[Script] WME Closure Helper

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Closure Helper

Postby dfortney » Fri Aug 28, 2020 3:25 am

I can't wait to try it out. Always a terrific day when someone steps forward to offer up their first script. We'd be nowhere without you guys!
[ img ][ img ][ img ] [ img ][ img ] [ img ][ img ]
USA Local Champ / SAT ARC | NC SM
dfortney
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 244
Joined: Fri Jan 08, 2016 4:26 pm
Location: Winston-Salem, NC
Has thanked: 146 times
Been thanked: 112 times

Re: [Script] WME Closure Helper

Postby dfortney » Sat Nov 14, 2020 3:06 am

URO+ adds the ability to Delete all closures on a segment. It's easy to forget about the "+" part of URO+.
[ img ][ img ][ img ] [ img ][ img ] [ img ][ img ]
USA Local Champ / SAT ARC | NC SM
dfortney
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 244
Joined: Fri Jan 08, 2016 4:26 pm
Location: Winston-Salem, NC
Has thanked: 146 times
Been thanked: 112 times

Re: [Script] WME Closure Helper

Postby dizzie131 » Fri Aug 28, 2020 4:23 am

I use Advanced Closures quite regularly, but it lacked an easy option to close a road in the event of a Vehicle Accident.
Your script definitely fills that gap!

Thanks for your efforts!
[ img ] [ img ] [ img ][ img ][ img ]
[ img ]

State Manager : South Australia
Area Manager: Otago & Southland - NZ
48,000Kms Driven Kms with Waze!
Join us in the Waze Australia Discord Server!
dizzie131
State Manager
State Manager
 
Posts: 117
Joined: Wed Jun 12, 2013 9:56 am
Location: Adelaide, South Australia
Has thanked: 65 times
Been thanked: 7 times

[Script] WME Closure Helper

Postby FourLoop » Mon Aug 24, 2020 5:45 pm

Hello all!

I have a new script to show you: WME Closure Helper. This script assists with functions such as:
  • Maintaining varied closure presets
  • Adding helpful tools to the UI when adding new closures or editing existing ones
  • Bulk deleting closures
  • Cloning closures

Here's the links you need:

Script Link
Want to join beta? Click here!
User guide
GitHub (for issues + code) (PRs welcome, if you wish)
Random cat?

Thanks to Twister-UK for allowing me to take some of the functionality from his famous UROverview Plus script!

Let me know if you need anything down below, or over in #closure-helper on the WME Scripts server! Thanks!
“If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses.” - Henry Ford
[ img ][ img ][ img ][ img ]
Managed Area: Missouri / Southeast Florida
RTC Area: Florida
Wiki Page
FourLoop
 
Posts: 24
Joined: Tue Jul 09, 2019 7:05 pm
Location: MO/FL, USA
Has thanked: 43 times
Been thanked: 25 times

Re: [Script] WME Closure Helper

Postby FourLoop » Tue Aug 25, 2020 1:21 pm

shmupi wrote:Hi.

It seems that the script link is broken

Getting : 502 Bad Gateway


Thanks,
Shmupi


I believe Greasyfork was having some issues last night. Was getting the same error just trying to access the main site.
“If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses.” - Henry Ford
[ img ][ img ][ img ][ img ]
Managed Area: Missouri / Southeast Florida
RTC Area: Florida
Wiki Page
FourLoop
 
Posts: 24
Joined: Tue Jul 09, 2019 7:05 pm
Location: MO/FL, USA
Has thanked: 43 times
Been thanked: 25 times

Re: [Script] WME Closure Helper

Postby FourLoop » Fri Sep 11, 2020 12:22 am

jm6087 wrote:
MajkiiTelini wrote:I see some issue with closure length recognition:


Thanks, this has been fixed in the beta version and should be fixed when Cameron releases to production version.


