[Script] WME Junction Node Fixer v0.2.1 2017-08-16

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.8.2 2014-01-29

Postby fred-porto » Fri Feb 07, 2014 8:25 pm

Hi,

The "q" overload function is not working... Using latest chrome, intl editor, wme toolbox and other scripts installed. Q presses now disable all turns.
fred-porto
Local Champ Mentor
Local Champ Mentor
 
Posts: 1200
Joined: Thu Feb 02, 2012 1:04 am
Has thanked: 344 times
Been thanked: 781 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.8.2 2014-01-29

Postby ModImmo » Fri Feb 07, 2014 5:09 pm

Arnoniem wrote:I installed the latest JNF yesterday by dragging into ext. window. It worked OK, with develop mode on.
But today i got the message that all extensions were disabled, if not coming from the chrome store. and there's a checkbox to re-enable them, but on the JNF and other waze tools, its grey. So not working currently, also in dev.mode as said. :(

Using Chrome 33.0.1750.70 beta-m

Going to install the tampermonkey now.


i am already using tampermonkey :lol:
ModImmo
 
Posts: 306
Joined: Fri Nov 15, 2013 7:01 am
Has thanked: 45 times
Been thanked: 8 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.8.2 2014-01-29

Postby masvbr » Fri Feb 07, 2014 4:53 pm

Goodolsen wrote:Do you have more than one version of JNF installed?

Not sure how it works on FF, but on Chrome you can have more than one version.


nop, I have just one
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1228
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 371 times
Been thanked: 189 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.8.2 2014-01-29

Postby AlanOfTheBerg » Fri Feb 07, 2014 4:39 pm

I've heard others having trouble with JNF on FF too.
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23612
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1126 times
Been thanked: 4797 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.8.2 2014-01-29

Postby JimmyK1 » Fri Feb 07, 2014 4:30 pm

Goodolsen wrote:Do you have more than one version of JNF installed?

Not sure how it works on FF, but on Chrome you can have more than one version.


In my case, no previous versions present.
And i've already removed/re-installed JNF.
JimmyK1
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 346
Joined: Tue Jun 18, 2013 2:55 pm
Location: Hellas (Greece)
Has thanked: 106 times
Been thanked: 81 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.8.2 2014-01-29

Postby JimmyK1 » Fri Feb 07, 2014 4:25 pm

masvbr wrote:I updated to 0.0.8.2 with FF v27.0 and it doesn't work.
Error message: WME Junction Node Fixer has failed to load due to API check: Waze.map :(

What is wrong?


Same here. Its been like that for the past few days.
I'm using the editor at https://www.waze.com/editor/ and not in a Developer mode. (as mentioned in previous pages).
Nevertheless i even did try to add the
// @include https://*.waze.com/*/editor/*
but that didnt work either.
JimmyK1
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 346
Joined: Tue Jun 18, 2013 2:55 pm
Location: Hellas (Greece)
Has thanked: 106 times
Been thanked: 81 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.8.2 2014-01-29

Postby goodolsen » Fri Feb 07, 2014 4:23 pm

Do you have more than one version of JNF installed?

Not sure how it works on FF, but on Chrome you can have more than one version.
goodolsen
 
Posts: 44
Joined: Thu Nov 04, 2010 8:53 pm
Location: North Carolina
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.8.2 2014-01-29

Postby masvbr » Fri Feb 07, 2014 4:21 pm

I updated to 0.0.8.2 with FF v27.0 and it doesn't work.
Error message: WME Junction Node Fixer has failed to load due to API check: Waze.map :(

What is wrong?
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1228
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 371 times
Been thanked: 189 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.8.2 2014-01-29

Postby goodolsen » Fri Feb 07, 2014 4:19 pm

What happens if you uncheck the Developer Mode option?
goodolsen
 
Posts: 44
Joined: Thu Nov 04, 2010 8:53 pm
Location: North Carolina
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.8.2 2014-01-29

Postby Arnoniem » Fri Feb 07, 2014 8:05 am

I installed the latest JNF yesterday by dragging into ext. window. It worked OK, with develop mode on.
But today i got the message that all extensions were disabled, if not coming from the chrome store. and there's a checkbox to re-enable them, but on the JNF and other waze tools, its grey. So not working currently, also in dev.mode as said. :(

Using Chrome 33.0.1750.70 beta-m

Going to install the tampermonkey now.
Arnoniem
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2204
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 am
Location: The Netherlands, UAE, Oman
Has thanked: 306 times
Been thanked: 576 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: fjsawicki, RodeNinja