[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: krankyd, Unholy

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 4:18 pm

Can you uninstall the loader, then install it again from Chrome store ?
Image
[ WME Toolbox Image | WME Toolbox Image ] [ Register on Waze Team ! ]
OyyoDams
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3635
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Country Manager France
Has thanked: 196 times
Been thanked: 631 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 4:36 pm

Not sure blank screen issue has something to do with Toolbox.
Image
[ WME Toolbox Image | WME Toolbox Image ] [ Register on Waze Team ! ]
OyyoDams
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3635
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Country Manager France
Has thanked: 196 times
Been thanked: 631 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 4:49 pm

AndreaDFC wrote:
htahta wrote:I Have also a blank screen.. After moving the streetview button a bit

Yes, it's true, same here! I am using 1.2.0 loader. In this moment "WME Toolbox plugin is loading..." :cry:


Does the page reload if you click on "Force WME Toolbox update" ?
Image
[ WME Toolbox Image | WME Toolbox Image ] [ Register on Waze Team ! ]
OyyoDams
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3635
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Country Manager France
Has thanked: 196 times
Been thanked: 631 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 4:52 pm

What version is displayed on Chrome store ?
Image
[ WME Toolbox Image | WME Toolbox Image ] [ Register on Waze Team ! ]
OyyoDams
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3635
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Country Manager France
Has thanked: 196 times
Been thanked: 631 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 4:58 pm

Image
[ WME Toolbox Image | WME Toolbox Image ] [ Register on Waze Team ! ]
OyyoDams
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3635
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Country Manager France
Has thanked: 196 times
Been thanked: 631 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 5:13 pm

Ok this is more unstable as I thought. Rollback is in progress, I'll keep you informed.
Image
[ WME Toolbox Image | WME Toolbox Image ] [ Register on Waze Team ! ]
OyyoDams
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3635
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Country Manager France
Has thanked: 196 times
Been thanked: 631 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 5:33 pm

Yes I'll work on it, but for today that's enough ;)

Rollback ended, just waiting for Google to publish the good version on the store.
Image
[ WME Toolbox Image | WME Toolbox Image ] [ Register on Waze Team ! ]
OyyoDams
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3635
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Country Manager France
Has thanked: 196 times
Been thanked: 631 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 6:52 pm

Ok I don't know what happens with Google but the store is very slow allowing a new version.
So I've build a special package to let you use Toolbox again: http://www.wazeteam.com/download/chrome ... llback.crx

Please note it will work for the current version of Toolbox only.
Image
[ WME Toolbox Image | WME Toolbox Image ] [ Register on Waze Team ! ]
OyyoDams
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3635
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Country Manager France
Has thanked: 196 times
Been thanked: 631 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Nov 11, 2013 8:27 pm

shawndoc wrote:Just FYI, the Chrome Store is now telling me that Toolbox no longer exists. Using the link that pops up telling me to update my loader to use WME.


Yes I tried to remove it and put it again on Chrome store. It's pending... I'm sure there is a problem on Google side today.
Image
[ WME Toolbox Image | WME Toolbox Image ] [ Register on Waze Team ! ]
OyyoDams
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3635
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Country Manager France
Has thanked: 196 times
Been thanked: 631 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Tue Nov 12, 2013 7:16 am

Toolbox is fully available again on Chrome store: https://chrome.google.com/webstore/deta ... eccodkdejn
Image
[ WME Toolbox Image | WME Toolbox Image ] [ Register on Waze Team ! ]
OyyoDams
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3635
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Country Manager France
Has thanked: 196 times
Been thanked: 631 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users