[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby AndreaDFC » Mon Nov 11, 2013 3:46 pm

No, I haven't error message, only blank screen when I open Street View inside WME: it started today with 1.1.7 version of uploader.

News: before sendind this message, I tried for another time to clean the cache, uninstall and reinstall Toolbox, close and reopen Chrome. Now it seems working. Sorry for my last message, but I really had this problem until 5 minuts ago!
Samsung Galaxy Nexus, Cyanogenmod 13.0, Android 6.0.1
Italy Country Manager
ImageImage Docs Waze Italia
AndreaDFC
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 2377
Joined: Wed Nov 24, 2010 2:11 pm
Location: Dueville (Vicenza, Italia)
Has thanked: 743 times
Been thanked: 429 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby DMZamora » Mon Nov 11, 2013 3:53 pm

OyyoDams wrote:
AndreaDFC wrote:I have just found 1.1.9 version of uploader, but the problems are the same as I described at 13:33 with 1.1.7 version. I have to uninstall this script if I want to use Street View inside WME.
It would be better if you give us a previous working version and test it better before releasing, because this is unusable and I have to uninstall it even if Toolbox is one of the best script.


That's the 1st time someone tells me this problem. How come you cannot use street view ? Do you have any error message ?


Same here. Loader 1.1.7 eternally loading Toolbox, Street View is totally messed up, showing just a thin vertical image with blank areas left and right, no map showed: http://img401.imageshack.us/img401/2223/ipsh.jpg
ImageImage
Dúvidas? Que tal iniciar pelos links úteis?
Permalinks
DMZamora
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 383
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:42 am
Location: Brasília, DF - Brazil
Has thanked: 76 times
Been thanked: 263 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 4:18 pm

Can you uninstall the loader, then install it again from Chrome store ?
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4516
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1062 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby htahta » Mon Nov 11, 2013 4:28 pm

I Have also a blank screen.. After moving the streetview button a bit .. it loads perfect
loader 1.1.6
Image
Local Champs
Country Manager Netherlands:
Benelux
htahta
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 587
Joined: Fri Mar 08, 2013 9:33 pm
Location: The Netherlands
Has thanked: 13 times
Been thanked: 78 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 4:36 pm

Not sure blank screen issue has something to do with Toolbox.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4516
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1062 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby DMZamora » Mon Nov 11, 2013 4:39 pm

OyyoDams wrote:Can you uninstall the loader, then install it again from Chrome store ?


When trying to install via Chrome Store, got a popup with a "Manifest file is invalid" error.
ImageImage
Dúvidas? Que tal iniciar pelos links úteis?
Permalinks
DMZamora
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 383
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:42 am
Location: Brasília, DF - Brazil
Has thanked: 76 times
Been thanked: 263 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby AndreaDFC » Mon Nov 11, 2013 4:41 pm

htahta wrote:I Have also a blank screen.. After moving the streetview button a bit

Yes, it's true, same here! I am using 1.2.0 loader. In this moment "WME Toolbox plugin is loading..." :cry:
Samsung Galaxy Nexus, Cyanogenmod 13.0, Android 6.0.1
Italy Country Manager
ImageImage Docs Waze Italia
AndreaDFC
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 2377
Joined: Wed Nov 24, 2010 2:11 pm
Location: Dueville (Vicenza, Italia)
Has thanked: 743 times
Been thanked: 429 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby DMZamora » Mon Nov 11, 2013 4:42 pm

OyyoDams wrote:Not sure blank screen issue has something to do with Toolbox.

You're right. Just found that this bug is caused by the zoom feature of Chrome. If you zoom out by any amount, it messes up the SV screen. Back to Google Earth :)
ImageImage
Dúvidas? Que tal iniciar pelos links úteis?
Permalinks
DMZamora
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 383
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:42 am
Location: Brasília, DF - Brazil
Has thanked: 76 times
Been thanked: 263 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 4:49 pm

AndreaDFC wrote:
htahta wrote:I Have also a blank screen.. After moving the streetview button a bit

Yes, it's true, same here! I am using 1.2.0 loader. In this moment "WME Toolbox plugin is loading..." :cry:


Does the page reload if you click on "Force WME Toolbox update" ?
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4516
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1062 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 4:52 pm

What version is displayed on Chrome store ?
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4516
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1062 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot]