[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderator: Unholy

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby nogetandet » Sat Jan 25, 2014 2:45 pm

Hi

Could it be possible to include these in the "straighten"-tool ?

/Dan
Attachments
Double-Nodes.png
Double geo node
Double-Nodes.png (31.63 KiB) Viewed 696 times
ImageImageImage
Area Manager | Country Manager: Denmark |
WME Beta-tester | APP Beta Tester |
| Dansk Wiki | General Wiki | Script forum
nogetandet
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 639
Joined: Fri Nov 09, 2012 3:21 pm
Location: Skørping, DK
Has thanked: 126 times
Been thanked: 145 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby nogetandet » Sun Mar 02, 2014 10:19 am

Hi

A suggestion for a new function:

When you make a new side road, and in the rush, don't see or remember the spelling of the main road, you have to select the main road again. And then select the newly created road to name it.

Could it be possible to have a popup with the name of the road you "hover" the mouse pointer over?
Or even have it set as default in the new name, you just have to confirm?


/Dan
Attachments
Picture 2014-03-02 11_04_47.png
Picture 2014-03-02 11_04_47.png (147.52 KiB) Viewed 596 times
ImageImageImage
Area Manager | Country Manager: Denmark |
WME Beta-tester | APP Beta Tester |
| Dansk Wiki | General Wiki | Script forum
nogetandet
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 639
Joined: Fri Nov 09, 2012 3:21 pm
Location: Skørping, DK
Has thanked: 126 times
Been thanked: 145 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby nogetandet » Fri Mar 28, 2014 10:23 am

doctorkb wrote:What I'm talking about is a feature that is (IIRC) restricted to rank 5+ editors whereby you click a single button in Toolbox and *all* the u-turns on all nodes visible on the screen are disabled.


Hmm, I don't have this feature?? I'm CM & Lvl 5.. Maybe only on NA-server?

/Dan
ImageImageImage
Area Manager | Country Manager: Denmark |
WME Beta-tester | APP Beta Tester |
| Dansk Wiki | General Wiki | Script forum
nogetandet
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 639
Joined: Fri Nov 09, 2012 3:21 pm
Location: Skørping, DK
Has thanked: 126 times
Been thanked: 145 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby nogetandet » Fri Mar 28, 2014 4:34 pm

doctorkb wrote:It exists. Perhaps on rank 6? Or it may also be country-specific. I'll see if it is documented somewhere later.

Oki, then I may wait a bit to be upgraded to level 6 ;-)
/Dan

Sent from my LT25i using Tapatalk
ImageImageImage
Area Manager | Country Manager: Denmark |
WME Beta-tester | APP Beta Tester |
| Dansk Wiki | General Wiki | Script forum
nogetandet
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 639
Joined: Fri Nov 09, 2012 3:21 pm
Location: Skørping, DK
Has thanked: 126 times
Been thanked: 145 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby nogetandet » Mon Apr 14, 2014 3:13 pm

Hi

It keep asking for the Loader-update in the WME-Beta (ROW), even it already on 1.2.4.... Just FYI..
/Dan
ImageImageImage
Area Manager | Country Manager: Denmark |
WME Beta-tester | APP Beta Tester |
| Dansk Wiki | General Wiki | Script forum
nogetandet
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 639
Joined: Fri Nov 09, 2012 3:21 pm
Location: Skørping, DK
Has thanked: 126 times
Been thanked: 145 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby nogetandet » Fri May 16, 2014 10:44 pm

In chrome it is disabled the first time as it requires more permissions. Enable it and accept in the dialog box. I didn't have other issues:-)

Sent from my LT25i using Tapatalk
ImageImageImage
Area Manager | Country Manager: Denmark |
WME Beta-tester | APP Beta Tester |
| Dansk Wiki | General Wiki | Script forum
nogetandet
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 639
Joined: Fri Nov 09, 2012 3:21 pm
Location: Skørping, DK
Has thanked: 126 times
Been thanked: 145 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby nogetandet » Mon May 26, 2014 5:16 pm

Hi There.

Sorry if this very small bug have been described before, but I couldn't find any traces..

Disable all script except the toolbox (the bug only appear when it's enabled).
Reload/permalink the page

Create one or more new roads, do not name them. Save.

Draw another new road that have connection to the other(s) unnamed roads.

Select them via the "Segment List" - the list shows one too many "unnamed" in the bottom. Click on Seclect.

Now the roads are selected. The left pane shows also one more than it should...

Now, name the roads. Click Apply. One road is deleted?? and the status panel says "No common street, No common city, No common country".

If you save, an error occurs..

Not a big deal...

Can anyone verify ?

Chrome Version 35.0.1916.114 m // Production Editor.

/Dan
ImageImageImage
Area Manager | Country Manager: Denmark |
WME Beta-tester | APP Beta Tester |
| Dansk Wiki | General Wiki | Script forum
nogetandet
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 639
Joined: Fri Nov 09, 2012 3:21 pm
Location: Skørping, DK
Has thanked: 126 times
Been thanked: 145 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby nogetandet » Mon Jun 02, 2014 5:42 pm

steveningelbrecht wrote:
kentsmith9 wrote:Have we discussed or considered an L6 option to Clear Road Geometry based on what the WME Toolbox already knows should be cleared? Maybe a two step process where is selects all that it proposes to clear so you can see it before you confirm yes. Or maybe it would be OK to clear it directly like the Fix Loops and Suppress Unneeded Junctions already works.


Would spare me a lot of multiselecting segments... :-)
I would suggest two steps also, for those cases where you do want to deselect one or more segments that are 'wrongly' identified with unneeded geometry nodes. But these are pretty rare cases, i must admit...


Good idea (even as a lvl 5 editor, rushing to lvl 6 some day..)

The next step could be to include these multiple nodes. It must be possible to detect them as well as the "almost straight" segments.


/Dan
Attachments
Picture 2014-06-02 19_37_19.png
Picture 2014-06-02 19_37_19.png (105.4 KiB) Viewed 490 times
ImageImageImage
Area Manager | Country Manager: Denmark |
WME Beta-tester | APP Beta Tester |
| Dansk Wiki | General Wiki | Script forum
nogetandet
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 639
Joined: Fri Nov 09, 2012 3:21 pm
Location: Skørping, DK
Has thanked: 126 times
Been thanked: 145 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby nogetandet » Wed Jun 04, 2014 12:20 pm

vince1612 wrote:Hi,

I have a problem with being able to edit turns on WME and I think it might come from this script...

The strange thing is that everything will work normally when I boot my computer and work a little and after a few minutes I start having the issue.

Image

This only started happening when they released the new WME version, I never had this problem in the past.


Press a on your keyboard ;-)
/Dan

Sent from my LT25i using Tapatalk
ImageImageImage
Area Manager | Country Manager: Denmark |
WME Beta-tester | APP Beta Tester |
| Dansk Wiki | General Wiki | Script forum
nogetandet
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 639
Joined: Fri Nov 09, 2012 3:21 pm
Location: Skørping, DK
Has thanked: 126 times
Been thanked: 145 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby numbermaniac » Sat Jan 25, 2014 8:10 am

Chrome won't let me install the Junction Node Fixer :( can you upload it to the Chrome Web Store?
Android 4.1.1, Sony Xperia E (rooted, +custom rom)
ImageImage
numbermaniac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 267
Joined: Tue Nov 26, 2013 9:01 am
Location: Victoria, Australia
Has thanked: 89 times
Been thanked: 37 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: karlcr9911, papok