[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderator: Unholy

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby doctorkb » Wed Oct 16, 2013 5:54 pm

I've been experiencing similar issues.

If there is a permalink to the production editor, and Toolbox is enabled, I often can't edit what I need to. By removing the permalink portion of the URL, it solves it (as does disabling Toolbox).
Waze Global Champ, Mentor, WME Toolbox Project Manager
Country Manager: Canada
Area Manager: Edmonton, AB; Prince George, BC; Maui, HI; Georgetown, KY and various places in between
ImageImageImage
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 3808
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 587 times
Been thanked: 1533 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby mylan » Thu Oct 17, 2013 5:42 pm

Same problem here, if Toolbox is enabled, top half of the map is not editable (when clicking on a permalink).
Image
Waze 3.9.4.5 @ iOS | AM: north-east Slovakia + Prague
mylan
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 760
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 82 times
Been thanked: 219 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby CTGreybeard » Thu Oct 17, 2013 9:58 pm

It seems to be a timing issue for me. If the Road Layer loads quickly then it's OK but if that loads slowly then the permissions don't apply to the top of the map. A slight zoom out usually corrects it easily.
Bill W

Home: Bethel, Connecticut

Image
CTGreybeard
 
Posts: 433
Joined: Mon Apr 01, 2013 2:33 pm
Location: Bethel, CT
Has thanked: 71 times
Been thanked: 67 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Fri Oct 18, 2013 9:04 am

Hi,

Is it better now ?
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4514
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1025 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby CTGreybeard » Fri Oct 18, 2013 2:15 pm

OyyoDams wrote:Hi,

Is it better now ?

Yes, I think it is.
Bill W

Home: Bethel, Connecticut

Image
CTGreybeard
 
Posts: 433
Joined: Mon Apr 01, 2013 2:33 pm
Location: Bethel, CT
Has thanked: 71 times
Been thanked: 67 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby MGODLEW » Fri Oct 18, 2013 2:19 pm

CTGreybeard wrote:
OyyoDams wrote:Hi,

Is it better now ?

Yes, I think it is.

Ditto
Image
Rank 6 US Champ, Waze Mentor & iOS Beta Tester | Waze Wishlist | Improper Edits | iPhone 6: JB iOS 8.1.2 |
Area Managing: State of Pennsylvania
MGODLEW
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 1924
Joined: Tue Dec 20, 2011 6:39 pm
Location: Pennsylvania
Has thanked: 736 times
Been thanked: 653 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby iainhouse » Fri Oct 18, 2013 4:24 pm

Definitely seems to be sorted - good work that man!
UK Country Administrator
AM: London (DELETED), S Wales
Waze 3.7.3 • iPhone 4S (iOS 6.1.3) • Chrome/W7x64
ImageImage
UK WikiWaze FAQ
I want to go to a commune in Vermont and deal with no unit of time shorter than a season
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 5698
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity
Has thanked: 908 times
Been thanked: 2802 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby Mike-1323 » Wed Oct 23, 2013 10:18 pm

So I accidentally used the keyboard shortcut to auto-hide the sidebar and in my investigation of what I'd done I realized that the help and tooltip show the keyboard shortcut as [²] (superscript 2). The only kepboard that I have with a squared key like that is my calculator and I'm sure that wasn't what I hit. I know Alt+0178 (on the numberpad) is a superscript 2 in most Windows fonts but I didn't type that either. I was curious what the actual shortcut is for hiding the sidebar?
Mike-1323
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1026
Joined: Fri Jul 15, 2011 11:06 pm
Location: Lorton, Va
Has thanked: 3 times
Been thanked: 186 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby gerben » Wed Oct 23, 2013 11:05 pm

I think you hit Image with your mouse. To undo, hit Image.

nvm, found the keyboard shortcut: Ctrl+'
Nokia Lumia 920 (WP8 3.7.6 client)
Countrymanager The Netherlands
ImageImageImageImage
gerben
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4778
Joined: Sun Dec 13, 2009 10:42 pm
Location: Almelo
Has thanked: 33 times
Been thanked: 194 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby Mike-1323 » Thu Oct 24, 2013 12:45 pm

gerben wrote:nvm, found the keyboard shortcut: Ctrl+'

That's it!

It was hard to find since the sidebar doesn't hide when I hit ctrl+' I have to move the mouse after hitting it to force a screen update and then the sidebar hides.

Thanks!
Mike-1323
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1026
Joined: Fri Jul 15, 2011 11:06 pm
Location: Lorton, Va
Has thanked: 3 times
Been thanked: 186 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: fermario73