is in place waiting for the checkRestrictions to complete before moving on. So it's taking like 30 seconds (I believe is what I set that to) before the script continues loading. I'll look into what is happening there to make it so the checking of the restrictions completes and moves on without timing out.

Thank you for the help!

Re: [Script] URComments-Enhanced (URC-E)

PostPosted: Fri Aug 16, 2019 7:20 pm
by dBsooner
@reuvenirony : It's something going on with native WME. At zoom level 0 at that location, there are literally hundreds of MCs, URs, PURs, MPs, etc. WME polls a backend server to gather all the data it needs for the current map view. That URL is returning an internal server error causing WME to stop loading everything it needs. I continue to try to get the "country" of the current map view for 30 seconds (which will fail since WME had an internal error), then I continue to load URC-E. I will let the developers know about the issue, but for you to get around it for now, don't refresh WME at zoom level 0. Zoom in further.

Re: [Script] URComments-Enhanced (URC-E)

PostPosted: Fri Aug 16, 2019 9:25 pm
by reuvenirony
Permalink: https://www.waze.com/editor/?env=il&lon ... 151&zoom=0

With f3a1 filter
[ img ]

Without f3a1 filter
[ img ]

See also other errors when panning around, WME stops loading UR's, MP's etc..
[ img ]

Hope you can solve this.
Thanks

Re: [Script] URComments-Enhanced (URC-E)

PostPosted: Fri Aug 16, 2019 9:32 pm
by dBsooner
reuvenirony wrote:Permalink: https://www.waze.com/editor/?env=il&lon ... 151&zoom=0

With f3a1 filter

Without f3a1 filter

See also other errors when panning around, WME stops loading UR's, MP's etc..

Hope you can solve this.
Thanks


This is an issue with the Israel servers. I have reported it to staff developers.

For now, you can change your environment from "Israel Only" to "World" or "NA Only". Or, you can simply zoom in further and reload WME. There is no way around the error you are getting. You get it even without any script installed. It's an issue with WME itself.