Might as well push then ;)

v1.1.0 (dubbed 2020.09.10.01) is released. Documented issues fixed are available here:
https://github.com/cbrxyz/wme-closure-h ... 4?closed=1

Documentation has also been updated!
“If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses.” - Henry Ford
[ img ][ img ][ img ][ img ]
Managed Area: Missouri / Southeast Florida
RTC Area: Florida
Wiki Page
FourLoop
 
Posts: 24
Joined: Tue Jul 09, 2019 7:05 pm
Location: MO/FL, USA
Has thanked: 43 times
Been thanked: 25 times

Re: [Script] WME Closure Helper

Postby FourLoop » Wed Sep 16, 2020 2:20 am

sketch wrote:Bug? When I'm in the same time zone as the closure, it'd be better if the message either reassured me that I'm in the same time zone or simply didn't say anything, rather than "warning" me that "Warning, the times for the closure you are adding is NaN hours ahead."


Are you sure your API key is working fine?

witoco wrote:Nice tool, but it seems I catched a bug.

Some weeks ago I created a high number of closures (many segments, scheduled for many days) using WME Advanced Closures, but now I need to update the schedule, so I decided to remove all of them and recreate using the new schedule.

I tried to remove them using WME Closure Helper and only 28 were displayed at a time. I could select all the displayed ones using the "Select all closures" selector and then pressed the "Delete Selected Closures" button. After accepting the confirmation WME pupup 28 times, another set of closures was listed, and another "Select all closures" selector was appended to the heading of that list, on top of the previous checkbox. When I check that option, a new "Delete Selected Closures" button appeared on top of the previous one. I can repeat this many times and new selectors and buttons get appended to the existing ones.

I disabled the Advances Closures and any other plugin to test the behavior when it is isolated, and this time it showed me again 28 closures, and when I selected all of them and pressed the "Delete..." button, the confirmation poput appeared more than 100 times, and when it stopped to appear, I got a huge list of selector checkboxes, and the closures at the end where horizontally compressed (a thin and tall HTML box for each of the 28 remaining closures).

Thank you FourLoop for this tool... BTW, is localization in your roadmap?


I think that issue is documented, if I'm understanding it right. And nope.

Also, sorry for being a little behind on things, been a little busy with some other stuff right now.
“If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses.” - Henry Ford
[ img ][ img ][ img ][ img ]
Managed Area: Missouri / Southeast Florida
RTC Area: Florida
Wiki Page
FourLoop
 
Posts: 24
Joined: Tue Jul 09, 2019 7:05 pm
Location: MO/FL, USA
Has thanked: 43 times
Been thanked: 25 times

Re: [Script] WME Closure Helper

Postby jm6087 » Thu Aug 27, 2020 9:06 pm

KuniaKid wrote:Please excuse my ignorance, but how is this different than WME Advanced Closures?


Currently this script does not allow for "advanced" scheduling. It is basically like the old script that added "CRASH" (RTC Improvements I believe) to your options but on steroids.
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 4864
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Lone Star State, Hook 'em Horns
Has thanked: 828 times
Been thanked: 2077 times

Re: [Script] WME Closure Helper

Postby jm6087 » Thu Sep 10, 2020 11:19 am

MajkiiTelini wrote:I see some issue with closure length recognition:


Thanks, this has been fixed in the beta version and should be fixed when Cameron releases to production version.
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 4864
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Lone Star State, Hook 'em Horns
Has thanked: 828 times
Been thanked: 2077 times

Re: [Script] WME Closure Helper

Postby jm6087 » Tue Sep 15, 2020 8:20 pm

sketch wrote:Bug? When I'm in the same time zone as the closure, it'd be better if the message either reassured me that I'm in the same time zone or simply didn't say anything, rather than "warning" me that "Warning, the times for the closure you are adding is NaN hours ahead."


I think the NaN hours is bug that he was working on.
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 4864
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Lone Star State, Hook 'em Horns
Has thanked: 828 times
Been thanked: 2077 times

Next

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: jm6087, umopapisdn