[Script] WME Junction Angle Info

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, JustinS83, Glodenox

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Junction Angle Info

Postby seb-d59 » Fri Nov 09, 2018 2:41 pm

RussPA wrote:Working for me also in Chrome. Double check your settings.

It's OK for me after F5.
seb-d59
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1840
Joined: Fri Jan 03, 2014 8:01 am
Location: Croix (59)
Has thanked: 506 times
Been thanked: 603 times

Re: [Script] WME Junction Angle Info

Postby dchary2418 » Fri Nov 09, 2018 5:49 pm

It's not working for me, I verified the settings and I made it the only script running.
Attachments
jainotworking.JPG
(69.06 KiB) Downloaded 163 times
dchary2418
 
Posts: 360
Joined: Tue May 13, 2014 4:05 am
Has thanked: 266 times
Been thanked: 66 times

Re: [Script] WME Junction Angle Info

Postby RussPA » Fri Nov 09, 2018 8:08 pm

Silly question, but you have "Show layer by default" checked and the layer turned on?
[ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ][ img ] [ img ]
Assistant Regional Coordinator - NOR
Local Champ - US
WME Beta Community Coordinator
RussPA
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 2577
Joined: Fri Nov 06, 2015 9:05 pm
Location: Bucks County, Pennsylvania
Has thanked: 345 times
Been thanked: 1027 times

Re: [Script] WME Junction Angle Info

Postby seb-d59 » Fri Nov 09, 2018 9:09 pm

dchary2418 wrote:It's not working for me, I verified the settings and I made it the only script running.

Have you the JAI checkbox in the layer menu ?
seb-d59
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1840
Joined: Fri Jan 03, 2014 8:01 am
Location: Croix (59)
Has thanked: 506 times
Been thanked: 603 times

Re: [Script] WME Junction Angle Info

Postby dchary2418 » Fri Nov 09, 2018 11:35 pm

seb-d59 wrote:
dchary2418 wrote:It's not working for me, I verified the settings and I made it the only script running.

Have you the JAI checkbox in the layer menu ?


Looks like it was that. Thanks
dchary2418
 
Posts: 360
Joined: Tue May 13, 2014 4:05 am
Has thanked: 266 times
Been thanked: 66 times

Re: [Script] WME Junction Angle Info

Postby AeRoBianCo » Wed Nov 14, 2018 1:35 am

Me too, working fine ...
[Moderado por el Staff]
AeRoBianCo
 
Posts: 1620
Joined: Wed Oct 29, 2014 2:04 am
Location: Puebla, (México)
Has thanked: 1617 times
Been thanked: 663 times

Re: [Script] WME Junction Angle Info

Postby olepinto » Wed Jan 23, 2019 6:03 pm

seb-d59 wrote:
dchary2418 wrote:It's not working for me, I verified the settings and I made it the only script running.

Have you the JAI checkbox in the layer menu ?

I lost the JAI indications some time ago. My problem is, I don't have any "Scripts > JAI" in the layer table, so I can't set it.

Could it be related to lower level (mine is 2) being unable to see those layers?
olepinto
 
Posts: 337
Joined: Fri Nov 09, 2012 1:14 pm
Has thanked: 28 times
Been thanked: 61 times

Re: [Script] WME Junction Angle Info

Postby RussPA » Wed Jan 23, 2019 6:29 pm

olepinto wrote:I lost the JAI indications some time ago. My problem is, I don't have any "Scripts > JAI" in the layer table, so I can't set it.

Could it be related to lower level (mine is 2) being unable to see those layers?

AFAIK JAI isn't rank locked in any way. You're using v2.0.8? Any console errors relating to JAI? Do you see the JAI tab in the left pane?
[ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ][ img ] [ img ]
Assistant Regional Coordinator - NOR
Local Champ - US
WME Beta Community Coordinator
RussPA
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 2577
Joined: Fri Nov 06, 2015 9:05 pm
Location: Bucks County, Pennsylvania
Has thanked: 345 times
Been thanked: 1027 times

Re: [Script] WME Junction Angle Info

Postby olepinto » Wed Jan 23, 2019 7:52 pm

RussPA wrote:
olepinto wrote:I lost the JAI indications some time ago. My problem is, I don't have any "Scripts > JAI" in the layer table, so I can't set it.

Could it be related to lower level (mine is 2) being unable to see those layers?

AFAIK JAI isn't rank locked in any way. You're using v2.0.8? Any console errors relating to JAI? Do you see the JAI tab in the left pane?

2.0.8 of what? Latest JAI revision I've found is 1.13.1 (1.10 no github).

The JAI tab on the left seems to work correctly. What I'm missing (and maybe associating at the editor level) is the Scripts block on the right (layers).

On the console I've found
Code: Select all
Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined
    at ja_calculate_real (<anonymous>:655:50)
    at applyJAOptions (<anonymous>:1909:3)
    at junctionangle_init (<anonymous>:348:3)
    at <anonymous>:2292:6
olepinto
 
Posts: 337
Joined: Fri Nov 09, 2012 1:14 pm
Has thanked: 28 times
Been thanked: 61 times

Re: [Script] WME Junction Angle Info

Postby Kartografer » Wed Jan 23, 2019 7:57 pm

You have an old version. Go to the first post on this thread and click the link from there. It says the latest version is 2.0.7, but it is actually 2.0.8 now.
[ img ]
Galaxy S9 running Pie on Mint
SM Ohio, AM New Mexico, South Dakota
Wazeopedia projects
Then you will know the truth, and the truth will set you free.
-John 8:32
Kartografer
Wiki Master
Wiki Master
 
Posts: 1137
Joined: Wed Dec 23, 2015 2:32 pm
Location: Westerville, Ohio, USA
Has thanked: 509 times
Been thanked: 737 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users