[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby steveningelbrecht » Sun Jun 09, 2013 12:13 pm

Since I removed WME addons I don't have the scrollbar anymore...
steveningelbrecht
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6259
Joined: Wed Aug 01, 2012 3:11 pm
Location: Belgium
Has thanked: 1198 times
Been thanked: 1225 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Sun Jun 09, 2013 12:11 pm

Do you still have the scrollbar or is it better now ?
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4509
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1063 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby gohamstergo » Sun Jun 09, 2013 4:48 am

Can you add a map link to Zillow? Great service to find house numbers.
gohamstergo
 
Posts: 253
Joined: Mon Dec 12, 2011 8:11 pm
Location: Irving, TX
Has thanked: 38 times
Been thanked: 19 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby Mike-1323 » Sat Jun 08, 2013 2:00 pm

So I uninstalled and re-installed toolbox and the buttons came back on the floating toolbar. :D Dunno if reinstalling caused it to be run last, fixed a glitch, or just got me a clean install of the latest version, but it worked.

Now, however, I am seeing the scrollbar issue. On chrome 27 the scrollbar is present when toolbox is running. And yes, disabling Addons makes it go away.
Mike-1323
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1026
Joined: Fri Jul 15, 2011 11:06 pm
Location: Lorton, Va
Has thanked: 3 times
Been thanked: 186 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby petervdveen » Fri Jun 07, 2013 10:43 pm

steveningelbrecht wrote:ok, about the scrollbar... i think it has something to do with some kind of interaction between the WME Add-on script and the WME toolbox script.
When i have both, i get the scrollbar, since yesterday or so... when i deactivate/deinstall the WME add-on script, the scrollbar isn't there anymore.

I still had it with wme add-ons disabled yesterday.
But now it's gone with add-ons disabled.
petervdveen
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 9924
Joined: Wed Mar 03, 2010 4:43 pm
Location: Netherlands
Has thanked: 545 times
Been thanked: 1404 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby AlanOfTheBerg » Fri Jun 07, 2013 10:06 pm

Would prefer u-turn highlight not be red. U-turn isn't a problem and a red highlight suggests something bad.
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23589
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1123 times
Been thanked: 4770 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby steveningelbrecht » Fri Jun 07, 2013 6:28 pm

ok, about the scrollbar... i think it has something to do with some kind of interaction between the WME Add-on script and the WME toolbox script.
When i have both, i get the scrollbar, since yesterday or so... when i deactivate/deinstall the WME add-on script, the scrollbar isn't there anymore.
steveningelbrecht
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6259
Joined: Wed Aug 01, 2012 3:11 pm
Location: Belgium
Has thanked: 1198 times
Been thanked: 1225 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby DMZamora » Fri Jun 07, 2013 6:15 pm

orbitc wrote:Oyyo,

Can you put the bar on top next to search as a default?
Thank you.


You can move the bar around and put it wherever you like, just drag the "Toolbox" label.
DMZamora
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 403
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:42 am
Location: Brasília, DF - Brazil
Has thanked: 89 times
Been thanked: 275 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby orbitc » Fri Jun 07, 2013 5:57 pm

Oyyo,

Can you put the bar on top next to search as a default?
Thank you.
orbitc
Master Raider
Master Raider
 
Posts: 5837
Joined: Mon Jun 25, 2012 1:51 pm
Location: USA
Has thanked: 2186 times
Been thanked: 4847 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby orbitc » Fri Jun 07, 2013 5:55 pm

Oyyo,
Can you check Bing permalink? I'm having issue with it. World server...When I click on it I get bunch of stuff like below:

<div id="noJSContainer"> <div id="noJSText" class="noJS"> <p>Bing Maps provides US, Europe, the Americas, Africa, Asia, and the World with road, street, and satellite maps. Get driving directions and local traffic conditions, and plan routes to nearby businesses. Use apps to find the lowest gas prices near you, search for nearby parking lots and rates, and calculate taxi fares and taxi routes. Bing Maps is the replacement for MSN Maps and Directions, Mapblast.com and Mappoint.msn.com products. Bing Maps uses JavaScript. Either your web browser doesn't support JavaScript or JavaScript is disabled.</p> </div> </div>

Also, Google works.
orbitc
Master Raider
Master Raider
 
Posts: 5837
Joined: Mon Jun 25, 2012 1:51 pm
Location: USA
Has thanked: 2186 times
Been thanked: 4847 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: kentsmith9