Page 38 of 82

Re: [Script] WME Color Highlights - 2.5 Nov 2015

PostPosted: Sun Nov 22, 2015 10:29 pm
by MoraisSPbr
hmmm... BUT... isn't "No Name" different from "unnamed" (no name is not checked and name is blank!) ? ;-)

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.7 Jul 201

PostPosted: Fri Sep 06, 2013 6:25 pm
by n8nagel
Is anyone else having issues? I'm not sure if it is due to the script or something with the NA server FDGB today (it was not working this AM, it *appears* to be working now)

Anyway, I just downloaded this script for Chrome as I wanted to find roads with mislabeled cities. Suddenly I am saving my changes but if I scroll away and then back to the area I just worked on, the changes I've done have reverted to their previous state.

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.7 Jul 201

PostPosted: Fri Sep 06, 2013 7:24 pm
by n8nagel
drive4fun2me wrote:
n8nagel wrote:Is anyone else having issues? I'm not sure if it is due to the script or something with the NA server FDGB today (it was not working this AM, it *appears* to be working now)

Anyway, I just downloaded this script for Chrome as I wanted to find roads with mislabeled cities. Suddenly I am saving my changes but if I scroll away and then back to the area I just worked on, the changes I've done have reverted to their previous state.


I am having the same exact issue. Not sure what's going on


Yes, I don't think it's the script, there's another thread going about WME issues... guess I'll just let it alone until I see it's back to normal, which I'm assuming won't be until after the weekend. Must have been completely coincidental that that started happening immediately after I installed the script.

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Thu Apr 11, 2013 9:58 pm
by ncc1701v
CrackedLCD wrote:
doctorkb wrote:I can't see where it has been asked... Which browser, OS and versions of both are you running?


Browser: Chrome 27.0.1453.15 beta-m
OS: Windows XP SP 3

Hmm. I didn't even realize I was in the beta channel for Chrome! (It's not my primary browser, Opera is.)

Is Chrome beta working for you? I also have Chrome beta (and Ghostery) and scripts have recently stopped working.

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Mon Apr 15, 2013 1:57 pm
by ncc1701v
FYI moving from Chrome Beta to Chrome brought me back functionality of Colour Highlights and JNF but not URL Overview. Still delving.

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Tue Apr 23, 2013 10:40 am
by ncc1701v
Please keep selfcon highlighting. The statistical correlations are pretty clear in my mind. That may be because whenever I see strange problems I look for them, but I usually find them. Thanks.

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Tue Apr 23, 2013 3:43 pm
by ncc1701v
AlanOfTheBerg wrote:
ncc1701v wrote:Please keep selfcon highlighting. The statistical correlations are pretty clear in my mind. That may be because whenever I see strange problems I look for them, but I usually find them. Thanks.

Just remember that if you remove it, you may likely be removing a uturn that an editor enabled on purpose and that's the same as restricting a valid turn.

Of course.

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Tue Apr 30, 2013 11:02 am
by ncc1701v
I just (re)installed Chrome beta, and running the Waze beta editor none of my scripts are working at all. :(

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Tue Apr 30, 2013 11:04 am
by ncc1701v
... and now I'm back with Chrome standard and everything works. Sorry. Mac OS 10.8.3.

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Tue Apr 30, 2013 1:00 pm
by ncc1701v
Timbones wrote:Can you try installing v1.6.4? I've turned it into a proper .crx extension.

Yes! That is, it works fine. Well done. Now I'm only missing UROverview in Chrome Beta.