Page 66 of 82

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Thu May 16, 2013 12:57 am
by Timbones
Thank you both, I shall look into your suggestions.

via mobile

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Fri May 24, 2013 12:01 pm
by Timbones
antigerme wrote:I have developer account on Chrome Store. I can put your WME Color Highlights in Chrome Store?

I was considering getting my own developer account for this script, but I haven't gotten around to doing it yet.

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Thu Jun 13, 2013 7:59 pm
by Timbones
spcarrozzo wrote:Is it possible to add state support for Argentina (countryID = 10)?

Yes, though I'm waiting for Waze to add a certain field to the Country objects...

via mobile

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Wed Jun 19, 2013 3:45 pm
by Timbones
spcarrozzo wrote:Is it possible to add state support for Argentina (countryID = 10)?

I've added generic support for any country that has states defined. I've tested it in a few places, and I think it is working. (This is for the Highlight by City feature). Please try this beta version and let me know if it works for you:

> WME Colour Highlights Script Beta v1.6.5 for Firefox and Chrome.

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Fri Jul 12, 2013 9:50 am
by Timbones
jondrush wrote:For some reason this tool is not giving me the options for higher level editors on one computer with Chrome as the browser. I have uninstalled and reinstalled. Any clues?

Make sure you're using the .crx extension for chrome, rather than the .user.js script for Firefox. See 1st post.

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Fri Jul 12, 2013 10:06 am
by Timbones
Atuuu wrote:With 1.6.4 beta / Chrome 27 noticed, that when I open editor, landmarks doesn't more change colors from default (forest isn't green, sea no more blue). Workaround is to select/unselect "Filter by city" checkbox. After that landmark colors are back.

Fixed in Beta v1.6.6 - tested in Chrome 28. [ img ]
(future versions will - hopefully - update automatically in Chrome)

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Fri Jul 12, 2013 12:03 pm
by Timbones
TheDane wrote:The link in your (Tims) post from 10:50 today seems to link to the wrong place :-(

Link: Jumps to a thread not on the world forum with a strange (wrong post) on the first page.

I don't understand how that can be, as www.waze.com/forum and world.waze.com/forum should be identical sites.
But yes, it you have problems viewing the first post the select the first page of the thread instead.

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Sat Jul 13, 2013 7:37 am
by Timbones
Mike-1323 wrote:For some reason version 1.6.2 and now 1.6.6 is picking up the version number from WME-Add-Ons. That is, in WME the highlights tab shows version 0.44 when the chrome://extensions/ page gives the version as 1.66.

This is due to a variable collision between the two scripts - I'll be able to fix it easily...

via mobile

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Mon Jul 15, 2013 6:56 pm
by Timbones
shawndoc wrote:Any updated version for the new beta editor URL?

I'm working on it...

Note to other developers - you need to update the manifest.json file as well

Re: [Script] Colour Highlights for Segments - v1.6.2 Apr 201

PostPosted: Mon Jul 15, 2013 9:35 pm
by Timbones
Updated - now works with new beta editor URLs, and also fixes version number for some users.

Get it here: WME Colour Highlights Beta - version 1.6.7.

Once I'm happy this is working for everyone, I'll be pushing it to UserScripts...